Şimdi Ara

Yuzum inanilmaz asimetrik ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam yuzum inanilmaz asimetrik yas 18 bitti yani yuzume bakamiyorum kotu durumdayım ozelden istiyene ss atabilirim yorumlarinizi bekliyorum kendi kendine duzelir mi merak ediyorum ( biraz aciklayacak olursam sag tarafım duz bi yuz sol tarafim bildiginiz genisliyor duzden bakinca yani sag sol cene kemiklerim inanilmaz orantisiz) Herkesin yardımını ve yorumunu bekliyorum arkadaslar konu kritik.

Not: cenem de sag tarafima sivriliyor

NOT: Kucukluk fotograflarimda bu sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henlekulpu -- 25 Aralık 2015; 14:21:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ss alayım seni tanıdığım bir doktora yönlendirebilirim.

edit : yüz asimetrikliği genelde kafa şeklinin düz olmasından kaynaklanır. kafa şekli normal olan insanların yüzü de simetrik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 25 Aralık 2015; 14:09:42 >
  • Fotoğraf gözükmüyor yalnız, en azından benim bulunduğum aygıt aracılığı ile görüntülenemiyor olabilir. =)
  • No ss no güven joe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Fotoğraf gözükmüyor yalnız, en azından benim bulunduğum aygıt aracılığı ile görüntülenemiyor olabilir. =)

özelden atarım diyo zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss isteyen arkadaslar mesaj atin

• quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Fotoğraf gözükmüyor yalnız, en azından benim bulunduğum aygıt aracılığı ile görüntülenemiyor olabilir. =)

Sadece başlığı okuyup cevap yazmıştım, benim hatam olmuş, kusura bakmazsınız umarım. Teşekkür ederim uyarınız için. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 25 Aralık 2015; 14:11:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı yazarken özgüven yerindeymiş de içeriği yazarken birden kaybolmuş gibi ss için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Sadece başlığı okuyup cevap yazmıştım, benim hatam olmuş, kusura bakmazsınız umarım. Teşekkür ederim uyarınız için. =)

yok bilader kusura baktım hem pembe de yazdım senin yüzünden şikayet ediyorum ayrıca iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

ss alayım seni tanıdığım bir doktora yönlendirebilirim.

edit : yüz asimetrikliği genelde kafa şeklinin düz olmasından kaynaklanır. kafa şekli normal olan insanların yüzü de simetrik olur.

Yolladim

• No ss no answer

• at sana bi
  • İsteyenler yazsin buraya yollayayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henlekulpu -- 25 Aralık 2015; 14:27:30 >
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss var mı? dişlerinle alakalıda olabilir alt dişlerin ile üst dişlerin paralel mi?
  • ss
  • Arkadaslar ailemde böyle bi sorun kimse de yok herkes yakisikli diyebilirim bi sorun bende yani isteyene ss atabilirim

• Herkesin yorumuna ihtiyacim var arkadaslar

• Bu duruma alt çene dış kenarlarında asimetri deniliyormuş arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.