Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi serisi 4-5-6 olarak devam edemez mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu seriyi devam ettirseler yine 1milyar civarında banko yapacaktır hasılat. Büyük para kazancakları belli ama neden yenisini çekmiyorlar?

Mesela Sauron bir şekilde geri dönse ve tekrardan başlasa savaşlar

• O senaryoyu yazacak kim var? Cekecek olsalar silmarillion u cekerlerdi. Tolkien reis silmarillionu bitiremeden göctü. Oglu devam ettirip bitirdi kitabi ama iste oldugu kadar. Uyusmazlillklar falan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sauronnn@4 sa. önce

akılları sıra bu filmi beğenmeyenlere git recep ivedik, deliha falan izle diyerek dalga geçiyorlar
    ama bilmiyorlarki o dalga geçtikleri filmler bile bu filmden daha değerlidir

konuda 2-3 kişinin ismini arama butonundan bu konuya özel olarak arattım ve 100lerce mesaj atmışlar konuya
    yani bu konunun neden bukadar popüler olduğu açık ve net ortada

filmde görsellik dışında hiçbirşey yok, zaman kaybı.

zaman kaybı mı?recep ivedik in kaba saba konuşmaları daha değerli ise sorun başka demektir.

devam filmi olarak decep ivedik var işte, çok değerli eserler , izliyoruz hep birlikte
  • Orjinal hikaye tamamlandı, bitti. Uzatmaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye bitti dostum. Zaten güzel şeyleri zirvede, tadında bırakılmasının düşüncesindeyim. Malum hobit öncekilerin tadında olmamıştı, yeni seri için hiç riske girmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dubbed

Hikaye bitti dostum. Zaten güzel şeyleri zirvede, tadında bırakılmasının düşüncesindeyim. Malum hobit öncekilerin tadında olmamıştı, yeni seri için hiç riske girmeye gerek yok.
    1, en fazla 2 film çıkacak bir konudan 3 film çekmek için direttikleri için öyle oldu. 2 film olsa efsane olurdu.
  • Haydi çekelim deyince olmuyor maalesef hocam bu işler. Zaten Tolkien'in oğlu Hobbit faciasından sonra diğer telif haklarını satmayacağını söyledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.can.tas

Haydi çekelim deyince olmuyor maalesef hocam bu işler. Zaten Tolkien'in oğlu Hobbit faciasından sonra diğer telif haklarını satmayacağını söyledi.
    facia diyosun ama mojo sitesine bak, devasa bir kar etmişler filmden

ayrıca hobbit neden beğenilmedi ben anlamıyorum, bence gayet iyiydi(kitapları okumadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkann2

facia diyosun ama mojo sitesine bak, devasa bir kar etmişler filmden

ayrıca hobbit neden beğenilmedi ben anlamıyorum, bence gayet iyiydi(kitapları okumadım)

Alıntıları Göster
    Konu kâr etmek değil.Hobbit'in ilk Çıktığı yıldan 10 sene önce çekilmiş Yüzüklerin efendisi için binlerce gerçek zırh, kılıç, kask vs. üretilmiş, döneminin en güzel makyajları yapılmış, 10 sene sonra çıkan filmden daha gerçekçi olmuş, Hobbit ise çıtayı yükseltmek yerine CGI efektlerinden bir animasyona döndü maalesef.

Lâkin asıl problem senaryo konusunda eserlere sadık olmaması.
    Bir elfin bir ork ile aşk yaşama ihtimali, bir cüceye aşık olma ihtimalinden daha fazla.
    Hobbit'in büyük Kâr etmesinin sebebi Lotr'un insanlar üzerinde bıraktığı olumlu etkiydi.
    Umarım Peter Jackson bu işin içinde olduğu sürece Tolkien'in oğlu telifleri vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 12 Mayıs 2018; 17:7:2 >

• Edemez, etmemeli

• Serinin devam etmesi mümkün değil çünkü Tolkien romanı orada bitirmiş daha nasıl devam ettirebilirsin ki ? Orta Dünya ile ilgili birşeyler çekilecekse eğer Yüzüklerin Efendisinin öncesinde geçen Silmarillion, Bitmemiş Öyküler veya Hurin'in Çocukları dizi veya film olarak çekilebilir. Eğer kaliteli bir şekilde çekilirse bu kitapların hikaye olarak Yüzüklerin Efendisinden aşağı kalır yanı yok. Hatta fantastik öğeler daha fazla.

Mesela sırf War of Wrath(Öfke Savaşı)'ın çekildiğini ve izlediğimi düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor. O görülmemiş kaosu, valarların kendilerine has fantastik güçlerini kullanmasını, savaşmalarını, Ancalagon'u ve ölüşünü izlemek gerçekten büyük keyif ve heyecan verirdi. Ama bildiğim kadarıyla bu konuda henüz bir proje bile yok. Varsa yoksa Yüzüklerin Efendisi.

• Yeri değil ama SW'da tadında bırakılmalıydı. Fakat devam ettirip saçmaladılar. Seriden bağımsız çektiklerine lafım yok.

LOTR devam ederse SW'ın devam serisini bile aratacak bir saçmalıkta olur. LOTR hikaye bitti yani üzerine ekleme yapılmaz daha, yapılamaz.

Seri filmlerinde bir adabı vardır. Ucu açık bırakılmadığı sürece dışına çıkılırsa seriyi çöpe atmış olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 29 Mayıs 2018; 5:9:42 >
  • LotR serisi zaten üç kitap. Her birini çektiler ve hikaye bitti.

Olmayan bir senaryoyu devreye sokup böyle bir efsaneyi başka yönlere götürmenin hiç anlamı yok.

Star Wars serisini Darth Vader'dan sonrasını işlemeye kalktılar ve sonuç ortada. Rezil ve SW evreninin temellerinden yoksun bir film serisi çıktı ortaya.
  • Ayni serinin devam etmesi inanilmaz kotu olur ama ayni evrende geçen fakat tum Orta Dunya'yi etkilemeyen ve yetenekli yazarlar tarafindan yazilmiş kuçuk hikayeler film veya dizi yapilsa kotu olmazdi, Tolkien'e de saygizilik yapilmamiş olur. Ilerde Silmarillion'da geçen hikayelerin goruntuye aktarilmasini çok isterim, kitap gerçekten enfesti.
  • Yeni seri çekilecek diye duydum varmi asli astari

• bunun zaten dizisi çekilmeyecekmiydi amazon tarafından ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.