Şimdi Ara

yurtta kalmak zor mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • özel cemaat yurtları var.(evlerden bahsetmiyorum)onların birinde kalıcam.internet ve yemek iyi olsun gerisi önemli değil vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 22 Haziran 2010; 18:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

özel cemaat yurtları var.(evlerden bahsetmiyorum)onların birinde kalıcam.internet ve yemek iyi olsun gerisi önemli değil vallahi

• quote:

özel cemaat yurtları var.(evlerden bahsetmiyorum)onların birinde kalıcam.internet ve yemek iyi olsun gerisi önemli değil vallahi

fethullah akarrr
  • ben o hatayı yaptım.6 ay sonra kaçarak ayrıldım yurttan.ilk olarak yurtta internet var dediler.bilgisayarlar var dediler.iyi dedik.yemek var dediler iyi dedik.işin içine girince anladıkki ne yemek yemek ne de internet internet.bilgisayar koymuşlar.göstermelik.monitör var klavye var kasa yok.gören de vay be diyor.ne yurtmuş 4 tane bilgisayar var ve beleş.ayrıca yurdu toplu halde toplantılara evlere görütüp orda sohbet yapmaya çalışıyorlar.kendi cemaatlerine çekip onlar için çalışmanızı istiyorlar.psikolojik baskıyla namaz kıldırmak istiyorlar.ayrıca bursaya istanbul a ucuz gezi düzenliyorlar ve arabada giderken radyoda fetoş hocanın konuşmaları.biliç altını etkilemek amacıyla.benden demesi.ben tavsiye etmem.

eskişehirde yeni bağlar mah aytaç caddesinde var.akademi yurdu.tavsiye etmem.
    quote:

• Tek kişilik size özel odalı yurtlar var eskişehirde aylık 500 tl çok makul bence.
  • ne olursa olsun kal devlet yurdunda 1 yıl.
    kesinlikle kal.
    insan tanı.
    ama sen idda ediyorum 4 aydan sonra oda arkadaslarınla eve cıkarsın, her 2 yılda bi ev degiştirirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

ben o hatayı yaptım.6 ay sonra kaçarak ayrıldım yurttan.ilk olarak yurtta internet var dediler.bilgisayarlar var dediler.iyi dedik.yemek var dediler iyi dedik.işin içine girince anladıkki ne yemek yemek ne de internet internet.bilgisayar koymuşlar.göstermelik.monitör var klavye var kasa yok.gören de vay be diyor.ne yurtmuş 4 tane bilgisayar var ve beleş.ayrıca yurdu toplu halde toplantılara evlere görütüp orda sohbet yapmaya çalışıyorlar.kendi cemaatlerine çekip onlar için çalışmanızı istiyorlar.psikolojik baskıyla namaz kıldırmak istiyorlar.ayrıca bursaya istanbul a ucuz gezi düzenliyorlar ve arabada giderken radyoda fetoş hocanın konuşmaları.biliç altını etkilemek amacıyla.benden demesi.ben tavsiye etmem.

eskişehirde yeni bağlar mah aytaç caddesinde var.akademi yurdu.tavsiye etmem.
    quote:

yine kurtarmışsın sen yine onlardan korkuyorum bende iyi araştırmak lazım

• arkadaslar fettullahcıların suleymancıların yurdunu felan kimse kolay kolay kaldıramaz hep baskı altında olursunuz bilgisayar yok tv yok namz kılmalar sohbetler hatta telefob bile yok....tavsiye etmem yani benim bi kuzen kalmıstı........ben kazanırsam gidecem devlet yurdunda kalacam eger gercekten kotuyse orda guvendigim anlasabildigim 2 3 kişiyle eve cıkarz...............
  • eğer alışkın değilsen zordur. 1001 tipi barındırır. gereği yokken düşmanca davrananı vardır denk gelirsen yanarsın ama her zaman oda değiştirmek veya tası tarağı toplayıp yurttan ayrılmak gibi bir olanağın vardır ha ama yurt ortamına alışkınsan ya da böyle şeyleri önemsemem kafama eseni yaparım güçlü bi tipimdir diyosan sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

*Sabırsızsan yurt sana göre değil, sıra beklemek zorundasın çünkü(yemek sırası,duş sırası vs.)
    *Gece yarılarına kadar geziyim diyorsan yurt sana göre değil, son giriş 23:00
    *Benim uykum hafifdir, en ufak seste uyanırım diyorsan yurt sana göre değil, uyuyan var uyumayan var 2.öğretimler sabaha kadar uyumaz mesela..
    *Ders çalıştığım ortamda en ufak ses olmayacak diyorsan yurt sana göre değil, çalışma salonuna girenin çıkanın haddi hesabı olmuyor illa ki ses oluyor :D
    ---------------------------------------------------------
    *Maddi durumum o kadar iyi değil diyorsan ? yurt tam sana göre
    *Ders çalışmak kimin umrunda ortam olsun diyorsan ? yurt tam senlik dostum sabahlara kadar muhabbet o biçim

*Giriş-çıkış saatleri önemli değil bana yeter bu zaman diyorsan

*Sıra bekleriz o sorun değil.
    *Gece gezmeleri okuyacağımız şehire göre değişebilir
    *Ders çalışmakta önemli az çok ses olabilir ama hani aşırı sestede çalışılmaz

• ayrıca cemaat yurduda düştügünüz eve göre veya yurta göre degişir.
    benim tanıdıgım bazı cemaatcilerin kız arkadasları bile vardı. hatta bazıları namaz kılmaz bi kısmıda sigara
    içerdi.
    ama cok rahat olursunnuz; yemek var; ev sıcak; sofben var; mobilya ful; ev temiz.
    ama kesinlikle devlet yurtunu önerrim.
  • Yurtta kalamsı çok zor . Çok sıkılıyosun . Aileni özlüyosun . Benim gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.