Şimdi Ara

++++ YÜZÜ ZAYIFLATMAK ++++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
27.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swashbucker

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; sadece yüz,göbek,göğüs zayıflaması diye birşey yoktur.Yapılan sporla birlikte genetik fakötrlerin etkisiyle tüm vücut aynı anda zayıflar.Yüzde ki şişmanlama yağlanmanın yanı sıra su toplanmasıylada ilgilidir.Sporla bu tür sorunlara çözüm bulabilirsin.Sen sporunu düzenli bir şekilde yapıp,beslenmene dikkat ettiğin sürece,istediğin sonuca ulaşırsın zaten.

Çok doğru, bölgesel zayıflama yoktur, tüm vücut beraber zayıflar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Alakası yok zaten.

dahada anlamadım
  • up
  • Vıraylıs a bağlanabildinmi
  • antrenör ne dedi anlamadım

he bitti vayırlıs benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

1 haftada 13 kilo verdim. Annem şok oldu ne yaptın sen niye gözlerinin altı mor diye

Anladım Ben ;)
  • Of of heryerde söylemem bunu iyi dinle. Yüzünün güzel ve seksi görünmesindeki kasıt kiloyla fazla ilgili değildir. Tükürük bezi üzerindeki bulunan bölgeleri biraz içine bastır ve dişlerini sık. Yüzünün şekil değiştirip seksi göründüğünn farkına varıcaksın. Bunu kalıcı hale getirme konusunu yazmıcam

Ha yazmayı unuttum elmacık kemikleriyle çok çok çok ilgisi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 24 Ağustos 2009; 4:13:43 >
  • Aşkla 20 günde 13 kilo verdim. Sanada tavsiye ederim.
  • Aslında kilo verme sorunu bende de var 17 yaşındayım 1.87 boyum var ama kiloda 97 aslında boy ile biraz kurtarıyorum ama en azından bi 80 kilo olsam yeterli olacağını düşünüyorum..Bütün yaz yüzdüm 5 kilo verebildim şimdi de her akşam çıkıp 2 km yürüyorum ve yürüyüş yolunun sonundaki belediyenin spor aletlerinde kas geliştrici aletler çalışıyorum sizce ne kadar zaman sonra meyvesini almaya başlarım ?
  • quote:

1 haftada 13 kilo verdim. Annem şok oldu ne yaptın sen niye gözlerinin altı mor diye

haCI şekerlendin demek :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

spor + sauna yla 1 ayda 11 kilo verdim

helal sana 6kgsı kastı onun ama
  • anaa bu sefer cidden hortladı
  • bu sorun bendede var boy 1.75 kilo 64 yüzüm biraz tombul çözümü yok galiba
  • Kilo verirken yagli bolgelerin az yogunluktan cok yogunluga dogru sirayla azalir. Genellikle karin kismi en son zayiflar cunku yaglarin en yogun oldugu bolgedir... Yuzde zamanla zayiflayacaktir. Bolgesel yag yakimi diye birsey yoktur. 80 kilo oldugunda zaten vucudunda fazla kilo kalmaz. Sabir ve siki diyet.
  • başardım diyen :) hortt!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

koççum bak çok tehlikeli , şu an nefes alıp verebildiğine şükret.... vücud için direkt bir metabolizma bozulması demektir bu...
    dikkat etde bir daha geri almayasın,

ayrıca formülünü söyle bakalım, bizde bilelim ama yapmayalım

Yemek yemeyi bırakmış sanırım arkadaş
  • Bol Bol Yörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Ayakta çalışmak daha iyi sonuç verecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Boy 1.83 falan bende kilom ise 98,73

kiloyu sene boyunca çalışıp 80 li seviyelere getireceğim (Dahada azalabilir ama kaslı ve fit olursam kilo yüksek gözükür diye düşünüyorum)

herneyse yüzümü nasıl zayıflatabilirim bunun bir yolu varmıdır zaten diyetisyene gideceğim yüz konusu için onada sorucam önce bi size sorayım dedim???

Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

Zayifladinmi kanka sonuc ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzünle dambıl kaldır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.