Şimdi Ara

Yurtta koridorda bağıra çağıra konuşuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koridor da normal apartman gibi olduğu için ses boyuna yankılanıyor. Gecenin 00:44 ünde yapılacak iş mi bu anlamıyorum ki. Kahkahalarla gülmeler filan, bu nedir yani? Millet senin kahkahalarını dinlemek zorunda mı? Geçen gittim uyardım kapınızı kapatın bari diye, kapatmıyoruz gibi bir şey mırıldandı galiba tam duyamadım ama sinirlendim. Neyseki sesi de kestiler o kadar problem olmadı. Bıraksalar ben ağızlarını burunlarını kırarım bunların hiç acımadan. Nasıl eğitim, aile terbiyesi görüyor bu insanlar anlamıyorum ki? İnsanda bir saygı olur, gürültü kirliliği yaratmamaya özen gösterme olur. Sonra birisi gelir koridorun cam kenarında sevgilisiyle ağlamaklı konuşur. Banane senin sevgilinle konuşmalarından. Bir iki uyar diye de olmuyor ki, hepsiyle birden nasıl uğraşayım ben? Eve çıksan, etraftaki evdeki öğrenciler de aynı kafada olacağı için yine böyle dingil insanlar çıkacak biliyorum ben. Hele bir çocuk var ki, avazının çıktığı kadar bağırarak konuşuyor. Özürlü müdür nedir. Bu bana kapatmıyoruz diyen çocukla aynı kişi işte, gerçi tam duyamadım ne dediğini. Sanki kapatmazsan ne olacak, ya ağzını burnunu kırmaya girişirim ya da gider aşağıda güvenlikten tutanak tuttururum. Bir daha yaparsan atarlar eşşoleşşek seni. Önce saygı öğretilmeli abi ya insana eğitimden önce, kim takar eğitimi ki? Aile terbiyesi almamış insana ne öğretebilirsin ki? Yanlış mı düşünüyorum?

• Onlara patronun kim oldugunu gosterme zamani gelmis
    Cikar ve vur suratlarina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmanlı geri gelse bırak bağırmayı tuvalete gidemezler şeriat korkusundan
  • al kardeş yol haritası
    bi dahaki konuşmalarında(şu an yapıyolarsa şimdi) çıkıp bunlara sinirli bi şekilde bağırarak girin lan içeri diyorsun. %99 tırsıp içeri giriyorlar ve uzun bir periyod bir daha koridorda anırmıyorlar. 2. seçenek eğer ki ne diyon lan sen falan derlerse yada takmazlarsa güvenligi falan sallayıp direk müdüre gidiyorsun ve geçen sefer uyardıgını ama kapamazsak nolur gibisinden seyler söylediklerini şimdi de o sinirle çıktıgında umursamadıklarını kavga çıkardıklarını görüyorsun tutanak falan tutarlar %100 haklı duruma girersin ve gece anırmayı keserler 3. ve en net seçenek bağırıyosun ters yaptıklarında ağızlarını burunlarını kırıyorsun %99 şikayete yüzleri olmaz yada olay müdüre gittiginde uyardıgını anlatınca haklı sen oluyorsun konunun üstü kapatılıyor ve ömür boyu ne koridorda ne başk yerde ses çıkaramıyorlar. kalablık olsalar da birine odaklan ağzını burnunu kır yeterli olacaktır bi mok yapamazlar rahat ol ben 2 sınıfın arasından başlarına kafa atıp yere sermiştim hepsi etrafımda olmama rağmen bana vurmak yerine çocugu yerden kaldırıp sınıfına götürmekle kavgayı ayırmaya falan çalıştılar ister şok de ister sütlükleri ama o anda bi mok yapamazlar rahat ol yapabilecek adam olsalar köpek sürüsü gibi onay ihtiyacıyla ezikliklerini bastırmaya çalışarak gezmezler rahat ol. 4. seçenek otur ve eve dönecegin zamanı düşün hiçbir şey yapma her bağırdıklarında kendine söv.

