Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Kralın Sozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yüzüklerin efendisi 3. filminde kralın mary(pippin de olabilir) e soyledigi bir laf vardı.su tarz:
    ihanet bilmemneyle
    dostluk bilmemneyle falan bu sozun tamamını hatırlayan veya elinde lotr cd si olup takıp bakabilcek biri varsa yazabilirmi

• vekilharc değilmiydi o
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm_Turk

vekilharc değilmiydi o

evet vekilharc dı pardon :).vekilharcın lafını bilen varmı peki?
  • Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

bende açıp baktım
  • quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

seni ben banlattım,IQ'ma karşı geldiğin için şikayet ettim banladılar

bu arada yüzüklerin efendisini her kelimesi hafızamdadır,arkadasın yukardaki yazdıgı dogru,sanırım vekilharcı boromiri daha cok sevmesinin sebebi,boromirin daha cok hırsa yatkın biri olması,yüzüğü ele geçirmek istemesi olabilir,faramir yüzüğü serbest bırakmıştı
  • saolun arkadaslar bu sozu arıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsanevi Film Replikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

bu arada yüzüklerin efendisini her kelimesi hafızamdadır,arkadasın yukardaki yazdıgı dogru,sanırım vekilharcı boromiri daha cok sevmesinin sebebi,boromirin daha cok hırsa yatkın biri olması,yüzüğü ele geçirmek istemesi olabilir,faramir yüzüğü serbest bırakmıştı

Noob noob konuşma, kendini ileri zeka gibi göstemreye çalışan bir zavallıdan ötesi değilsin. Emolara küfür ettiğim için banlandım forumdan uber noob. Kendinle gurur duy başka konudan dolayı banlandığım için.

O zaman söyle bakalım, Gandalf ölümü nasıl tanımlıyor? (Açıp bakarsın şimdi, süper zekasın ya bunu akıl edersin.)

• quote:

quote:

quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

Noob noob konuşma, kendini ileri zeka gibi göstemreye çalışan bir zavallıdan ötesi değilsin. Emolara küfür ettiğim için banlandım forumdan uber noob. Kendinle gurur duy başka konudan dolayı banlandığım için.

O zaman söyle bakalım, Gandalf ölümü nasıl tanımlıyor? (Açıp bakarsın şimdi, süper zekasın ya bunu akıl edersin.)

tüm lotr arşivim dvd'de suan,acmadan aklımdakileri söyleyeyim,ölüm sadece başka bir geçittir,hepimizin aşması gereken,bu dünyanın gri yagmur perdeleri kalkar,ve sonra onu görürsün,pippin: ne gandalf,neyi görürüm? gerisi sakıncalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 7 Temmuz 2009; 13:30:51 >

• Haha Banım daha yeni açıldı bu arada o lafı söyleyen Pipin desem yine kısaltma küfür kullanmıssın diye banlanabilir miyim acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

tüm lotr arşivim dvd'de suan,acmadan aklımdakileri söyleyeyim,ölüm sadece başka bir geçittir,hepimizin aşması gereken,bu dünyanın gri yagmur perdeleri kalkar,ve sonra onu görürsün,pipin: ne gandalf,neyi görürüm? gerisi sakıncalı

Mesajı 5 dk geç atman garip geldi?¿

Ayrıca seni orada haksız düşürdüğüm için mi şikayet ettin? Önce müziksel zekam var dedin, sonra matematikten nefret ederim dedin en son fizikle konuştun. Yani baya uçtun o an. Ne içtiysen artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

tüm lotr arşivim dvd'de suan,acmadan aklımdakileri söyleyeyim,ölüm sadece başka bir geçittir,hepimizin aşması gereken,bu dünyanın gri yagmur perdeleri kalkar,ve sonra onu görürsün,pipin: ne gandalf,neyi görürüm? gerisi sakıncalı

nasıl yani ölünce millet pipisinimi görüyor anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sadakat sevgiyle.
    Cesaret itibarla.
    İhanet intikamla.

Açtım baktım.

Mesajı 5 dk geç atman garip geldi?¿

Ayrıca seni orada haksız düşürdüğüm için mi şikayet ettin? Önce müziksel zekam var dedin, sonra matematikten nefret ederim dedin en son fizikle konuştun. Yani baya uçtun o an. Ne içtiysen artık.

mesajını gec gördüm ondan gec msj attım,ben lotr serisini 40 dan fazla izledim,ayrıca banlanma sebebin ahlaksız konusmandı

• @reklizma
    banlanma sebebin ahlaksız konusmandı

ayrıca mesajını gec gördüm o yüzden gec yazmıstım,ben lotr serisini 40 dan fazla izledim,türkçe,ingilizce,sinema cekimi,orjinal vcd cekim,dvd,ve en sonda 720p hd'ler
  • "Dostlarımmm, siz kimseye boyun eğmeyin" bir kralın söyleyebileceği en anlamlı söz.
  • quote:

@reklizma

ayrıca mesajını gec gördüm o yüzden gec yazmıstım,ben lotr serisini 40 dan fazla izledim,türkçe,ingilizce,sinema cekimi,orjinal vcd cekim,dvd,ve en sonda 720p hd'ler

Emin ol senden çok daha fazla izledim o filmi. Orjinal seri halinde hâla elimde var, her ay 2-3 kere izlerim. Oyunlarını 20 kere bitirmişimdir. Koleksiyoncu Versiyonu'nu aradım, olsaydı kesin alırdım. Aynısı Star Wars için de geçerli. Onda koleksiyoncu versiyonunu buldum aldım. Ve emin ol her anını hiç bir yere bakmadan anlatabilirim.

