Güncelleme: 29.05.2025 Bu postu biraz kişisel blog gibi bir hale getirdim. Evde genelde haftasonları bazen de mesaiden çıktıktan sonra özellikle sosyal medyada görüp 'ben bunu yaparım lan' diyip bir miktar da yapabildiğim şeyleri sizlerle de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Genelde kitap paylaşımı yaptığım, bir miktar kullanıcıya ulaşırsa yaptığım şeyleri paylaşmayı düşündüğüm hesabım. Gözatabilirsiniz. https://www.instagram.com/bayezidtherhunderbolt?igsh=dG5pZmM5d2M0a2hi ![]() Gandalf vs Balrog Booknook/diaroma 1 ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Gandalf vs Balrog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) SAURON Booknook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yeniden Gandalf vs Balrog Booknook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazgûl and Fell Beast Booknook ![]() ![]() ![]() ![]() Harry Potter vs Voldemort Booknook ![]() ![]() ![]() ![]() *****Game of Thrones DVD'leri için ahşap ile yaptığım box set**** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Sauron Figürü*** Sosyal medyada gördüğüm bir eseri yapmaya çalıştım, aynısı olmadı ama yeterli sayılır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** KİTAP CİLTLEME *** 5 6 saatlik bir uğraşla kitabımı amatörce kapladım. Suni deri, mukavva ve ağaç tutkalı kullandım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** YÜZÜK KARDEŞLİĞİ SAAT *** Plak üzerine yaptığım Yüzük Kardeşliği çalışmam. Lotr kitap kapağına yazı yazmakta kullandığım 3d parçayı boyayıp saate yapıştırdım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** KİTAP KENARI BOYAMALARIM *** Anlaşılacağı üzere lotr boyaması bana ait değil, diğerleri de anca bu kadar oldu :) ![]() ![]() ![]() *** MEŞE VE ELMA AĞAÇLARI İLE YAPTIĞIM LAMBADER ÇALIŞMAM ***
Kuzenimin taşınırken çöpe atmayı düşündüğü başlığı ve elektrik tesisatını kullandım. Dengeyi sağlayamadığım için alttaki beyaz mdf kaldı, henüz sökmedim ![]() ![]() *** ARKADAŞIMIN VERDİĞİ ESKİ SNOWBOARDA TRİBAL ÇALIŞMA *** Çok eski bir malzeme olduğu için bağlaması bulunmuyor üç kuruşa sattım o nedenle ![]() ![]() ![]() ![]() *** JUMANJİ OYUN KUTUSU ÇALIŞMASI *** Eski bir fotoğraf çerçevesi ile eşimin rotring kalemini feda ederek yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ORTA DÜNYA HARİTA ÇERÇEVESİ *** Köşeleri tam yapamadım ama sevdiğim bir parça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** ALÖRMİYON (aliminyum) FOLYO İLE WITCH KING ÇALIŞMASI *** İçine siyah çorabın ucunu kesip koydum, böylece hiçbir erkek onu öldüremez :) ![]() ![]() ![]() ![]() *** POLİMER KİL İLE FİGÜRLER *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** EDC STANDI ÇALIŞMASI *** Dvd'ler için ufak bir köşe yapmak amacıyla sipariş ettiğim rafı satıcının minyatür şekilde itelemesi ve kargo firmasının da 20 gün sonunda tost olmuş vaziyette teslim etmesi sonucu kesip biçip böyle bir stand yaptım. Beğenmediğim için parçalayıp mangalın olduğu koliye attım, daha yüce bir amaca hizmet edecek 😂 ![]() ![]() *** SAAT STANDI *** Saatlerimi düzenlemek için 5x5 çıta ve bir parça tahta ile yaptığım stand, saatler hafif açılı yukarı baksın istedim ama tam veremedim açıyı. Araya parça koyup vidaladım. ![]() ***GALAXY BUDS KULAKLIK KAPLAMA DENEMESİ*** Denedim, olmadı, kulaklığı çizdiğimle kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ***12,7mm BOŞ KOVAN İLE ŞİŞE AÇACAĞI YAPIMI*** En sevdiklerimden. ![]() ![]() ![]() ![]() *** ARACIMIN JANT RENGİNİ DEĞİŞTİRDİM*** Tüm işlem 10 saate yakın sürdü. Zımpara boya vernik şeklinde tamamladım. ![]() ![]() ![]() ![]() *** BİLEKLİK BOYAMA*** Çingene aldığım replika le.atherman t.read bilekliğimi sprey boya ve fırça ile boyayıp fırınladım. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 3 Haziran 2025; 16:50:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde Vakit Geçirmek için Yaptığım Ivır zıvır

-
-
Orta Dünya bunu beğendi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🤙
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wooow hocam çok güzel olmuş
mükemmel olmuş hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler ederim
book nook diye birşey var araştırın onuda yaparsınız cokta seversiniz
-
Mantolama köpüğü ile bir sokak diaroması yapmıştım hocam ama çok içime sinmedi. Geçen yıl parçalayıp yerine kitap koydum.
Gandalf ve Balrog için ışıklı falan bir diaroma yapma planım var ama henüz başlayamadım
Harika görünüyor
-
Süper. Reddit'e koymalısın.
-
Hesabım yok maalesef 😅
Dün biri sana keko diyordu. Geek çıktın ya.
-
10 numara olmuş tebriiikkk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hahaha evet baya eğlenmiştik o arkadaşla
Vay vay vayy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Acil YouTube kanalı açmalısın. Enfes olmuş.
-
Eyvallah hocam
Çok iyi işler yapmışsın eline sağlık hayran kaldım. Özellikle içinden ışıklı balrogu merakla bekliyorum. Bı tavsiye bu yeteneği işe dökebilirsin emeğinin karşılığını money olarakta alırsın hem
Teveccühünüz Hocam, her şeyden biraz biraz anlayıp hiçbirinden tam anlamıyorum sanırım 😅 geçen yıl polimer kil ile figür yapıyordum fakat çabuk sıkılan bir yapım var, geliştirene kadar sebat edemiyorum o işi hemen bitirmek istiyorum o nedenle de istediğim kadar güzel olmuyor.
Nasipse seneye daha uygun bir eve geçebilirsem bir odayı bu işlere ayırmayı planlıyorum belki ozaman para kazanacak kadar ilerletebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- votka sek içilir mi
- yüz felci geçirenlerin yorumları
- istifa edince banka promosyonu geri ödenir mi
- vakıfbank müşteri numarası öğrenme
- eski dolar
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
- penis nakli
- huawei boykot mu
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X