< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Dünyada üniversiteleri en uzun süre kapalı olan 2. Ülkeyiz bu saatten sonra ister 50000 vaka olsun üniversiteler açılmak ZORUNDA.
|
Tayyip erdoğan:tamam kardeşim kızma açalım üniversiteleri
|
+++++ geri kalanı aşı olmayanların sorunu |
öööööf amma uzattınız ha. online olması im-kan-sız. |
1-Trol değilim,internette gördüğüm bir bilginin kaynağını araştırmaya çalışıyorum.
2-Aşı olmayan her insanın komplocu veya gerekli zekadan yoksun olduğunu söylemek olsa olsa kendi fikrinizin çoğunluk fikri olduğuna dolayısıyla doğru olduğuna kendinizi daha çok inandırmaya çalışmanızın bir göstergesi olabilir. 3-Videoyu izledim bir doktor"Anka Haber Ajansı " adında ne olduğu belli olmayan bir kuruluşa açıklama yapıyor. Bunu bilimsel veri olarak kabul edebilmemiz mümkün değil. 4-Sizden bilgi almaya çalışan insanlara hakaret edecekseniz bari fiziksel özellikleriyle dalga geçmeyin. Kalın kafam size alındı :( 5-Ben online olmasını istediğimi hiçbir zaman söylemedim. Kendi kafanızda kurup bana satmışsınız. 6- Yeterli verilerin oluşmasını beklediğim için aşı olmadım, aşı karşıtı olsaydım buradaki bilgilerin doğruluğunu sorgulamazdım direkt reddederdim. 7-Siz de şu anda forumda boş boş takılmıyor musunuz? Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Anlamadığınızı söylemiştiniz. |
Bu gece yurt bakmak için gidiyorum hocam. Demeyin öyle şeyler hem artık aşı var. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tamamdır hocam sağ olun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazır cevap -- 23 Ağustos 2021; 20:3:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
+++++ geri kalanı aşı olmayanların sorunu |
öööööf amma uzattınız ha. online olması im-kan-sız. |
hocam bu ülkede hiçbir şey imkansız değil gibi artık ya. belirsizlikler içindeyiz çok normal insanların hala endişeyle online/yüz yüze tartışması yapması |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuanda elimde bir veri yok ama arayıp kolayca bulabilirsiniz haberlerde doktorlar bas bas bağırıyor ozellikle gençlerde olenlerin %95i aşısız diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bilkent açıyor hocam. iyi vakıf ünileri açar bence bu sene artık |