kiloyu sene boyunca çalışıp 80 li seviyelere getireceğim (Dahada azalabilir ama kaslı ve fit olursam kilo yüksek gözükür diye düşünüyorum)
herneyse yüzümü nasıl zayıflatabilirim bunun bir yolu varmıdır zaten diyetisyene gideceğim yüz konusu için onada sorucam önce bi size sorayım dedim???
Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?
yukarı!
hadi birilerinin bilgisi olması lazım yav .... forumda diyet için reklam yapan bile vardı bi ara
aşık olursan hepsi birden zayıflıyor ben bu yöntemle kışın 15 kilo verdim 3 ayda yüzümde tombuldu biraz şimdi gayet iyi
onu denedim abicim bende duygu diye bişey yok kız bana diyodu çok seviyorum seni diye ben hala dış görünüşüne bakıyodum o yüzden başkasını kırmamak için ilişkilere fazla açık değilim....
Ya bir şekilde zayıflarsın sen ben ne yapayım bir hafta kortizon verdiler suratımın bir yanın diğerinin iki katı neredeyse .
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; sadece yüz,göbek,göğüs zayıflaması diye birşey yoktur.Yapılan sporla birlikte genetik fakötrlerin etkisiyle tüm vücut aynı anda zayıflar.Yüzde ki şişmanlama yağlanmanın yanı sıra su toplanmasıylada ilgilidir.Sporla bu tür sorunlara çözüm bulabilirsin.Sen sporunu düzenli bir şekilde yapıp,beslenmene dikkat ettiğin sürece,istediğin sonuca ulaşırsın zaten.
spor olarak spor salonuna haftada en az 3 gün gideceğim KIŞIN , yediklerime dikkat edeceğim , başka yapmam gereken bişey varmı sizce???
1 haftada 13 kilo verdim. Annem şok oldu ne yaptın sen niye gözlerinin altı mor diye
Ayakta çalışmak daha iyi sonuç verecektir.
Nisan ayında 104 kiloydum şuanda 88 kiloyum, neler yaptım kilo vermek için dersen, haftanın 5 günü 1-2 saatlik spor ve yediğim yemeği azaltıp daha çok salata yedim. arkadaşlarım yüzümde "süzülme" olduğunu söylüyolar ama pek değişme olmadığını düşünüyorum. en son zayıflayan yer yüz bence..
bence senin amacın sağlıklı kilo vermek olsun gerisi elbet geliyor..
ideal kilo nedir 1.85 boy için?
quote:
Orijinalden alıntı: DarKLq
1 haftada 13 kilo verdim. Annem şok oldu ne yaptın sen niye gözlerinin altı mor diye
İnanmadım açıkcası, hergün düzenli olarak spor yapsan ayda 6 ile 10 arası kilo verirsin haftada 13 kilo ne demek ya? Bütün haplarımı kullandın arkadaş?
blackout valla niye yazdığını anlamadım ama iyi ettin böyle şeyler duyunca insanın kilo veresi geliyor eyvallah
ama testestoron sayısıyla kilo vermenin alakasını tam anlayamadım aydınlatırmısın
Çok fazla dış görünüşe önem veriyorsun.
ip atla .
quote:
Orijinalden alıntı: DarKLq
koççum bak çok tehlikeli , şu an nefes alıp verebildiğine şükret.... vücud için direkt bir metabolizma bozulması demektir bu... dikkat etde bir daha geri almayasın,
ayrıca formülünü söyle bakalım, bizde bilelim ama yapmayalım