![]() sizce adam haklı mı? siz ne düşünüyorsunuz? |
Eski bir masonun dünyanın kanını donduran itirafları!!!

-
-
Fu fu fu fu kılıç hızıyla masonların içinden geçin hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dalgayı bırakırsak, ben Çin modelini örnek alırım. Çin gelenekerine 2000 yıldan fazla sahip çıkıyor.
Japonlar bile bozuldu ama Çinliler asla.
Gerçekten böyle bir açıklama yapmış mı ? Aynı şekil siyah arka plan profil fotosu ve uydurma şeyler bende yazabilirim
Bunların doğruluğuna ne kadar inanabiliriz ?
Kaynak iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda mason arkadas vardi ona sorun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla internetten alıntı yaptım.internette bu adamın çok fotoğrafı var.
-
Facebook'ta 60 lik dayilarin paylaştığı icerikelre benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söz onun olmasa bile anlatılan şey doğru
Louis haklı beyler..
-
dünyanın en kolpa yazısı emeviler kadar islama zarar veren başka bir kavim yok...
islam zaten kendi için kendini paramparça etti, allahın bizzat yasak ettiği mezhepçilik furyası masona evanjeliste gerek kalmadan islamın kendi kendisini yemesini sağladı zaten
-
sözün bu adama ait olmadığını nerden biliyorsun? internetteki kaynaklara göre bu söz adamın tamamen kendisine ait.
-
bile dedim ztn onun değil diyenlere olabilir de yani
Cümleye müslümanların herşeyini HERŞEYİNİ bozduk yok ettik diye başladığında fire verdi. Hayatı boyunca bir kitleye zarar vermeye çalışan bir insandan ziyade 15 dk önce yumruklu kavgadan çıkmış bi adamın ağzından çıkan bi söz gibi duruyor. Şahsen fitne sokmaya çalışsaydım ben de cümleye hunharca böyle başlardım.
Milli ve manevi değerleri eriterek KENDİMİZE BENZETTİK? Müslümanları bozmaya çalışıp bunu da başarabilen bir insan kendini düşük bir mevkide görmez. Samimi söylüyorum yoldan geçen herhangi biri de kendini alçakta görecek kadar mütevazı olmaz. Bunu bu adama anca bi düşmanı yapar.
:D daha kolay ve rahat çalışma sistemini kullanarak hristiyanlığı yayınız derken?
Dolapta muzlu pudingi yiyerek yayın deyip bi anda otobüse yetişmem lazım diye paldır küldür lafı atıp gitmiş.
Klavye başında fitne sokmaya çalışan elinden geldiğince hatırladığı kadar vaazları harmanlayıp ortaya şaheser çıkarıp inanılmayı bekleyen daha da uzatamayıp bu kadar yeter herhalde deyip paylaşım yapan bi dayı bu. (Benim şahsi görüşüm.)
Ölüm tarihi 1962 olan adamın plastik cerrahiden bahsetmesi mi yoksa erasmusu tarih etmeye çalışması mı daha kötü kararsız kaldım.
-
Ben müslümanım diyenin iki düşmanı vardır, üçüncüsü yoktur. Bunlardan biri iblis, diğeri ve en tehlikeli düşmanı kendi nefsidir. Amerikalıymış, masonmuş, yahudiymiş bunlar müslümanın rakibi, düşmanı, dengi olamaz. Evvela müslüman inanmayan bir insanla kıyaslanmayacak kadar değerlidir, bu değeri önce kendinin bilmesi gerekir. İnancı olmayan insanın hiçbir kıymeti değeri yoktur, ottan, börtü böcekten, toz zerresinden bile daha değersizdir. Çünkü dünyaya geliş amacından, Alemleri yaratan yüce yaratıcıdan, kendisine verilen görevden bihaber olduğu için tıpkı ot gibidir, farkı yoktur. İnanan ise kalbindeki iman sebebiyle düşünsel olarak da Rabbine bağlıdır, uyması gereken emir ve yasaklara azami riayet eder, şuurlu yaşar, neyin ne olduğunu ve nihayetinde ne olacağını bilir, ölümün birgün geleceğini bildiği için hazırlık yapar. İnançsız insanlar kendi işine bakacakları yerde inançlıları kendilerine hedef alırlar, bu bile onların şeytanın esiri olduğunun apaçık kanıtıdır. Şu bir gerçek ki, Allah istemedikçe mümin kulunun kalbindeki iman ateşi sönmez. Akıllı bie kul bilir ki, rızkını veren, yaşama hakkını veren, akıl,ruh ve beden sağlığını kendisine bahşeden yüce Allah'tır, hepsi O'nun ikramıdır, O dilerse verir, dilerse vermez. Allah'tan gelene de gelmeyene de razı olmak kulluk bilincinin bir gereğidir.
-
Ben de olsam böyle yapardım güzel yazı.
En Beğenilen Yanıtlar

Facebook'ta 60 lik dayilarin paylaştığı icerikelre benziyor
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X