Şimdi Ara

Yüz yüze olması hayal gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 1-Trol değilim,internette gördüğüm bir bilginin kaynağını araştırmaya çalışıyorum.
    2-Aşı olmayan her insanın komplocu veya gerekli zekadan yoksun olduğunu söylemek olsa olsa kendi fikrinizin çoğunluk fikri olduğuna dolayısıyla doğru olduğuna kendinizi daha çok inandırmaya çalışmanızın bir göstergesi olabilir.
    3-Videoyu izledim bir doktor"Anka Haber Ajansı " adında ne olduğu belli olmayan bir kuruluşa açıklama yapıyor. Bunu bilimsel veri olarak kabul edebilmemiz mümkün değil.
    4-Sizden bilgi almaya çalışan insanlara hakaret edecekseniz bari fiziksel özellikleriyle dalga geçmeyin. Kalın kafam size alındı :(
    5-Ben online olmasını istediğimi hiçbir zaman söylemedim. Kendi kafanızda kurup bana satmışsınız.
    6- Yeterli verilerin oluşmasını beklediğim için aşı olmadım, aşı karşıtı olsaydım buradaki bilgilerin doğruluğunu sorgulamazdım direkt reddederdim.
    7-Siz de şu anda forumda boş boş takılmıyor musunuz?

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Anlamadığınızı söylemiştiniz.
  • Bu gece yurt bakmak için gidiyorum hocam. Demeyin öyle şeyler  

hem artık aşı var.

• Hocam yurtla anlaşırken okulların kapanması durumunda ücret iadesini konuşun. Kazıklanmamak lazım boşu boşuna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamamdır hocam sağ olun.

• Bu vakalarla gercekten cok zor gozukuyor ama esnaflarin batmasi gibi bir durumda var, ya saglik sistemi cokecek ya da ekonomi tamamen cokecek

• Bence asıl sorun küçük şehirlerde ekonominin Üni öğrencileri üzerine dönüyor olması. Zaten ilçeden bozma şehirlere bile Üni açılma sebebi oradaki esnafı kalkındırmak bu çok yanlış bir politika

• Dünyada üniversiteleri en uzun süre kapalı olan 2. Ülkeyiz bu saatten sonra ister 50000 vaka olsun üniversiteler açılmak ZORUNDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazır cevap -- 23 Ağustos 2021; 20:3:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hazır cevap kullanıcısına yanıt

+++++ geri kalanı aşı olmayanların sorunu

• öööööf amma uzattınız ha. online olması im-kan-sız.

• hocam bu ülkede hiçbir şey imkansız değil gibi artık ya. belirsizlikler içindeyiz çok normal insanların hala endişeyle online/yüz yüze tartışması yapması

Tayyip erdoğan:tamam kardeşim kızma açalım üniversiteleri

• Vaka sayıları gecen haftalardan dusuk ölenlerin de büyük çoğunluğu asi olmayan denyolar ondan dolayi açılabilir 2 doz aşısını olan kişiler gider universitelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yazık sakat galiba

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Ölenlerin aşı olmayanlar olduğunun kaynağı nedir? Atar mısınız.

• thegreatestfriend kullanıcısına yanıt

Şuanda elimde bir veri yok ama arayıp kolayca bulabilirsiniz haberlerde doktorlar bas bas bağırıyor ozellikle gençlerde olenlerin %95i aşısız diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilkent açıyor hocam. iyi vakıf ünileri açar bence bu sene artık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.