Şimdi Ara

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in eşine okul müdürlüğü hediye etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmen seçmede kpss'nin yetersiz olduğunu, mülakatsız öğretmen alınmaması gerektiğini savunan milli eğitim bakanı Yusuf tekin'in gerçekten de mülakatlı (!) eşini okul müdürlüğüne atamış.

Ne kadar adaletli bir bakan değil mi ey ahali  

ZAHİR BARAN (@Zahir_Baran) on Xtwitter
    Mülakat bahane eşe müdürlük vermek şahane öyle değil mi ? Yusuf abi! pardon bakan bey @Yusuf__Tekin Eşinize mülakat yaptınız mı ? Üstelik Eğitim Fakültesi mezunu bile değil ? @Akparti Sn @RTErdogan #Mülakatsız68BinÖğretmenUlusta
    https://twitter.com/Zahir_Baran/status/1784676542020305014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Nisan 2024; 13:37:18 >

Kadın zaten 1998 den beri kamuda çalışıyor ve çoğu okulda öğretmenlik yapmış.

26.09.2022 de bu son görev yerinde Müdür olmuş. Milli Eğitim bakanıda göreve 6 Haziran 2023'te geldi. Nasıl eşini Milli EĞitim bakanı olarak oraya atamış olacak ! Azcık mantık lütfen.

Not: Ayrıca okul müdürü olmak öyle matrah bir şey de değil. Ankara Etimeskut Satı kadın meslek ve teknik Anadolu lisesi. ( Eski teknik lise endüstürünün bir değişiği ) Liseye müdür olmuş altı üstü. Okulda bulunduğu konumda öyle önemli ultra üst düzey bir şey değil sıradan bir 25 yıllık memurun atanabileceği veya müdür olabileceği bir okul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 29 Nisan 2024; 13:37:49 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.