Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Kralın Sozu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar
    Lotr evrenine laf söylemeden önce Silmarillion okudun mu?

Star Wars Genişletilmiş Evren, 61 kitaplık bir seridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3f3k4n

Star Wars evreni, LotR evreninden çok çok daha geniş bir evrendir, ben şimdi bütün geniş evren kitaplarını almaya başladım, KotoR vs. oynadım zaten. O yüzden Star Wars evreninin hayal gücünü zorlaması çok daha fazladır. Kırk sene düşünsen aklına ışık kılıcı, Jedi, Sith kavramları anca gelirdi. Star Wars müzikleri kendi başına albüm olarak satılıyor ve düşünülenden fazla sattı. Ben Star Wars serisini bir gün boyunca hiç ara vermeden izlediğimi veririm. Yani 15 saat felan. Cumhuriyetin düşüşü için olan komplolar vs. çok çok çok ince hesaplar gerektiriyor ve bunu George Lucas ve ekibi başardı. LotR'in yeri benim için farklıdır ama hiç bir zaman LotR hayranları, Star Wars hayranları kadar filme bağlı kalmadı. Çünkü adını unuttuğum film-anime karakterlerinin kılığına bürünülen toplantılarda çoğu Star Wars karakteridir.

www.starwars.gen.tr/magazin/

Bu linkte Star Wars Magazin adlı Star Wars dergisi var.

www.starwars.gen.tr/

Burada Star Wars evreninin genişliği hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

http://tr.wikipedia.org/wiki/501._Lejyon

Buradada Star Wars'un hayran kitlesinin oluşturduğu 501. Lejyon'un tanıtımı var.

evet star wars'e oldukca cok hayal kurarım mükemmel bi bilim kurgudur,cok fazla basit sahne ve hatası var eski filmlerde ama o jedi dünyası anakin gibi bi karakter falan mütiş bişe,ayrıca film başlarken,uzun cok uzun zaman önce uzak bir galakside diyor,sadece bu cümle insanı alıp götürüyor

ama lotrdaki karakter yapılar ve farklı ırklar bambaska birşey,lothlorien ormanı tabiri caizse cennet gibi,o güzel elfler huri gibi,o müziklere diyecek yok zaten,lotr da cok kapsamlıdır kitabını okumak lazım,sam bütün olaylardan sonra tek basına dağlara dogru bi yolculuk yapıyodu ve bidaha gören olmuyordu tek basına dağlara gitti herif garip bi duygu,bence star wars'e zevkini katan en iyi şey anakin,hayden christiansen müthiş uymus o karaktere,cok karizma bir herif zaten

• bu arada yüzüklerin efendisi 4.film geliyor,2011 de sinemalara giricek,fanları ödemiş parayı,parayla yaptırmıslar ama bu sefer yönetmen peter jackson değil,farklı biri adını hatırlamıyorum ama o da iyi bir yönetmenmiş,müzikleri inşallah howard shore yapar
  • kızlar sevmeniz için gevşek mi olalım diyordur.
  • LOTR daki en sevdiğim ve izlerken beni gaza getiren bir söz var. Sanki savaşa onlar değilde ben gidiyormuşum gibi. Kara kapılara dayanmıştı insanlar, ve orkların sayısı 100 kat daha fazlaydı.. İnsanlar korkuyor geri çekiliyordu yavaş adımlarla ve ARAGORN herkese bakıp yüksek ses tonuyla şunları söylemişti :: Gondorlular, Rohanlılar.. Kardeşlerim! Gözlerinizin içinde kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelebilir insanlar umutlarını yitirebilir, dostlarına sırt çevirebilirler ve dünya karanlığa bürünebilir.. Ama o gün bugün değil!!! Bugün savaşıcaz, Size kalmanızı emrediyorum! Batının atlıları.. (yada böyle bir şeydi)
  • Malesef Lotr artık sönüyor. Bende Lotr fanlarından biriyim. İnsanlar gittikçe uzaklaşıyorlar. Hatta ben bile. Eskiden her forumda Avatarım imzam, Lotr ile alakalıyken artık başka şeyler koymaya başladım. (Bunda ne var diyebilirsiniz ama ben delisiyim) Son umudumuz yeni çıkacak olan The Hobbit filmi.
  • LOTR'nin kendisi sönük zaten.Bi yüzüğün peşinde dön baba dönelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

bu arada yüzüklerin efendisi 4.film geliyor,2011 de sinemalara giricek,fanları ödemiş parayı,parayla yaptırmıslar ama bu sefer yönetmen peter jackson değil,farklı biri adını hatırlamıyorum ama o da iyi bir yönetmenmiş,müzikleri inşallah howard shore yapar

300 Milyon dolarmı ödemişler.

Hobbit o
    Yönetmen P.Jackson olmasa bile Görüntü Yönetmenliğin yani sahnelerin çekimini,
    Yapımcı Produüktörlüğü o yapacak
  • konu başlığını okuyunca yeni bi yüzüklerin efendisi filmi çekilmiş felan sandım

yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği
    yüzüklerin efendisi iki kule
    yüzüklerin efendisi kralın dönüşü
    yüzüklerin efendisi kralın sözü
  • öh konu nerelere kaymıs
    bu arada imzamın anlamını soran arkadas sen nasıl anlıyorsan oyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

bu arada yüzüklerin efendisi 4.film geliyor,2011 de sinemalara giricek,fanları ödemiş parayı,parayla yaptırmıslar ama bu sefer yönetmen peter jackson değil,farklı biri adını hatırlamıyorum ama o da iyi bir yönetmenmiş,müzikleri inşallah howard shore yapar

300 Milyon dolarmı ödemişler.

Hobbit o
    Yönetmen P.Jackson olmasa bile Görüntü Yönetmenliğin yani sahnelerin çekimini,
    Yapımcı Produüktörlüğü o yapacak

Gollum İçin Av olarak biliyordum filmin adını,belki fazladan hobbit filmide geliyor olabilir,mükemmel olur,fragmanları var hatta,fan filmiydi yanlız oyuncular biraz amatör duruyordu,bu arada cidden lotr sönmeye basladı,bende delisiyim,eskiden lotr dendeiğinde kalbim hızlı atardı,televizyonda ilgili haber gecse heycanlanırdım,en azından oyunlarla destekleyebilirlerdi,en son lotr conquest die bi oyun cıktı ama cok dandik,bfme serisine dewam edilebilirdi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.