Şimdi Ara

Yurtiçi Uçak Bileti Eksik Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

THY'den uçak bileti aldım yurtiçi. Eşimin ikinci ismini yazmayı unutmuşum. Kimliğinde ikinci ismi yazıyor.

Ne yazıkki bileti alırken TC numaralarını da girmedim. Oradan da bir kontrol de söz konusu değil.

Bir sorun olur mu?

• Bi arayın gorusuruz bende de aynı durumda sorun olmadı ama tc kimlik yazmıştım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aradım THY'yi. Yurtiçi olduğu için check in'deki elemana bağlı dedi. Büyük bir güvenlik sorunu olmadığı sürece sorun olmaz dedi ama içim rahat etmedi.

Başka karşılaşan var mı bu sorun ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aress_maress -- 6 Şubat 2013; 10:51:24 >
  • up
  • Havaalanında sıkıntı çıkarmaları muhtemel.Biraz görevlilerin insiyatifine kalmış durumda.Aynı fiyata bilet alabilyorsanız iptal edip tekrar alın yada alandaki ufak çaplı tantanaya hazır olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 6 Şubat 2013; 11:19:10 >
  • Promosyon bileti olduğu için sadece 4tl geri iade ediyorlar :)

Biraz tantana sonrası ikna olacaklarsa sorun yok bence, yeterki ikna olsunlar:)
  • Uçağa en son alınma durumunuz olabilir bir ihtimal.Siz yinede tüm evraklarınızı alın yanınıza ispat etme şansınız fazla olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E bileti bastırdım zaten direk onlarıda mutlaka yanıma alıcam. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Tatil zehir olmasın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aress_maress

E bileti bastırdım zaten direk onlarıda mutlaka yanıma alıcam. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Tatil zehir olmasın:)

Aynı durum bende de var sıkıntı oldu mu sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY arayıp PNR numarasını söyle bilgileri güncellet yeniden bilet almana gerek yok, bilet alırken tc numarası girilmesini zorunlu tutmaları gerek onlardan kaynaklı sorun
  • Uçak ile gitmek yerine arabayla gitmek durumunda kaldığımız için sonucu öğrenemedik ama arkadaşımın verdiği bilgiye göre ikinci ismi yazmamak yurt içi uçuşlarda kesinlikle sorun olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aress_maress

Uçak ile gitmek yerine arabayla gitmek durumunda kaldığımız için sonucu öğrenemedik ama arkadaşımın verdiği bilgiye göre ikinci ismi yazmamak yurt içi uçuşlarda kesinlikle sorun olmuyormuş.

Ne oldu peki yandı mı biletler
  • 8TL geri aldık

Promosyon olduğu için baya azını kurtarabildik ama arabayla gitmeye karar verdiğimiz için başka çaremiz yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.