Şimdi Ara

yurtta kalmak zor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene sınavlara girdim dahada giricez inş kazanırsak devlet yurtlarında durumlar nedir kazanan arkadaşlar bi fikir verin ortam nasıl çekilmesi güçmü?

bazı arkadaşlar kötü diyor bazıları fena değil falan.Özel yurtlar nasıl pahalımıdır çok

yoksa evemi çıksak oda hemen alışmak güç olur nasıl seçicen kalıcağın kişiyi

• yurta en başta alışamassın ama ortam oldumu çok da güzel olur hele maddi durumunuz iiyse tamam
  • 8 senedir yurtlardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

yurta en başta alışamassın ama ortam oldumu çok da güzel olur hele maddi durumunuz iiyse tamam

Maddi durum ile alakası nedir kardeş ? Neden maddi durum olursa daha iyi olur ?
  • maddi durum ile alakası yoktur yurtta kalmanın....arkadas eglenceyi felan seven biri heralde öle hep eglenmek için tabi maddi durum lazım biraz
  • Benim kaldığım yurt kampüsün içinde.kız ve erkek yurdu aynı bahçe içinde.temizlik pek iç açıcı değil.kantinde çıkan yemeklerden bahsedecek olursak ilk haftalar güzel çıkıyor daha sonra bozuyorlar yemeği.ama ortam arıyorsan 10 numara mekan bizim yurt.diğer şehirlerdeki kyk yurtlarıda böyledir eminim.
    Ben ders çalışcam ortam istemiyorum diyorsan devlet yurdu sana göre değil.akşama kadar bir gürültü halindedir yurt.sen ders çalışacak olursun orda adamlar sohbet eder koridorda sen rahatsız olursun.
    Ücret olarak 3 ayda bir 270 tl veriyorsun bu para geri sana yemek fişi olarak dönüyor.(bedavaya kalıyorsun yani yurtta)

Özel yurtların fiyatları şehirden şehire değişir.Kırşehirde aylık 220 tlden başlıyordu.2.öğretimsen özel yurtta yemek yönünden sorunlar yaşayabiliyorsun.ortamında olmaz özel yurtta(kız ortamı) okulda yapabilirim diyorsan sorun yok.

Durumlar böyle merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 22 Haziran 2010; 9:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

yurta en başta alışamassın ama ortam oldumu çok da güzel olur hele maddi durumunuz iiyse tamam

Maddi durum ile alakası nedir kardeş ? Neden maddi durum olursa daha iyi olur ?

ya paran olursa derken 2-3 paket cips 400 gr çekirdek bi de kola alırsın.konu konuyu açar sabaha kadar muhabbet.dışarıdada ortamlara akarsın.tabi kafa dengi arkadaşlar bulman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisede yurtta kalmak nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    evde yalnız kalmak gibisi yok
    10 yıl önce açıldı
    Yurtta ne yapılabilir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Benim kaldığım yurt kampüsün içinde.kız ve erkek yurdu aynı bahçe içinde.temizlik pek iç açıcı değil.kantinde çıkan yemeklerden bahsedecek olursak ilk haftalar güzel çıkıyor daha sonra bozuyorlar yemeği.ama ortam arıyorsan 10 numara mekan bizim yurt.diğer şehirlerdeki kyk yurtlarıda böyledir eminim.
    Ben ders çalışcam ortam istemiyorum diyorsan devlet yurdu sana göre değil.akşama kadar bir gürültü halindedir yurt.sen ders çalışacak olursun orda adamlar sohbet eder koridorda sen rahatsız olursun.
    Ücret olarak 3 ayda bir 270 tl veriyorsun bu para geri sana yemek fişi olarak dönüyor.(bedavaya kalıyorsun yani yurtta)

Özel yurtların fiyatları şehirden şehire değişir.Kırşehirde aylık 220 tlden başlıyordu.2.öğretimsen özel yurtta yemek yönünden sorunlar yaşayabiliyorsun.ortamında olmaz özel yurtta(kız ortamı) okulda yapabilirim diyorsan sorun yok.

Kyk yurtlarını tavsiye ediyorsun yani ?

• quote:

quote:

Benim kaldığım yurt kampüsün içinde.kız ve erkek yurdu aynı bahçe içinde.temizlik pek iç açıcı değil.kantinde çıkan yemeklerden bahsedecek olursak ilk haftalar güzel çıkıyor daha sonra bozuyorlar yemeği.ama ortam arıyorsan 10 numara mekan bizim yurt.diğer şehirlerdeki kyk yurtlarıda böyledir eminim.

