Şimdi Ara

YUSUF HALAÇOĞLU PARTİ KURDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Suanda flash haber tvde konuşuyor

Hayırlı olsun aksenerin is bilmezligi yuzunden birlesmis milliyetciler iyice kristalize oldu parçalandı

Umarim zafer partisi ile ittifak olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne arkadaş ya her canı sıkılan parti kuruyor. O kadar partinin yapamadığını kutlu partisi mi yapacakmış?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt
    İyip artik bitti ondan kopan parcalardan birini alabilir

Düşünsene iyip bugün daha b.k kod adlı fetocu oldugu ispatlanan şahsı baskan yardımcısı mı ne yaptı

Zpden sonra en mantıklı milliyetci parti suanda kutlu parti oldu bu kuruluşla ipe mhpye bibipe mi verecek millet?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bu kadar çok parti olması iyi bir şey değil, yeni parti kurmak yerine kadrolarıyla beraber başka bir partiye katılabilirlerdi. İttifaklara yanaşmazlarsa kime yarar bu? Silinip gidecek bir parti daha bana göre.

İşte aynı sey olmuyor ki

Özcan yeniceri
    Yusuf Halaçoğlu
    Ümit Özdağ
    Oktay vural
    Koray aydin

Hepsi birlesti aksenerle iyipi kurdu noldu? İyip simdi ne idüğü belirsiz (aslinda belli) kliklerin eline geçti

İnsanlar birleserek de bi halt yapamıyor yani

Ben olsam ben de kendi partimi kurar gerekirse ittifak yapardım bu cok daha mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrı kuruncada olmuyor hocam. Benim milliyetçilere güvenim kalmadı son kale zafer partisi benim için o da kartlarını doğru oynamazsa muharrem gibi %1 bile alamayıp unutulup gider. Bu ufak tefek partilerde çok gururlu oluyor sanki kendi başlarına bir şey yapabilecekmiş gibi ittifakta kurmuyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kutlu parti mi :D Tırt parti serisine biri daha eklenmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selman Kahya fetöcü mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    oyu bindelik yüzdelerle ifade edilecek partiler hakkaten son dönemde altın çağlarını yaşadılar. komünist partinin belediye başkanlığı adayı bile ülkenin gündemini işgal edebildi 1-2 günlüğüne dahi olsa. başka bir bindelik partinin başkanı olan Babacan çıkmış: "CHP hiçbir zaman ittifak yapmadan seçim kazanamaz" diye açıklama yapıyo komediye bak, KK sayesinde vekil soktu bide bu. gerçekten bizim Türkiye siyaseti bitmiş.

• Her şey iyi hoşta o isim ne öyle daha etkileyici bir isim bulamadınız mı?

• Niye parti kurdu ki önceden MHP ve iyip'teydi sanırım. İlk önce olduğu partide başkanlık yarışı yapsın bir görelim gücü neymiş ... Davutoğlu ve babacan'nin başarısız olmasının nedeni AKP'de mücadele vermemiş olmasıdır . Akşener bile MHP'de başkanlık yarısına girmişti kongre yapilmayinca ayrılmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt
    İyipten milliyetçiler sürüldü
    O dönem ayrılmak zorunda kaldı

• Geçenlerde Sinan oğan ile yemek yemişti. Eğer partinin kıyısında köşesinde oğan varsa bu parti ölü doğmuş demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şair değil mi ya yusuf halaçoğlu

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Oktay vural, yıllarca bahçeliyle birlikte yol yürüdü. iyi parti kurulduğunda iyi partiye katılmadı. bir süre siyasetten ayrılacağını söyleyerek mv olmadı.

geçen sene iyi partiye katıldı. maksat nedir bilemiyorum. fakat mhp'nin yaptığı yanlışlardan o da sorumludur.

koray aydın hiç olmaz.

koray aydın adam olaydı, memleketi trabzondan mv adayı olurdu.

ama memleketinde bile kendisine oy vermeyeceklerini bildiği için

ankarada 1. sıradan aday oldu.

ayrıca

bugün mhp nin başında devlet bahçeli olmasının müsebbibi koray aydındır.

koray aydının desteği ile devlet bahçeli mhp genel başkanlığına seçilmişti.

koray aydın, kendisi koltuğa oturmak istiyordu.

fakat o gün aday olan tuğrul türkeş'in hem alpaslan türkeşin oğlu olması, hem de kazanırsa bir daha koltuktan inmeyeceğini hesap ederek, ve belki biraz da "başbuğun oğluna laf etmiyeyim" düşüncesiyle

gölgede kalan devlet bahçeliyi öne sürdü. çünkü bir iki sene sonra koltuğu devlet bahçeliden almak çocuk oyuncağı olacaktı.

fakat hesapları bozan mhp'nin 99 seçimlerinde %18 oy alması oldu.

bu başarı devlet bahçeliye yazıldı ve bahçeli'yi koltuktan indirme hesapları suya düştü.

Özcan Yeniçeri'ye gelince...

iyi partiden ayrılıp siyaseti bıraktıktan sonra

niğde ömer halisdemir üniversitesinde ders verdi.

bu da aklımda soru işaretleri oluşmasına sebep oldu.

AKP iznini almadan üniversitede kadro alamayacağına göre ????

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Koray Aydın Trabzondan aday olsa çok daha fazla oy alırdı. Trabzonda Hüseyin Örs, Yavuz Aydın gibi isimler oy alıyor milletvekili oluyor da Koray Aydın nasıl almasın. Zaten onun gölgesinde siyaset yaparak oy alıyor bu isimler. Ankaradan aday olması politik bir manevra. Adamın partide bir ağırlığı var. Ankara 1.sıra demek ben partinin ağır topuyum demektir yoksa oy kaygısı filan yoktu.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

koray aydın, trabzondan seçilecek oyu a la maz !

• adolf1 kullanıcısına yanıt
    Yahu kardeşim ben Koray Aydın'la görüşmüş, çevresini potansiyelini iyi bilen, fikirlerinin hepsine katılmasam da genel manada siyasetini taktir eden birisiyim. Kendim de Trabzonluyum. Benden iyi mi bileceksin.

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Şair olan ve Ahmet Kaya şarkılarının sözlerini yazan Yusuf Hayaloğlu.

Parti kuran ve geçmişte MHP'de siyaset yapmış olan ise Yusuf Halaçoğlu.

İkisi farklı kişiler yani.

• Keşke Zafer partisine katılsaydı. Şuan ayrı parti kurmanın hiçbir manası yok.

• Buracat kullanıcısına yanıt
    Biraz öyle bir de cok yaşlı oldugu için partisi ne kadar ayakta durur bilemiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.