Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Özel Basım 70 TL (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seriyi almayı düşünen varsa büyük fırsat, zira Metis yayınları indirime hiç yanaşmayan bir yayınevi. Piyasa fiyatının en az 25-30 lira aşağısında.

www.amazon.com.tr
    Yüzüklerin Efendisi: (1-2-3 Cilt) Yüzük Kardeşliği - İki Kule - Kralın Dönüşü: J.R.R. Tolkien, Çiğdem Erkal İpek: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Y%C3%BCz%C3%BCklerin-Efendisi-Karde%C5%9Fli%C4%9Fi-Kral%C4%B1n-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F%C3%BC/dp/9753423470/ref=sr_1_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 17 Kasım 2019; 22:45:53 >

• Offffff, offff Tolkien'in tüm serisini okucaktım, ama kpss ve yüksek lisans dersleri ile çok yoğunum biri beni engellesin. Bu arada yukardaki arkadaş gidip üstadının kitaplarını alabilir. Bu ülkede Atatürk'ü ne kadar kötüleyen versa zenginliğini garantiliyor zaten, kendisi zengin oldu aile fertleri junior fesliler de zengin olsun. Ne de olsa Ataürk'ün annesine daha çok küfür etcek nesiller lazım
  • Ara ara bu fiyata düşüyor zaten. Ama yine de fırsat. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Ara ara bu fiyata düşüyor zaten. Ama yine de fırsat. Teşekkürler.
    Doğrudur, ben %30'dan yüksek bir indirim göremediğim için fırsat olduğunu düşündüm.
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    buyur hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitap yüzükler efendisinin bütün serilerini içeriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Kitap yüzükler efendisinin bütün serilerini içeriyor mu?
    Yüzüklerin Efendisi serisini tamamen içeriyor, yani Yüzük Kardeşliği, İki Kule, Kralın Dönüşü kitaplarını içeriyor. Kitabın içinden bir de güzel bir orta dünya haritası çıkıyor. Ancak Yüzüklerin Efendisi'nden önceki olayların anlatıldığı kitapları ve ana hikayeden bağımsız yan hikayeleri içermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler alınır o zaman. Pahalı olduğu için böyle serileri alamıyordum bu güzel oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Teşekkürler alınır o zaman. Pahalı olduğu için böyle serileri alamıyordum bu güzel oldu.
    Rica ederim, iyi okumalar. Kitap ciltli olduğu için sağlam oluyor ve satmak isterseniz neredeyse aldığınıza fiyata da satabilirsiniz. Bu fiyata ikinci eli bulunur ancak.

• eduyardo E kullanıcısına yanıt
    Amazon kağıt kapak diyor hocam, hardcover değil sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Amazon kağıt kapak diyor hocam, hardcover değil sanki?
    Bende var hocam bu kitaptan, ciltli olduğuna emin olabilirsiniz. Zaten bu basımın(3'ü bir arada) kağıt kapaklı hali yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.