Şimdi Ara

yurtiçiden herkes nefret ediyor ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm kargoları kullandım. en iyi kargo kesinlikle yurtiçi bence. 1 günde teslim ediyor direkt. mng ise geldik yoktun diyo 2 dir aynı olay aras da 2 güne bırakıyor bazen. yurtiçi çok iyi bence

• Nerdesin?
  • Allahım :(

komik mi lan
  • . Hiçbir kargo dört dörtlük değil. İlla hata yapıyorlar. Bu nedenle en iyi gibi tabir kullanma bence :)
  • Ben de hiç sorun yaşamadım kargo şirketlerinden genel olarak. Sadece gönderdiğim kargo teslim edilmedi MNG ile o kadar. Biz de arkadaşla birlikte süre sonra bıktık ugrasmadik. Baska da yok.
  • yurtiçi pişmanlıktır.
  • Şubeden şubeye değişiyor.

Burada yurtiçi iyi Sürat ve ptt kargo çöp mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay arkadaş millete 2-3 günde kargo geliyor.

Bana en erken gelen kargo 2 Hafta.

İstanbul'un ortasında yaşıyorum tenha bir yer de değil.
  • dün yurtiçi aracılığıyla hb'den birşey aldım. yarınla birlikte 2 gün olacak, yarın geleceğini sanmam. bana 3 günde getiriyor ortalama. kargo gelince editlerim.

kargo takibinde birşey dikkatimi çekti saat sabahın 5'inde taşıma belgesi düzenlenmiş. eğer yurtiçi o saatte çalışıyorsa tebrik etmek gerek.
  • MNG Kargo 8 gündür şubedeki kargomu getirmiyor, dağıtıma 2 kere çıkardı ikisinde de gelmedi. Defalarca Twitter'dan yazıştım, bir süre sonra cevap vermemye başladılar. Kibar üsluptan vazgeçip sövsem mi diye düşündüm, sonra gerek yok dedim. Şimdi her gün MNG Kargo'nun cevap verdiği şikayetlerle dalga geçiyorum, hemen aradılar ilgileneceğiz diye. İki gündür hala ses yok, ben de şikayetleri tiye almaya devam.
  • Bence yurtdışı
  • mngsi arasi pttsi yok bunun anlayın artık tekirdağ şubesinin pttsi yurtiçisi iyidir güzel disiplinli çalışır ama aras mng çok kötüdür örnek veriyorum dikkate alma senin ordada yurtiçi iyi demekki
  • Yurtiçi kargonun kargo takip sistemi bile benim için tek başına yeterli. Online alışveriş yaparım birşey alıcak olursam bi kere sorun yaşamadım Yk ile. İstanbul içi ertesi gün elimde oluyor şehir dışı 2-3 gün. Ki alırken zaten özellikle istanbul içi satıcıları seçiyorum. Bunları göz önüne almadan bi şirket iyidir kötüdür diyemem.
  • En kötü deneyimim MNG kargo kullanmanızı önermem şahsen yurtiçi kargoda şu ana kadar problem yaşamadım.Ama kargo şirketleri işte fazla da övmemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Merak etmeyin N11 sürat ile anlaştı. Bir iki firma daha sürate dönecek. Bu sayede yoğunluk azalınca yurt içi mng ayarına gelecektir

hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 3 Ocak 2017; 23:18:13 >
  • Kargolarımı tahmin süresinden bir gün önce getiriyorlar. Daha ne yapsın adamlar?
  • yurtiçi kargo ülkedeki en iyi kargo şirketidir. aksini iddia eden ekşicidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeden Şubeye Değişir O Olay .

Burada(Avcılar,Firüzköy Şube)

Sıralama Yapacak Olursam MNG > Sürat > Aras > Yurtiçi

Ben Hiç Hatırlamıyorum Yurt İçi Kargonun Kapıma Geldiğini Hep Kendim Gidip Aldım Üstelik Bi Kere Gittiğimde Kargoyu Şubede Bulamadılar Yarın Gel Dediler Evde Kimse Yok Ben Geldiğimde Dağıtıma Çıkar Şubede Kalsın Şubeden Alırım Dedim Adam Tamam Not Edicem Dedi Ertesi Gün Gittim Şubeye Kargo Takip No Verdim Dağıtıma Çıktı Dedi Şaka Gibi Ya , Sonra Eve Gittim Bekledim Akşam 6 Oldu Kargo Yok Gittim Şubeye Tekrar Verdim Takip No Dedi Araba Gelcek 5-10 Dakikaya Alırsın Gelince , Bekledim 10 Dakika Geldi Dağıtımdan Araba Verdiler Kargomu Aldım Gittim Eve Sonra Tövbe Ettim.
  • Sehirden sehirde degisiyor bulundugum sehirde yurticinin hizmetini begenmiyorum aras kargo iyi burada aras tercih ediyorum internetten birseyler alirken.
  • bütün kargo şirketlerini kullandım sanırım en kötüsü sürat kargo, en iyisi ups sonra aras,mng, yurtiçi hemn hemen aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.