Şimdi Ara

yüzde ve kaşta kepeklenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar sabah kalktıgımda yüzüm beyaz sekilde oluyor böyle beyaz beyaz kepek oluyor burnumun yan tarafları elle kazıyınca kalkıyor aynısı 2 kaş arası içinde geçerli oarasıda öyle oluyor kızarıp öylece kalıyor yaralanmış gibi pişik olmuş gün boyu.. sabun vs kullanmıyorum sadece yüzümü yıkıyorum ve birde banyoda şampuan...daha önce böyle sorun yaşayan varmı yada nasıl anlattı?

• Dostum cildiye bolumune gorun, ona gore sampuan, losyon vb. Gibi onerilerde bulunur hekim. Anti dandruff sampuanlar var , onlardan tavsiye edebilirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hastalığının adı " seboreik dermatit " aynısı bende de var lanet bir şey . Benim saç ve kaslarında sanki konak gibi bir şey oluyor. Doktora gittiğimde bana Özel bir şampuan önerdi. Hem saçlarımı hemde kaslarımı bu şampuanla yıkıyorum kepek %80 oranda gitti.

yüzde  ve kaşta kepeklenme sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hastalığının adı " seboreik dermatit " aynısı bende de var lanet bir şey . Benim saç ve kaslarında sanki konak gibi bir şey oluyor. Doktora gittiğimde bana Özel bir şampuan önerdi. Hem saçlarımı hemde kaslarımı bu şampuanla yıkıyorum kepek %80 oranda gitti.

aynen hocam dışarı nemlendirici sürmeden cıkamıyorum bazen o bile fayda etmiyor yoksa beyaz şekilde cogalıyor kışında aynı yazında

• Hocam Bendede var stresten oluyormuş bu aralar baya stresliyim burun yan tarafi falan beyazliyorsa cildiyeye git sana krem verecekler sür onlari bisey kalmaz ben sürdüm işe yariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanttoksozzz

Hocam Bendede var stresten oluyormuş bu aralar baya stresliyim burun yan tarafi falan beyazliyorsa cildiyeye git sana krem verecekler sür onlari bisey kalmaz ben sürdüm işe yariyor
    aynen hocam sabah kalkıyorum beyaz sekılde uyanıyorum kabul gıbı kalkıyor kepek olmuş yıkamadada duzelmıyor yuz kuruyunca devam ediyor nemlendirici sürme öylece kalıyor ama kızarıklık gün boyu duruyor sanki yanmış sekılde ugruyayım hocam tşk ederm
  • Bende de az bir şey var. Katran sabunu denedim, faydasını gördüm. Deneyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ketoral alıp kullanabilirsiniz haftada 2 defa fiyatı da çok uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Bende de az bir şey var. Katran sabunu denedim, faydasını gördüm. Deneyebilirsiniz.
    cok tsk ederm denicem hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

Ketoral alıp kullanabilirsiniz haftada 2 defa fiyatı da çok uygun
    cok tsk ederm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hastalığının adı " seboreik dermatit " aynısı bende de var lanet bir şey . Benim saç ve kaslarında sanki konak gibi bir şey oluyor. Doktora gittiğimde bana Özel bir şampuan önerdi. Hem saçlarımı hemde kaslarımı bu şampuanla yıkıyorum kepek %80 oranda gitti.

Aynısını kullandım. İlk haftalar çok etkisi oluyor nerdeyse tamamen gidiyor. Ama sonra yine başlıyor maalesef. Bir sürü şampuan kullandım her türlü yine başladı. Napcam bilmiyorum. Ama genel anlamda en fayda gördüğüm şampuanlar pirdolin ve kadolin. Bunlar baya iyiydi.

• ÜStteki arkadaşın dediği gibi seboreik dermatit’sin. Endişelenmene gerek yok, ülkemizde stres sebebiyle birçok kişide rastlanılan bir hastalık. Çeşitli şampuanlar ve kremler var bunun için. İlla doktora görünmek istiyorsan görün ama devlet hastanesine git. Zaten bizim dediğimizi söyleyecek sana. Boşuna para verme özelde.

Saç için ”Loprox” şampuano öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bremisch -- 8 Ağustos 2019; 13:55:23 >
  • Stres ve beslenme duzenini iyilestirmeye bak.Dışarıdan bir ton para verip surdugun seyler sadece gecici cozum saglar.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Sağlıklı beslenme ve spor ile de alakalı bu seboreik dermatit. Her şey gibi stresle de maalesef.

• Konazol veya ketoral şampuan al eczaneden seboreik dermatiti düzeltir, saç ve kaşlarımdaki pullanıp dökülmeyi kepeği düzeltti.

• Bende de aynı durum var. Yüzümü kazıyınca beyaz beyaz kepekler çıkıyor.
  • Seboroik Dermatit'ler kulübüne hoşgeldin dostum. Bu olayın tedavisi yok. Hatta bu bir hastalık bile değil. Ancak ve ancak şampuan ve bir takım kremler , düzenli beslenme ve stressiz bir hayat ile kontrol altına alabilirsin. Ben 35 yaşındayım 20 yaşından beri mücadele ediyorum. Saçlarım için faydalı olan H&S rahatlatıcı bakım, yüz içinse fiyatı biraz tuzlu olmasına rağmen mükemmel sonuç veren Blue Cap krem.

Lakin mutlaka bir dermatolog'a gözükmeden bişey uygulama. Eğer teşhisi dermatit yönünde olursa verilen tavsiyeleri uygulayabilirsin. Geçmiş olsun.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hocam Banyodan çıktıktan sonra kulak arkası ve burun yanlarınızda beyazlaşma ve deri döküntüsü oluyor mu saçınızda kepeklenme testislerinizde pullanma varsa asiri stres ve üzüntüye mahruz kalmissiniz demektir bu dediklerim oluyorsa hocam bekletmeden cildiyeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Night King

Aynısını kullandım. İlk haftalar çok etkisi oluyor nerdeyse tamamen gidiyor. Ama sonra yine başlıyor maalesef. Bir sürü şampuan kullandım her türlü yine başladı. Napcam bilmiyorum. Ama genel anlamda en fayda gördüğüm şampuanlar pirdolin ve kadolin. Bunlar baya iyiydi.

Alıntıları Göster
    Aynen eskisi gibi etkili değil bende de kepek veya konaklarin hepsi gitmiyor malesef saçımda deri ölüler hala kalıyor. Bana hangisini önerirsiniz acaba

• Suraya parkedelim bu bende de var kaşlarda kepeklenme ve burun kenarlari kizarikligi olmaya basladi.Cozum onerilerinizi beni alintilayarak yaparsaniz cok iyi olur dostlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.