Şimdi Ara

Yüz felci kaç günde geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanidigim yuz felci oldu, sag tarafinda kac gunde gecer bilginiz var mi? Suan iyilesme varmis ama tam anlamiyla kac gun surer gecmesi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyileşme süreci vücudunun göstereceği tepkilere bağlı
  • 4 sene önce bende de olmuştu. Yüzümün sol tarafı. Yemek yiyemiyordum sadece çorba içiyordum oda kamışla. Yaklaşık 7 10 gün falan buldu geçmesi. Hala sol dudağım diğerine göre biraz daha yukarıdadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en erken sana 3 ila 6 ay derim.
    not:Yakınım geçirdi.
    edit:Eğer şimdi geçirdiysen buz gibi suya sok yüzünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 25 Mayıs 2014; 17:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

4 sene önce bende de olmuştu. Yüzümün sol tarafı. Yemek yiyemiyordum sadece çorba içiyordum oda kamışla. Yaklaşık 7 10 gün falan buldu geçmesi. Hala sol dudağım diğerine göre biraz daha yukarıdadır.

Gecmis olsun hocam. Yemek yerken o bosluga dusuyormus yemek. Sakız cignemek en buyuk tedavisi sanirim bunun.

• Fizik tedaviye gitti mi?

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    evet
    Edit: Geçiren kişi psikolojikmen de bir çöküş yaşıyor.Psikolojik destekde alması gerekiyor.Örneğin evde hiç bir ayna bulunmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 25 Mayıs 2014; 17:49:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaş kaç günde uzar???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. Sorunun kaynağı önemli. Sorun beyinde de olabilir, beyinr giden sinirlerin sıkışmasiyla olabilir. Sınır sıkışması ise daha kısa zamanda toparlar. Ama net bir gün aralığı verilemez bu durumda. 1 ayda olabilir, 3 ayda ... Kestirilemez.
    2. Bol bol sakız çiğnesin ve yüz egzersizleri yapsın. Bol bol...
    3. Moralini hiç bozmasın.
    4. Internette veya sağda solda duyulan " sunu yapın , bunu sürün, sıcak su ile masaj yapın " gibi seyleri asla ama asla uygulamayın. Sadece doktorun söylediklerini yapın.
    5. Gecmis olsun ...

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Beyin filmi cekilmis. Sikinti yokmus. Cok kafasina takiyor bazi seyleri. Birde doktor yanlis hap vermis olabilir diyor. Seker hapimi vermis, kan innesi vermis. Bimiyorum neden oldugunu.

Gecsinde insallah :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: spader

4 sene önce bende de olmuştu. Yüzümün sol tarafı. Yemek yiyemiyordum sadece çorba içiyordum oda kamışla. Yaklaşık 7 10 gün falan buldu geçmesi. Hala sol dudağım diğerine göre biraz daha yukarıdadır.

Gecmis olsun hocam. Yemek yerken o bosluga dusuyormus yemek. Sakız cignemek en buyuk tedavisi sanirim bunun.

Geçti bende çok şükür ve de çok uzun sürmedi. Sakız çiğnedim mi bilmiyorum ama o 1 hafta benim için çok kötüydü bunu unutamam hiç. Şoför hastalığı demişler di sürekli rüzgar yemekten o bölgede kısmı felç oluyormuş. Ama ben araba kullanmıyordum o zamanlar :). Allah yardımcıları olsun bu durumda olan insanlara gerçekten çok kötü..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.