Şimdi Ara

Yuzuklerin Efendisi/Kesilen Sahneler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L.O.T.R serisinin full versiyonunu nereden satin alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Extended edition versiyonunu bulman lazım. D&R larda felan olması lazım seri olarak. Megavizyon, mediamarkt larda da vardır.

• ebay'dan falan bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Extended edition versiyonunu bulman lazım. D&R larda felan olması lazım seri olarak. Megavizyon, mediamarkt larda da vardır.

Hocam d&r da bi tane gormustm ama extended edition olmayabilir L.O.T.R trilogy yaziyordu nedir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Commenter

quote:

Extended edition versiyonunu bulman lazım. D&R larda felan olması lazım seri olarak. Megavizyon, mediamarkt larda da vardır.

Hocam d&r da bi tane gormustm ama extended edition olmayabilir L.O.T.R trilogy yaziyordu nedir sizce?

Trilogy denmesinin sebebi 3 serinin de bulunduğu disk veya disklerdir. Extended edition olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Trilogy denmesinin sebebi 3 serinin de bulunduğu disk veya disklerdir. Extended edition olabilir.

Onu d&r dakilere sormaliyim bide degilse o kadar para baylmayayim.

• %99 extendet editiondur. Bendeki trology extended edition. Gerçi ben download etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 8 Temmuz 2013; 20:15:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

%99 extendet editiondur. Bendeki trology extended edition. Gerçi ben download etmiştim

Hocam peki turkce altyazi destegi var midir?

• quote:

quote:

%99 extendet editiondur. Bendeki trology extended edition. Gerçi ben download etmiştim

Hocam peki turkce altyazi destegi var midir?

Aldığınız trologye bakın. Türkiyede satış varsa türkçe altyazı desteği de muhakkak vardır.

• Extended versiyonu sadece tek sahneden ötürü çoğu fanın nefretini kazanmıştır, bunu da belirtmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Extended versiyonu sadece tek sahneden ötürü çoğu fanın nefretini kazanmıştır, bunu da belirtmek lazım.

Hangi sahne o hocam,kesilen sahneleri izledim de gözüme çok çarpan bir şey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Extended versiyonu sadece tek sahneden ötürü çoğu fanın nefretini kazanmıştır, bunu da belirtmek lazım.

Hangi sahne o hocam,kesilen sahneleri izledim de gözüme çok çarpan bir şey yoktu.

Yanlış bilmiyorsam, Witch King'in Gandalf'ın asasını kırdığı sahne, çünkü kitapta öyle bir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Yanlış bilmiyorsam, Witch King'in Gandalf'ın asasını kırdığı sahne, çünkü kitapta öyle bir şey yok.

Aklıma bir tek orası geldi zaten bir Maia'nın öyle kolayca yenilmesi çok saçma olmuş

• arkadaş söylemişti kesintisiz çok uzunmuş film peki internette var mı dır full versiyon
  • Yüzük kardeşliği ve iki kule 210 dk , kralın dönüşü 240 dk yanlış hatırlamıyorsam.
  • Ben kesintisiz versiyonlarını indirmiştim 1080p olarak zamanında baya yer kaplıyor söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

Ben kesintisiz versiyonlarını indirmiştim 1080p olarak zamanında baya yer kaplıyor söylemesi

tahmini ne kadar yer kaplar hocam? ve nasil indirdinz? bikac indiren daha var yorum atanlardan.

• quote:

quote:

Ben kesintisiz versiyonlarını indirmiştim 1080p olarak zamanında baya yer kaplıyor söylemesi

tahmini ne kadar yer kaplar hocam? ve nasil indirdinz? bikac indiren daha var yorum atanlardan.

torrentten indirmiştim Bendeki versiyonu 12 gb mış. Tanesi 4gb oluyor aslında ben daha çok sanıyordum. :)
  • quote:

quote:

quote:

torrentten indirmiştim Bendeki versiyonu 12 gb mış. Tanesi 4gb oluyor aslında ben daha çok sanıyordum. :)

hocam gidip D&R dan almaya gerek olmayacak o zaman. sıkıntı yok dimi memnunsunuz filmlerden?

• Bende extented edition 1080p bluray var. İlk film 19 gb,2.film 24 gb son film ise 29 gb

Ama görüntü ve ses dehşet. Kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.