Bildirim
Yüzyılın İcadı Kapaklı Limon Sıkacağı :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
peynir ekmek gibide gidiyo kullanışlı bişey. -
Basit ve zekice böyle adamlar lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş , 1 lira ne la -
Bana bu adamı bulun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anneme aldım geçen vapurda adam geldi iki dk gösterdi bir poşet dolusu vardı 1 liradan adam rahat 50 lira kaldırdı kadıköy beşiktaş vapurunda günde 5 kere vapura binse paraya bak -
2yildir cogkofteci abicigim kullaniyor bence de hos
nasıl buldu acaba -
Ekrana bi lira uzattım -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
anneme aldım geçen vapurda adam geldi iki dk gösterdi bir poşet dolusu vardı 1 liradan adam rahat 50 lira kaldırdı kadıköy beşiktaş vapurunda günde 5 kere vapura binse paraya bak
Cezmi Kalorifer bu tür seyyar satılacak malzemelerle aylık olası kazancı anlatan videolar yayınlıyodu bi ara. Turşu suyu satıp ayda 5,000tl, don lastiğinden toka yapıp ayda 3,500tl kaldıran adamlar vardı. Konforlu değil diye toplum olarak hor görüyoruz ama ticaretten kazanıyo kazanan hocam. -
Bayagıda su cıktı. ZEKİlik.
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
quote:
Orijinalden alıntı: potur
anneme aldım geçen vapurda adam geldi iki dk gösterdi bir poşet dolusu vardı 1 liradan adam rahat 50 lira kaldırdı kadıköy beşiktaş vapurunda günde 5 kere vapura binse paraya bak
Cezmi Kalorifer bu tür seyyar satılacak malzemelerle aylık olası kazancı anlatan videolar yayınlıyodu bi ara. Turşu suyu satıp ayda 5,000tl, don lastiğinden toka yapıp ayda 3,500tl kaldıran adamlar vardı. Konforlu değil diye toplum olarak hor görüyoruz ama ticaretten kazanıyo kazanan hocam.
Aynen bir ara TEB yapıyordu bunları baya ilgi çekiciydi.
-
İçine şırıngayla su sıkıyor önceden
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
alın da görün öyle kullanabiliyor musunuz... ucuz etin yahnisi yavan olur.. insanımız zeki değil uyanık! -
Babam gençken yapmış bu işleri içine şırınga ile su sıkıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: rentacar2
İçine şırıngayla su sıkıyor önceden
"Arkadaş o nasıl bir limon 1 bardak limon suyu çıktı. Heralde sulu bir limon" diye yazıcaktım ki daha arkadaşın yorumunu gördümOlabilir
-
Bunun gibi 10 tane adamım olsun 2 yılda ülkenin cari açığının %15ini kapatırım. -
insanları manipüle ediyor -
adam kendi icat etmemiş, zaten olan bir şey. çin malı plastik bir aparat sadece
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim konak vapurunda da vardı bu abiden.Vallaha kapış kapış alıyordu millet zamanında
Benzer içerikler
- efexor kullananlar mutlaka baksin
- kürtçe erkek isimleri forum.
- kira zammı ne zaman yapılır
- dövmeye hangi kremler sürülür
- kız kıza yapılacak aktiviteler
- bim para sayma makinesi markası
- moonwalker ayakkabı
- penis nakli
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X