Şimdi Ara

yüzüklerin efendisi... yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzüklerin efendisi return of the king de ölülerin kralını kiminle ve nasıl öldürcez adama hiç bi şey etki etmiyo en az 20 kere oynadım yinede geçemedim lütfen yardım edin

• ben legolasla hemen bitirdim hatırladığım kadarıyla
  • oda ölmeyi versin
  • Nasıl Öldüremedin anlamadım ama aragorn la ve gandalf la öldürdüm ben onu o sana vurmaya çalışırken q tuşuna sürekli bas sonra o vurmayı kestiğinde sen başla saydırmaya sana rüzgarla taşları fırlattığı yerdede kayalığın arkasında dur cık ve ok at o tekrar yapana kadar ve bunu sürekli devam ettir bu şekilde öldürebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzZyLLa

Nasıl Öldüremedin anlamadım ama aragorn la ve gandalf la öldürdüm ben onu o sana vurmaya çalışırken q tuşuna sürekli bas sonra o vurmayı kestiğinde sen başla saydırmaya sana rüzgarla taşları fırlattığı yerdede kayalığın arkasında dur cık ve ok at o tekrar yapana kadar ve bunu sürekli devam ettir bu şekilde öldürebilirsin...

aynen baba. ama aragornu alırsan daha iyi aragorn ölülere daha iyi vuruyo.yani kılınçla

• Çok basit abi vurmayı bıraktığında vurcan.Aynı OzZyLLa nın dediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gin!

quote:

Orijinalden alıntı: OzZyLLa

Nasıl Öldüremedin anlamadım ama aragorn la ve gandalf la öldürdüm ben onu o sana vurmaya çalışırken q tuşuna sürekli bas sonra o vurmayı kestiğinde sen başla saydırmaya sana rüzgarla taşları fırlattığı yerdede kayalığın arkasında dur cık ve ok at o tekrar yapana kadar ve bunu sürekli devam ettir bu şekilde öldürebilirsin...

aynen baba. ama aragornu alırsan daha iyi aragorn ölülere daha iyi vuruyo.yani kılınçla

Ula espirine 8 yıl sonra gülüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok artık konu taa ne zaman açılmış :D :D :D ; ben liseyi bitirdim,üniversiteye gittim,işe girdim, yakındada evlenicem :D velhasıl güzel oyundur ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.