yüzüklerin efendisi return of the king de ölülerin kralını kiminle ve nasıl öldürcez adama hiç bi şey etki etmiyo en az 20 kere oynadım yinede geçemedim lütfen yardım edin
ben legolasla hemen bitirdim hatırladığım kadarıyla
oda ölmeyi versin
Nasıl Öldüremedin anlamadım ama aragorn la ve gandalf la öldürdüm ben onu o sana vurmaya çalışırken q tuşuna sürekli bas sonra o vurmayı kestiğinde sen başla saydırmaya sana rüzgarla taşları fırlattığı yerdede kayalığın arkasında dur cık ve ok at o tekrar yapana kadar ve bunu sürekli devam ettir bu şekilde öldürebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: OzZyLLa
Nasıl Öldüremedin anlamadım ama aragorn la ve gandalf la öldürdüm ben onu o sana vurmaya çalışırken q tuşuna sürekli bas sonra o vurmayı kestiğinde sen başla saydırmaya sana rüzgarla taşları fırlattığı yerdede kayalığın arkasında dur cık ve ok at o tekrar yapana kadar ve bunu sürekli devam ettir bu şekilde öldürebilirsin...
aynen baba. ama aragornu alırsan daha iyi aragorn ölülere daha iyi vuruyo.yani kılınçla
Çok basit abi vurmayı bıraktığında vurcan.Aynı OzZyLLa nın dediği gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: gin!
quote:
Orijinalden alıntı: OzZyLLa
aynen baba. ama aragornu alırsan daha iyi aragorn ölülere daha iyi vuruyo.yani kılınçla