Şimdi Ara

Yürüyüşe ne zaman çıkmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo vermek için günde 1 saat tempolu bir şekilde yürüyorum.

Ancak sorularım şunlar;

1) Her gün mü yürümeliyim?
    2) 1 saat iyi midir? Artırmalıyım veya azaltmalı mıyım?
    3) Günün hangi saatinde yürümeliyim? Okula gitmeden önce mi, yoksa sonra mı? Yemekten önce mi sonra mı? Önce-sonra ise ne kadar önce-sonra ?

Şimdiden teşekkür ederim

• eğer okulun işin yoksa sabahın erken saatleri yağ yakmak için en iyi zaman. ben 115 kiloydum sadece sabahları 20 dakika hafif tempolu koşu 40 dakika yüksek tempolu yürümeyle 30 küsür kilo verdim. sabahları vücut normalen çok daha fazla yağ yakıyor ve gün boyu inanılmaz enerjik oluyordum sabah 7.00 - 8.00 en uygunu bence

yemekden önce mi sonramı diye sormuşsun tok karna yapmamanı öneririm ama sabah saatlerinde yapacaksan hiçbirşey yemedende olmaz ufak bir sandwich veya enerji verecek şeyler yedikten sonra yapabilirsin
  • Evden 7.30 - 7.40 gibi çıkmak durumundayım, koşu da yaparım ama yürüme yapmanın daha faydalı olduğunu duymuştum. Yürüyüşe çıkmadan önce bir şeyler atıştırmalıyım peki yürüyüşten sonra kahvaltı yapmalı mıyım yoksa yapmamalı mıyım? Saat 12 gibi yemek yiyorum okulda
  • Güzelce kahvaltını yap aç karnına aktivite yapılmaz akşam koşacaksan da yemekten en az 1.5-2 saat sonra koş.
  • Kahvaltı yaptıktan önce mi sonra mı yürümeliyim?
  • Akşam yemek yedikten sonra yürüyüşe çıkabilirsin.Böylece aldığın kalorileri yakarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.