Şimdi Ara

Yüz liflemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ölü deriyi atmak için yüz fırçası yerine lif kullanmak doğru mu? lifi bastırarak dusta lifliyorum yuzumu.ama sanki zarar veriyormusum gibi geliyor.sonrasinda hemen nemlendirici suruyorum tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim surat sanki ayçiçek sürmüş gibi yağlı.ben kese atıyom resmen
  • Ya bende lifliyordum ama sonra rahatsız oldum baya bıraktım, tahrişin en kötü yan etkisi de sivilce. Yok mu bir çaresi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Ya bende lifliyordum ama sonra rahatsız oldum baya bıraktım, tahrişin en kötü yan etkisi de sivilce. Yok mu bir çaresi??

abi tahriş ediyor aynen çukur çukur yapıyor.nemlendirici felan suruyorum sonra biraz kurtarıyor.olu deriyi atmanın tek sağlıklı yolu o otomatik yüz fırçaları.onuda alamam şuan.offfff

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Garnier'in 2 farklı temizleme jelini kullanıyorum. Biri Çay Ağacı özleri yazan ürünü onu her gün sabah ve akşam kullanıyorum. Diğeri klasik 3ü1arada olanı ise 2-3 günde bir kullanıyorum. Baya güzeller yani yüzümü temiz hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır sabun kullanmıyorum ama haftada 1-2 kere dove sabun kullanıyorum o da jeller yüzü kuruttuğu için nemlensin diye. Bu aralar sivilce sorunum olduğu için de yatmadan önce her gece fucidin krem sürüyorum o da faydalı geliyor. 2 hafta öncesine kadar daha sağlıklı bir yüzüm var şu sivilce izlerinden kurtulsam çok daha güzel olacak ama tabi zaman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Ben Garnier'in 2 farklı temizleme jelini kullanıyorum. Biri Çay Ağacı özleri yazan ürünü onu her gün sabah ve akşam kullanıyorum. Diğeri klasik 3ü1arada olanı ise 2-3 günde bir kullanıyorum. Baya güzeller yani yüzümü temiz hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır sabun kullanmıyorum ama haftada 1-2 kere dove sabun kullanıyorum o da jeller yüzü kuruttuğu için nemlensin diye. Bu aralar sivilce sorunum olduğu için de yatmadan önce her gece fucidin krem sürüyorum o da faydalı geliyor. 2 hafta öncesine kadar daha sağlıklı bir yüzüm var şu sivilce izlerinden kurtulsam çok daha güzel olacak ama tabi zaman lazım

hocam onları bende kullanıyorum ama fiziksel birşey daha lazım.yuz fırçası gibi mesela

• yüz fırçaları genelde ciltteki gözeneklerin artmasına sebep olur. bende takıntılıydım sanki normal peeling yeterli olmuyormuş gibi hissedip mutlaka fırça ihtiyacı hissediyordum. ama ne yazık ki fırça gibi ürünler gözenek sebebi. peeling yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tazyikli sıcak suyla tertemiz oluyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş Konuşan Adam -- 5 Kasım 2016; 22:34:46 >
  • Her sabah ılık suyla yıka yüzünü, sabun falan olarakta bebek şampuani kullanabilirsin. Kazitma suratını lifle, fırçayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mac Demarco -- 5 Kasım 2016; 22:35:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.