Şimdi Ara

YURTTA FİTNESS HOCA YOK YARDIM BODYBUİLDİNGCİLER!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER BU SENE ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIM BOYUM 1.70 KİLO 80 KİLO VERMEK İSTİYORUM MALUM YURDUMUZUN ALT KATINDA SPOR SALONU VAR ORADA YAZA KADAR ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA HOCA YOK PROGRAM YOK DİYETTE YAPAMAM ÇOK YURT YEMEKLER DİYET GİBİ BİR TEK AKŞAM YEMEKLERİ GÜZEL ONUDA KENDİM KISARIM ŞİMDİ BANA BİR PROGRAM YAZAR MISINIZ CARDİO PROGRAMI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• mavivodka kullanıcısına yanıt
    http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

sen hafiften hareketlere başla.önceleri göğüs bel ve bacak hafif kiloalrla gir ve hamlığını at.daha sonra program uygularsın yada isteğine göre belirlersin
  • Tamamda şöyle bir Türkçesi yok mu hocam anlayamadımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş ingilizceye gerek yokki.
  • Senin yapacağın şey yemeyi azaltıp koşmak hocalık bir durumun yok

• Kardiyo dediğin olay öyle karmaşık ve zor bir anlatımı yada yapılışı yok hocam,

Kardiyo yapabileceğin şeyler belli; koşu - bisikletler - birde minderde başlangıç mekik hareketleri

Bunları bünyene göre ayarlayıp yapabilirsin, amaç vücudu hareket ettirip yağ yakmak ve elbette beslenme önemli yediklerini kısacaksın...
  • Yaklaşık bir haftadır başladık günde 30 dakika koşuyorum hergün 5 km civarı yol yapıyoruz arkadaşımla başka önerileriniz var mı ayrıca diyette uyguluyoruz hem vücudumuzda alıştı koşarken tıkanmıyoruz ilk günlerdeki gibi başka önerisi veya diyet ve sporla zayıflamış olan varsa tecrübesini paylaşabilir mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.