• Kulak tikaci al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

osmanlı geri gelse bırak bağırmayı tuvalete gidemezler şeriat korkusundan

Hocam Avrupa'da bazı ülkelerde konserlerde bile belli bir desibeli geçemiyorlar gürültü kirliliği olmasın diye. Ayrıca ille de şeriatın gelmesine gerek yok diye düşünüyorum. Biz de yasaları adam akıllı güçlendirip böyle bir teşkilatlanma oluşturabiliriz. Terbiyesizlik söz konusu ortada yani. Bir insan eğlenir, güler, koşar ama böyle başkalarına zarar vererek değil. Bir düşünür yahu ben ne yapıyorum, çevreme rahatsızlık veriyor muyum diye. Ateistim ben açıkçası şeriatın da düzelteceğini sanmıyorum. Ama bir şey söyleyeyim, CHP lilerin çoğunun mantığını da beğenmiyorum. Onlar da böyle çünkü birçok açıdan, çoğu öyle. Avrupa'ya filan özeniyorlar ama öyle modern şeyler yaparak güya Avrupalı olamazlar ki. Avrupa'ya hiç gitmedim ama mesela bir konser videosu izliyorum Avrupa'da çekilmiş, sesi az diye yorum yapıyorum, adamın biri de burada yüksek sesle konser vermek yasak diyor. Burada çoğu CHP'li insan öyle bu kadar hassas değil mesela. Ben Kadıköy'de yaşıyorum, bazı insanlar öyle değil yani. Gezi olaylarına oldukça tarafsız bakan biri olarak, çoğu CHP'li kesimin düşüncelerini şiddet ve gürültüyle halletmeye çalışmasını kınıyorum. Burada insanlar sürekli birbirlerini aşağılarken öyle gelişmiş bir devlet olamayız. Eşeğe altın semer vursan eşektir. Vandallıkla bir yere varılamaz. Yürüyüş yaparsın filan o tamamdır. İnsanlar vandallaşmayı normalleştirmeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

al kardeş yol haritası
    bi dahaki konuşmalarında(şu an yapıyolarsa şimdi) çıkıp bunlara sinirli bi şekilde bağırarak girin lan içeri diyorsun. %99 tırsıp içeri giriyorlar ve uzun bir periyod bir daha koridorda anırmıyorlar. 2. seçenek eğer ki ne diyon lan sen falan derlerse yada takmazlarsa güvenligi falan sallayıp direk müdüre gidiyorsun ve geçen sefer uyardıgını ama kapamazsak nolur gibisinden seyler söylediklerini şimdi de o sinirle çıktıgında umursamadıklarını kavga çıkardıklarını görüyorsun tutanak falan tutarlar %100 haklı duruma girersin ve gece anırmayı keserler 3. ve en net seçenek bağırıyosun ters yaptıklarında ağızlarını burunlarını kırıyorsun %99 şikayete yüzleri olmaz yada olay müdüre gittiginde uyardıgını anlatınca haklı sen oluyorsun konunun üstü kapatılıyor ve ömür boyu ne koridorda ne başk yerde ses çıkaramıyorlar. kalablık olsalar da birine odaklan ağzını burnunu kır yeterli olacaktır bi mok yapamazlar rahat ol ben 2 sınıfın arasından başlarına kafa atıp yere sermiştim hepsi etrafımda olmama rağmen bana vurmak yerine çocugu yerden kaldırıp sınıfına götürmekle kavgayı ayırmaya falan çalıştılar ister şok de ister sütlükleri ama o anda bi mok yapamazlar rahat ol yapabilecek adam olsalar köpek sürüsü gibi onay ihtiyacıyla ezikliklerini bastırmaya çalışarak gezmezler rahat ol. 4. seçenek otur ve eve dönecegin zamanı düşün hiçbir şey yapma her bağırdıklarında kendine söv.

Yok ben genelde hepsini birden dövüyorum Köpekler saldırdı bana ben de onlara saldırdım geçen Eşşoleşşek bir de tekrar yanından geçtiğimde hırladı bana canı dayak istiyor herhalde itin Baya çevik olduğumu düşünüyorum, aslında çevik olmak gereken bir iş mi yapsam diye düşünüyorum. Bu konuda bir tavsiye verebilir misiniz acaba? Ya benim korkum, sonradan odama girip eşyalarımı yağmalarlar diye. Kin tutmak ya da kin tutturmak da istemiyorum. Ama bazı insanlar gerçekten anlamıyor. Bir de geçen güvenlikçiyle tartıştım, arızaymış kendisi güya, samimi olmaya gerek yokmuşmuş. Bir şey soruyorsun hırlıyor, bağırıyor çağırıyor. İnsanı sinirlendiriyor. Kendi kendine tutturmuş arızayım falan bir afra bir tavırlar. Arızaysan madem sen de samimi olmayacaksın insanlarla. Ama gelip kendisi saçma sapan şeyler söylüyor bazen. İçten pazarlıklı herif. Ne yapacaksın ki işte bunlara ahh ahh Diğer güvenlikçi abiler çok iyi ama, samimi insanlar. Gördüğümde hep selam veririm, gülümserim. Çok candan insanlar gerçekten. Bir de buranın yerlileri. Köylü biraz adamlar, çok iyi kalpliler ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

