Şimdi Ara

Yüzme Kursu Tavsiye ediceğiniz yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geliyor yüzme öğrenmek istiyorum ama fazla pahalı olmayan yer varmı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yer varmı?

• nerdesin bilmiyorum ama izmirde fuar ın içinde var cok ucuzdu ya 2 sene evvele 35 lıraydı..

belediye açıyor genelde onlar ucuz oluyor kardeşım bı onlara bak
  • İstanbuldayım ben teşekkürler bilgi için ama

Belediyenin kursları hep dolu ne zamna gitsem dolu diyorlar kayıt zmaanlarıda gittim dolu dediler

bakıyorum normal havuzlara 100 liradan başlıyor aylık ben daha ucuz ve hijyen olucak tabiki gidip 20-30 lira aylık verip hastalanırsak olmaz malum havuz bakteri birikiyor. O yüzden 50-60 gibi bir yer bakıyorum

Bide kursa gitsem kaç ayda öğrenirim.3 ay falan sürermi yada ordaki hocaya bağlımı öğretme açısından
  • ben giitim işte 2006 yada 2007 yılıydı hatırlamıorum.. o zamanlar cok az kişi vardı 6-7 kısı. olimpik havuz var orda eğitim gördiük.yalnız ben ılk aybıraktım kalabalık olmaya baslamıstık.midem bulandı benım o kadar ınsan girio havuza yarım bidon klor ( büyük bıdonlar) atıyorlar ama yinede olmuyor işte. bunun mantarı var cesıtlı derı hastalıkları var allah korusun..

bıde klor acayıp karartıo ınsanı ben resmen zenci olmustum.

haftasonları 2 gundu bızım.o sekılde ogrenılmıyor yada bızım hoca ıı degıldı ne bıleyım haftanın 4 gunu fılan olsa haftaıcı..cunku hafta sonuda cok kalabalık oluyor mılet yüzmeye gelıo fılan:((

öğrenmen sana ve de en önemlısı hocaya baglı..ben fazla gidemedım..denizede gidiyoruz bi gun sabahtan aksama kadar suda kaldım azbucuk oluyordu ama şimdi yıne fıss ben de istıyorum aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 3 Nisan 2013; 17:20:45 >

• Yani ordaki imkanlarda okadar yogunluk var malum

en iyisi hocayla konuşup 3 ayda yinede suyun üzerinde durmayı öğrenebilirsin yada boğulmamayı :) 100 liradan 300 lira taksitte yaptınmı 5-6 tamam işte bakalım her sene bu aylarda düşünüyorum gidemiyırum bu sene inş gidicem hem fitness hem yüzme ikisi bir arada iyi olur benim açımdan yaşta geçiyor daha yüzmeyi bilmiyorum

Bunu aslında küçükken öğrenmek lazımdı :(
  • aynen haklısın. boğulmadan kendmi kurtarabılsem ole artizlik stilli bi yüzüş te istemiyorum:D

valla bende her sene istiyorum bi türlü olmuyor nedense. bu sene bende istiyrum bakalım ins olcak..

ya çimiyorum resmen lanet olsun rezillik
  • aynen öyle rezillik 7 yaşında çocuk nasıl yüzüyor öyle seyrediyoruz kıyıdan

bakalım işlerden fırsat bulabilirsek gidicem 2 ay en fazla birşeyler öğrenmiş oluruz.belediyenin genelde dolu oluyorda aylık 100-130 lira gözden çıkarıcaz artık bir kereliğine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.