Şimdi Ara

Yurtlarda hırsızlık ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
9.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I need $

hırsızlık olur mu bilmem şans o biraz ama bi çok kişi senin laptopda pono izleyip masturbasyon yapacakdır tecrübe ile sabit.

yok artık. Anlatır misin biraz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift_birkay

quote:

hırsızlık olur mu bilmem şans o biraz ama bi çok kişi senin laptopda pono izleyip masturbasyon yapacakdır tecrübe ile sabit.

ekrana attırcaklar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

quote:

ekrana attırcaklar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: eAddL

quote:

quote:

quote:

ekrana attırcaklar işte

şok oldum :D

• bizim yurtta telefonlar, cüzdanlar, laptoplar hep ortada bir hızsızlıkla karşılaşmadım, ama sen de biraz dikkat etmelisin odada olmadığın zamanlar dolabın kilitli olsun değerli eşyalarını da çok göz önünde bırakma, odada biri olmadığı zamanlar oda kapısı kilitli olsun.

bence laptop vs. ilk gittiğin zaman götürme bir ortama bak önce odadakileri tanı sonra da götür.
  • quote:

quote:

quote:

ekrana attırcaklar işte

Belki bir şey olmaz ama arkadaşların dediği olay yüzünden teknik serviste kalacak hep laptop'un hemde garanti dışı kalarak parandanda olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

valla yaklaşık 4 aydır yurttayım. Kyk yarı-özel... 3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz. Boş olan yatağın üzerinde duruyor laptopım hep. Allah'a şükür daha hiç bir şey olmadı. Cüzdanlarımız, paralarımız felan hep ortalıkta, bi sorun olduğunu da ne gördüm ne duydum daha... Yine de bazen tedirgin olmuyor değilim. Dikkat etmek lazım

Hangi yurt hocam sizinkisi?
  • Devlet yurdu da olsa özelde ilk zamanlar ikiside sakat.Çünkü ilk sene kimse kimseyi bilmiyor ve tanımıyor.

Bence 2.dönem başlarken götür,götürdükten sonra da dolabında sakla.işin olunca çıkarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 7 Ağustos 2011; 19:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiloglukozidaz

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

valla yaklaşık 4 aydır yurttayım. Kyk yarı-özel... 3 kişilik odada 2 kişi kalıyoruz. Boş olan yatağın üzerinde duruyor laptopım hep. Allah'a şükür daha hiç bir şey olmadı. Cüzdanlarımız, paralarımız felan hep ortalıkta, bi sorun olduğunu da ne gördüm ne duydum daha... Yine de bazen tedirgin olmuyor değilim. Dikkat etmek lazım

Hangi yurt hocam sizinkisi?

ankara... yunus emre yurdu.... ayrıldım yurttan ama. eve çıktım.

• kırklarelinde bu yıl yeni yapıldı kyk yurdu
    4 kişilik odalar dolaplar kilitlenebiliyor ancak dandik kilit tek çekmede açılıyor
    tek bir hırsızlık olayı ile karşılaştım. birinin 90 lirasını uçurmuşlar dolabından
    koca yıl boyunca başka bir olayla karşılaşmadım
  • dolap kilidi önemli.

Yurtlarda hırsızlık ?

veya

Yurtlarda hırsızlık ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.