Şimdi Ara

Yüzme vs Fitness Vs Kickboks Hangisine Gideyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yüzme 200Tl ve akşam 8-10
    Kickboks 8-10 60tl diye biliyorum ucuz yani sıkıntı değil
    Fitness istediğim saat istediğim kadar 100tl

Boy 1.8m
    Kilo 95(80 den çıktım bu sene sınava hazırlandığımdan)
    Yaş 18

Yüzmeyi seviyorum parasıda sorun değil küçüklükten beri giderim ama havuz pis duşluklar kırık dökük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçünü de yapmış birisi olarak yüzme diyorum.

Sıralama şöyle yüzme > kick boks > ...
  • Serenade. kullanıcısına yanıt
    kick boksta sıkıcı geliyo yav maça mı çıkacam sanki

• önce body git sonra kickbox
  • Ben de 1 yıl body sonra boks düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kick boksun gelişime ne katkısı var? Yarar mı ki işe

• Spor amacıyla kick boksa bulaşmanızı tavsiye etmem.Sakatlanma riski çok yüksek,müsabakaya çıkmasanız bile.Ha diyorsanız ben sağlamım kolay kolay eklemlere,kemiklere bir şey olmaz o zaman kickboks.Ama tavsiyem fitness+yüzme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 3 yil duzenli-antreman aksatmadan yapacaksan yuzme,diger turlu fitness

• Fitness + Kickbocks

Kickbocks sıkıcı diyorsun ama yüzme çok daha sıkıcı bence
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    tak kulaklığını kendinle yarış yorulunca yat uyu

günlük 1 saat rahatlatır

• Yüzme tabiki. İçlerinde ne kadar yaparsan yap hantal olacağın spor fitness. Mesela bi yüzücü ile boksörün kondisyonuna sahip olamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Yüzme tabiki. İçlerinde ne kadar yaparsan yap hantal olacağın spor fitness. Mesela bi yüzücü ile boksörün kondisyonuna sahip olamazsın

Bunu neye dayanarak söylediniz? Boksörlerin kondisyonunu nereden biliyorsunuz?

Bence kick boks + fitness yapmalısın.

Geçen sene epey bir süre kick boks ile uğraşmıştım. Ortam da çok güzeldi, spor da. Hocanızın düzgün biri olmasına dikkat et. Kick boks başlarda çok yorar ama alışırsın bir iki aya kadar. Sonra fitness a başlamanı öneririm. Arkadaşlarım vardı ikisini aynı anda yapan, kondisyonları da bi hayli iyiydi. Zaten çoğu koyu kahve kuşaktı ama olsun, bize önerdikleri de buydu zaten. Yüzme çok keyifli, sıkıcı değil dersen anlarım. Ama kick boks da bir o kadar keyiflidir. Bunu sadece bir şeyler öğrenmeye başladıktan sonra anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Yüzme tabiki. İçlerinde ne kadar yaparsan yap hantal olacağın spor fitness. Mesela bi yüzücü ile boksörün kondisyonuna sahip olamazsın

Bunu neye dayanarak söylediniz? Boksörlerin kondisyonunu nereden biliyorsunuz?

Bence kick boks + fitness yapmalısın.

Geçen sene epey bir süre kick boks ile uğraşmıştım. Ortam da çok güzeldi, spor da. Hocanızın düzgün biri olmasına dikkat et. Kick boks başlarda çok yorar ama alışırsın bir iki aya kadar. Sonra fitness a başlamanı öneririm. Arkadaşlarım vardı ikisini aynı anda yapan, kondisyonları da bi hayli iyiydi. Zaten çoğu koyu kahve kuşaktı ama olsun, bize önerdikleri de buydu zaten. Yüzme çok keyifli, sıkıcı değil dersen anlarım. Ama kick boks da bir o kadar keyiflidir. Bunu sadece bir şeyler öğrenmeye başladıktan sonra anlarsın.

Size şöyle söyliyeyim.Kickboksu tek başına yapanın kondisyonu kickboks+body yapandan yavaş gelişecektir.Sadece body yapanlar ise en geride kondisyona sahip olanlardır.

• Yanlış alıntı oldu galiba. Ben de aynı şeyi söyledim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Yanlış alıntı oldu galiba. Ben de aynı şeyi söyledim zaten.

Kusura bakmayin dikkatsizlikten oldu

• kardeş biraz senin eğilimine bağlı ama yüzücülerin vucutları daha iyi görünüme sahip oluyor. fitnese göre daha eglenceli seçimlerden en sonuncusu fitness olmalı bide yaz geldi hiç çekilmez spor salonları.
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    2 seneden fazladır yapıyorum. Beni 2 senedir görmeyen görünce ne vucüt yapmışsın diyorlar. Aşırı bir kas kütlesi oluşmuyor ama omuz ve kolun çok gelişiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.