al kardeş yol haritası

Yok ben genelde hepsini birden dövüyorum Köpekler saldırdı bana ben de onlara saldırdım geçen Eşşoleşşek bir de tekrar yanından geçtiğimde hırladı bana canı dayak istiyor herhalde itin Baya çevik olduğumu düşünüyorum, aslında çevik olmak gereken bir iş mi yapsam diye düşünüyorum. Bu konuda bir tavsiye verebilir misiniz acaba? Ya benim korkum, sonradan odama girip eşyalarımı yağmalarlar diye. Kin tutmak ya da kin tutturmak da istemiyorum. Ama bazı insanlar gerçekten anlamıyor. Bir de geçen güvenlikçiyle tartıştım, arızaymış kendisi güya, samimi olmaya gerek yokmuşmuş. Bir şey soruyorsun hırlıyor, bağırıyor çağırıyor. İnsanı sinirlendiriyor. Kendi kendine tutturmuş arızayım falan bir afra bir tavırlar. Arızaysan madem sen de samimi olmayacaksın insanlarla. Ama gelip kendisi saçma sapan şeyler söylüyor bazen. İçten pazarlıklı herif. Ne yapacaksın ki işte bunlara ahh ahh Diğer güvenlikçi abiler çok iyi ama, samimi insanlar. Gördüğümde hep selam veririm, gülümserim. Çok candan insanlar gerçekten. Bir de buranın yerlileri. Köylü biraz adamlar, çok iyi kalpliler ama.

kardeş sen de arızasın galiba? banane senin yurdundaki güvenlikçilerin karakteristik özelliklerinden.

• quote:

quote:

quote:

al kardeş yol haritası

kardeş sen de arızasın galiba? banane senin yurdundaki güvenlikçilerin karakteristik özelliklerinden.

Öylesine bahsediyorum işte. Bilmiyorum. Bende de bir arızalık olabilir. Ama arıza olmayı nasıl tanımladığınıza bağlı olarak değişir.

• Lise 1 deyim devlet yurdunda ilk günüm.koridor da kapılar asla kapnmiyor bir o kapı açılıyor bir o kapı.uyuyamadim en son dayanamadım koridora çıktım.kufrettim.içeri girdim.yattım ama ses kesildi.neyse beş dakika sonra biri geldi.kardeş kimdi o küfreden reis çağırıyor.dedi.neyse Yusuf Yusuf bendim dedim gittim reisin yanina. Neyse uzatmayayim yurt reisiymis.adam bana bagiracakti.memleketi filan sordu hemşerim çıktık o yüzden bisey diyemedi.ama o günden sonrada etliye sutluye pek karismadim

• Lisedeysen eğer, onlara bir şekile tolere edip onların aklına uyarsan, abi tavsiyesi, pişman olmazsın. ileride bu günlerini özlersin.
  • quote:

Koridor da normal apartman gibi olduğu için ses boyuna yankılanıyor. Gecenin 00:44 ünde yapılacak iş mi bu anlamıyorum ki. Kahkahalarla gülmeler filan, bu nedir yani? Millet senin kahkahalarını dinlemek zorunda mı? Geçen gittim uyardım kapınızı kapatın bari diye, kapatmıyoruz gibi bir şey mırıldandı galiba tam duyamadım ama sinirlendim. Neyseki sesi de kestiler o kadar problem olmadı. Bıraksalar ben ağızlarını burunlarını kırarım bunların hiç acımadan. Nasıl eğitim, aile terbiyesi görüyor bu insanlar anlamıyorum ki? İnsanda bir saygı olur, gürültü kirliliği yaratmamaya özen gösterme olur. Sonra birisi gelir koridorun cam kenarında sevgilisiyle ağlamaklı konuşur. Banane senin sevgilinle konuşmalarından. Bir iki uyar diye de olmuyor ki, hepsiyle birden nasıl uğraşayım ben? Eve çıksan, etraftaki evdeki öğrenciler de aynı kafada olacağı için yine böyle dingil insanlar çıkacak biliyorum ben. Hele bir çocuk var ki, avazının çıktığı kadar bağırarak konuşuyor. Özürlü müdür nedir. Bu bana kapatmıyoruz diyen çocukla aynı kişi işte, gerçi tam duyamadım ne dediğini. Sanki kapatmazsan ne olacak, ya ağzını burnunu kırmaya girişirim ya da gider aşağıda güvenlikten tutanak tuttururum. Bir daha yaparsan atarlar eşşoleşşek seni. Önce saygı öğretilmeli abi ya insana eğitimden önce, kim takar eğitimi ki? Aile terbiyesi almamış insana ne öğretebilirsin ki? Yanlış mı düşünüyorum?

