Şimdi Ara

yüzme öğrenme acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    29 yaşındayım ve amele gibi yüzme bilmiyorum hala
    İbb'nin sefaköy yüzme havuzuna kayıt oldum haftada 2 seans olacak şekilde sizce kaç seansta yüzme öğrenebilirim?
    birde yüzmenin kilo ile alakası var mı? 95-100 kg arasıyım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Kendimi bildim bileli yüzme biliyorum o yüzden kaç seansta öğretilir bir şey diyemem ama düzenli yüzmeyle çok güzel kilo verip vücudunuzu şekle sokabilirsiniz

Biraz kilo verme amaçlıda öğrenmek istemiyor değilimi İnşallah kısa zamanda öğreniriz.
    1,5 ay sonra tatile gidicez rezil olmayalım da

lala23; hocam bu kadar kısa sürede öğrenilirmi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Kendimi bildim bileli yüzme biliyorum o yüzden kaç seansta öğretilir bir şey diyemem ama düzenli yüzmeyle çok güzel kilo verip vücudunuzu şekle sokabilirsiniz

Biraz kilo verme amaçlıda öğrenmek istemiyor değilimi İnşallah kısa zamanda öğreniriz.
    1,5 ay sonra tatile gidicez rezil olmayalım da

lala23; hocam bu kadar kısa sürede öğrenilirmi ki?

ciddiyim o kadar zor değil su üstünde kalmaya çalış öğrenirsin o kadar zorluğu yok ne şişman insanlar öğreniyor yüzmeyi. dene sürkli cesaretli ol öğrenirsin yüzdükçe gelişirsin

• awdasase kullanıcısına yanıt
    1.5 aya çok rahat öğrenirsiniz bence

Okul için yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes havuzda yüzmekle, denizde yüzmeyi ayni zanneder. Denizde hafifte olsa zorlaniyorum ama havuzda gerçekten de çok kolay gelir bana

• 6 seneyi aşkın süre profesyonel yüzücülük yaptım, tecrübelerime dayanarak 1,5 ayda en kötü ihtimalle serbest stili %70 senkron bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Bunun yanına sırtüstü ve kurbağalama stillerini eklemekte senin beceri ve yeteneğine kalmış.

Edit: Kilonuz sadece yüzüş hızınıza ve sarfedeceğiniz efora doğrudan etki eder, sizinde öncelikli amacınız yüzmeyi öğrenmek olduğundan sıkıntı yaratmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirio -- 9 Nisan 2014; 16:29:51 >
    2017 Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150 PS ACT DSG Ambition
    2018 Opel Insignia Grand Sport Exclusive 1.6 CDTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Herkes havuzda yüzmekle, denizde yüzmeyi ayni zanneder. Denizde hafifte olsa zorlaniyorum ama havuzda gerçekten de çok kolay gelir bana

Aslında tam tersidir, deniz suyu daha tuzlu yani yoğun olduğu için su üzerinde kalmak için ekstradan efor sarfetmeniz gerekmez. Akıntı ve rüzgar gibi faktörler işin içine girmedikçe kesinlikle denizde yüzmek çok daha rahattır.
  • 10 gunde ogrenirsin ben 5-6 yaslarinda havuza dustum heyecanli cirpina cirpina ogrendim o gun bugundur iyi yuzerim.

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

1-2 ay arası fakat gerçek anlamda stil bu kadar süre ile öğrenilmez tabii.

Bak bak kendileri sanki maykıl pelpsmiş birde ders veriyor millete.

Orijinalden alıntı: Emirio

6 seneyi aşkın süre profesyonel yüzücülük yaptım, tecrübelerime dayanarak 1,5 ayda en kötü ihtimalle serbest stili %70 senkron bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Bunun yanına sırtüstü ve kurbağalama stillerini eklemekte senin beceri ve yeteneğine kalmış.

Edit: Kilonuz sadece yüzüş hızınıza ve sarfedeceğiniz efora doğrudan etki eder, sizinde öncelikli amacınız yüzmeyi öğrenmek olduğundan sıkıntı yaratmayacaktır.

Kilolu olmam günlük hayatta beni etkilemiyor boyum uzun olduğu için çok rahat hareket edebiliyorum. Öncelikle düz yüzmeyi öğreneyim daha sonra farklı yüzüş teknikleride öğrenmek isterim..
    Havuz denize göre çok daha kolay sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

1-2 ay arası fakat gerçek anlamda stil bu kadar süre ile öğrenilmez tabii.

Önce düz yüzmeyi öğreneyimde, daha sonra diğer yüzüş tekniklerinide öğreneyim.
    boyum 1,80-1,85 arası 2,40 lık havuz var gideceğim otelde yüzebilirmiyim sence?
  • fiyat bilgisi verirseniz bende gelecem

ben ilk yüzmemi oruçluyken denedim yüzdüm yüzdüm yüzdüm kolum ağrıyınca panikledim birden battım burnuma su kaçtı oruç gitti

arkadaşlar,
    29 yaşındayım ve amele gibi yüzme bilmiyorum hala
    İbb'nin sefaköy yüzme havuzuna kayıt oldum haftada 2 seans olacak şekilde sizce kaç seansta yüzme öğrenebilirim?
    birde yüzmenin kilo ile alakası var mı? 95-100 kg arasıyım da

Yüzerken heyecan yapma 2 haftaya öğrenirsin.

"BÖCÜK ø''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

6 seneyi aşkın süre profesyonel yüzücülük yaptım, tecrübelerime dayanarak 1,5 ayda en kötü ihtimalle serbest stili %70 senkron bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Bunun yanına sırtüstü ve kurbağalama stillerini eklemekte senin beceri ve yeteneğine kalmış.

Kilolu olmam günlük hayatta beni etkilemiyor boyum uzun olduğu için çok rahat hareket edebiliyorum. Öncelikle düz yüzmeyi öğreneyim daha sonra farklı yüzüş teknikleride öğrenmek isterim..
    Havuz denize göre çok daha kolay sanırım?

Aksine deniz suyunda yüzmek, yada yüzme bilmeyen birinin su üstünde durması daha kolaydır. Tuzluluk oranı arttıkça suyun kaldırma kuvveti de artıyor. Fakat denizin havuzda olmayacak akıntı, dalga ve rüzgar gibi etkenleri işin içine girerse durum değişebilir.

• Azimle duvarı deler diye bir laf var bildiğimiz üzere Bazı arkadaşlar 1-2 ay demiş fakat o kadar süreceğini sanmıyorum. Taş çatlasa bir ayda öğrenirsin. Benim kilolar da aldı başını gidiyor, ben de geri başlasam iyi olur yüzmeye

İnsanı Derinden Etkileyen Başyapıtlar
    Müzik Günlüğüm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.