Ayrıca hiç bir zaman olmadığım kadar zeki görünmeye çalışmadım, yalan söylediğimde biri bana bunun aksini kanıtlarsa hakaret etti, ahlaksız konuştu diye asla banlattırmaya çalışmam. Ki yalan söyleyip seviyemi düşüremem.

• quote:

Orjinalden alıntı: doganinho7

saolun arkadaslar bu sozu arıyordum

imzanda tam olarak ne demek istiyor anlayamadım
  • quote:

quote:

@reklizma

Emin ol senden çok daha fazla izledim o filmi. Orjinal seri halinde hâla elimde var, her ay 2-3 kere izlerim. Oyunlarını 20 kere bitirmişimdir. Koleksiyoncu Versiyonu'nu aradım, olsaydı kesin alırdım. Aynısı Star Wars için de geçerli. Onda koleksiyoncu versiyonunu buldum aldım. Ve emin ol her anını hiç bir yere bakmadan anlatabilirim.

Ayrıca hiç bir zaman olmadığım kadar zeki görünmeye çalışmadım, yalan söylediğimde biri bana bunun aksini kanıtlarsa hakaret etti, ahlaksız konuştu diye asla banlattırmaya çalışmam. Ki yalan söyleyip seviyemi düşüremem.

zeki görünmeye calısmadım,siz üstelediniz öyle bir iddam yoktu,üsteleyip beni aşşağıladınız,ben faşistim,üstünlük duygularım kabardı ve banlattım bunda sorun yok,bende star wars fanıyımdır ama en fazla 3-4 kez izledim seriyi,lotr'un cok farklı bir hayal sistemi var,o müzikler o hikaye mükemmel,filmi sıkılmadan defalarca izlenmesinin sebebi müzikleri bence,bende bütün müzikleri var gece uyurken dinliyorum

• Star Wars evreni, LotR evreninden çok çok daha geniş bir evrendir, ben şimdi bütün geniş evren kitaplarını almaya başladım, KotoR vs. oynadım zaten. O yüzden Star Wars evreninin hayal gücünü zorlaması çok daha fazladır. Kırk sene düşünsen aklına ışık kılıcı, Jedi, Sith kavramları anca gelirdi. Star Wars müzikleri kendi başına albüm olarak satılıyor ve düşünülenden fazla sattı. Ben Star Wars serisini bir gün boyunca hiç ara vermeden izlediğimi veririm. Yani 15 saat felan. Cumhuriyetin düşüşü için olan komplolar vs. çok çok çok ince hesaplar gerektiriyor ve bunu George Lucas ve ekibi başardı. LotR'in yeri benim için farklıdır ama hiç bir zaman LotR hayranları, Star Wars hayranları kadar filme bağlı kalmadı. Çünkü adını unuttuğum film-anime karakterlerinin kılığına bürünülen toplantılarda çoğu Star Wars karakteridir.

www.starwars.gen.tr/magazin/

Bu linkte Star Wars Magazin adlı Star Wars dergisi var.

www.starwars.gen.tr/

Burada Star Wars evreninin genişliği hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

http://tr.wikipedia.org/wiki/501._Lejyon

Buradada Star Wars'un hayran kitlesinin oluşturduğu 501. Lejyon'un tanıtımı var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Star Wars evreni, LotR evreninden çok çok daha geniş bir evrendir, ben şimdi bütün geniş evren kitaplarını almaya başladım, KotoR vs. oynadım zaten. O yüzden Star Wars evreninin hayal gücünü zorlaması çok daha fazladır. Kırk sene düşünsen aklına ışık kılıcı, Jedi, Sith kavramları anca gelirdi. Star Wars müzikleri kendi başına albüm olarak satılıyor ve düşünülenden fazla sattı. Ben Star Wars serisini bir gün boyunca hiç ara vermeden izlediğimi veririm. Yani 15 saat felan. Cumhuriyetin düşüşü için olan komplolar vs. çok çok çok ince hesaplar gerektiriyor ve bunu George Lucas ve ekibi başardı. LotR'in yeri benim için farklıdır ama hiç bir zaman LotR hayranları, Star Wars hayranları kadar filme bağlı kalmadı. Çünkü adını unuttuğum film-anime karakterlerinin kılığına bürünülen toplantılarda çoğu Star Wars karakteridir.

www.starwars.gen.tr/magazin/

Bu linkte Star Wars Magazin adlı Star Wars dergisi var.

www.starwars.gen.tr/

Burada Star Wars evreninin genişliği hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

http://tr.wikipedia.org/wiki/501._Lejyon

Buradada Star Wars'un hayran kitlesinin oluşturduğu 501. Lejyon'un tanıtımı var.

Lotr evrenine laf söylemeden önce Silmarillion okudun mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.