Valla bizim yurt böyle ama diğer şehirlerdeki yurtlar nasıl bilemem. bizim yurdu şiddetle öneriyorum

• Girişken biri olduktan sonra sana yurtta ölüm yok diyorum başka bişey demiyorum
  • quote:

Valla bizim yurt böyle ama diğer şehirlerdeki yurtlar nasıl bilemem. bizim yurdu şiddetle öneriyorum

Ben Diyarbakır'dayım. 1 tane kyk yurdu gördüm. Şehrin en canlı caddesine çok yakın ama apt şeklinde bir yurt burada o kadar eğlence olur mu bilmiyorum yani.
  • valla insanın kendisine kalmış herkesin bünyesi kaldırmıyo. mesela ben hayatta çekemem. bu sene iyc'nin yurdunda kaldım pek karışmıyolar diye ama nolursa olsun sonuçta o yurt bir sürü insanın ortak yaşam alanı illa karışan oluyor. ben de hayatta öyle birisinin işime karışmasına tahammül edemem. sen de böyleysen hayatta yanından bile geçme derim. bidahakine s*kseler yurtta kalmam.
  • *Sabırsızsan yurt sana göre değil, sıra beklemek zorundasın çünkü(yemek sırası,duş sırası vs.)
    *Gece yarılarına kadar geziyim diyorsan yurt sana göre değil, son giriş 23:00
    *Benim uykum hafifdir, en ufak seste uyanırım diyorsan yurt sana göre değil, uyuyan var uyumayan var 2.öğretimler sabaha kadar uyumaz mesela..
    *Ders çalıştığım ortamda en ufak ses olmayacak diyorsan yurt sana göre değil, çalışma salonuna girenin çıkanın haddi hesabı olmuyor illa ki ses oluyor :D
    ---------------------------------------------------------
    *Maddi durumum o kadar iyi değil diyorsan ? yurt tam sana göre
    *Ders çalışmak kimin umrunda ortam olsun diyorsan ? yurt tam senlik dostum sabahlara kadar muhabbet o biçim

*Giriş-çıkış saatleri önemli değil bana yeter bu zaman diyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 22 Haziran 2010; 11:48:22 >

• quote:

*Sabırsızsan yurt sana göre değil, sıra beklemek zorundasın çünkü(yemek sırası,duş sırası vs.)
    *Gece yarılarına kadar geziyim diyorsan yurt sana göre değil, son giriş 23:00
    *Benim uykum hafifdir, en ufak seste uyanırım diyorsan yurt sana göre değil, uyuyan var uyumayan var 2.öğretimler sabaha kadar uyumaz mesela..
    *Ders çalıştığım ortamda en ufak ses olmayacak diyorsan yurt sana göre değil, çalışma salonuna girenin çıkanın haddi hesabı olmuyor illa ki ses oluyor :D
    ---------------------------------------------------------
    *Maddi durumum o kadar iyi değil diyorsan ? yurt tam sana göre
    *Ders çalışmak kimin umrunda ortam olsun diyorsan ? yurt tam senlik dostum sabahlara kadar muhabbet o biçim

*Giriş-çıkış saatleri önemli değil bana yeter bu zaman diyorsan

sıra beklemek bana göre değil ya

uykumda acayip hafiftir tık desen uyanırım.Ders te çalışmak lazım tabi
    off ne yapıcam bilmiyorum kendi şehrimide kazansam iyi aslında Bursa dayım

• Bu konu bu yıl bana da lazım olacak inşallah.

Bence maddi durum uygunsa özel yurtlar iyidir. Sonra eve çıkılabilir.

KYK yurtları ise bildiğim kadarıyla üniversiteden üniversiteye değişiyor. Bazı üniversitelerin KYK yurtları çok kaliteliyken bazılarınki berbat.
  • Edirnedeki Kyk yi sevmedim hiç bende..Duşlar çok kötü yemekler fena değil..Temizlikte orta sen temizsen sorun yok..Ortam süper zaten ama ders çalışma ortamı çok iyi değil.Kütüphanesi yakındır orada yer ayarlarsan güzel olur. fen edebiyat bölümü isteyenler için Edirnedeki kredi yurtlar kurumu idealdir gençler
  • özel yurtlarda karar kılarsanız çok ucuz yurtları tavsiye etmem.genelde fettullah yurtları oluyor ve işin içine girince çok pişman olursunuz.ilk olarak sizin gözünüzü boyayabilirler.sakın aldanmayın.
  • Özel yurtlara imkanınız varsa gitmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Özel yurtlara imkanınız varsa gitmeyin.

Neden ki?
  • quote:

quote:

quote:

İmzamı atarım altına o kadar iyi anlatmış arkadaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.