kardes burda gece 3 de bile bağıra çağıra gülüyor , pes oynuyor or.... evlatları , gidip uyaramıyorum da adamlar 4. sınıf 4 kişiler . görevliye dedim belki 5 kere uyardı , adamlar utanma aldanma yok hala aynen devam , artık ben utanıyorum görevli abiye abi bi zahmet şu şerefsiz evlatlarını uyarır mısın derken , şuan bunu yazarken de yan taraftan bağırış sesleri gelmekte

• Çık koridora çıplak bir şekilde bağıra bağıra koş .
    Bak bakalım sonra bırak koridorda bağırmayı dolaşabilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Benim durumum daha fena. Duvarlar çok ince. Karton gibi olanlardan. Üflesen sallanıyor. Yanda 5-6 tane hayvan toplanıp avazları çıktığı kadar bağırarak konuşuyorlar, karşı odadan da aynı şekilde gece 3 te gürültüler geliyor. Bunları ben kendim uyarmadım. Çünkü kendim uyarsam kesinlikle kavga çıkacak. Yönetime söyledim. Özel yurt olduğu için bir şey yapmıyorlar. 1 kere uyardılar sadece ama gürültü yapan hayvanlarda yönetimin bişey yapmayacağını bildiği için takmıyor. Bir gün çok sinirlenip bir şey yaparsam diye korkuyorum, kesin dayak yerim 1 e 5 kavga olur.
  • quote:

Koridor da normal apartman gibi olduğu için ses boyuna yankılanıyor. Gecenin 00:44 ünde yapılacak iş mi bu anlamıyorum ki. Kahkahalarla gülmeler filan, bu nedir yani? Millet senin kahkahalarını dinlemek zorunda mı? Geçen gittim uyardım kapınızı kapatın bari diye, kapatmıyoruz gibi bir şey mırıldandı galiba tam duyamadım ama sinirlendim. Neyseki sesi de kestiler o kadar problem olmadı. Bıraksalar ben ağızlarını burunlarını kırarım bunların hiç acımadan. Nasıl eğitim, aile terbiyesi görüyor bu insanlar anlamıyorum ki? İnsanda bir saygı olur, gürültü kirliliği yaratmamaya özen gösterme olur. Sonra birisi gelir koridorun cam kenarında sevgilisiyle ağlamaklı konuşur. Banane senin sevgilinle konuşmalarından. Bir iki uyar diye de olmuyor ki, hepsiyle birden nasıl uğraşayım ben? Eve çıksan, etraftaki evdeki öğrenciler de aynı kafada olacağı için yine böyle dingil insanlar çıkacak biliyorum ben. Hele bir çocuk var ki, avazının çıktığı kadar bağırarak konuşuyor. Özürlü müdür nedir. Bu bana kapatmıyoruz diyen çocukla aynı kişi işte, gerçi tam duyamadım ne dediğini. Sanki kapatmazsan ne olacak, ya ağzını burnunu kırmaya girişirim ya da gider aşağıda güvenlikten tutanak tuttururum. Bir daha yaparsan atarlar eşşoleşşek seni. Önce saygı öğretilmeli abi ya insana eğitimden önce, kim takar eğitimi ki? Aile terbiyesi almamış insana ne öğretebilirsin ki? Yanlış mı düşünüyorum?

Hangi şehir usta?

Ben çok iyi tanımlarımla tanınırım ve siz koca bir arızasınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

Ben çok iyi tanımlarımla tanınırım ve siz koca bir arızasınız

Hmm ok Fakat ne açıdan arızaymışım nasıl arızaymışım yani? Nasıl oluyormuş ki arıza şunu bir anlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Nisan 2016; 22:53:48 >
    normalde arıza kabul edilmeniz için psikolojik açıdan belli şartları sağlamış olmanız, toplum normları ve normallerine göre değerlendirilmeniz ve öylece teşhis almanız gerekir.
    Lakin sizin dehe'li olmanız, bilim ve bürokrasi dünyasında tek başına diğer şartları geçersiz kılabilecek kadar yeterli kabul ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.