Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo sıktı artık (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
10
Favori
44.452
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek çözüm yurtiçi kargo ile çalışan firmalardan alışveriş yapmamak. Mutlaka bir sorun yaşıyor insan. Ağır diye getirmezler, o bölgedeki tek kargo olduğu için getirmezler, kargo kaybolur vs.

    Benim bir kargomu binada bir borunun arasına sıkıştırıp gitmiş. Kargo durumuna baktım, teslim edildi diyor. Şubeye gittim adam utanmadan "seni aradım abi, sen açmadın bende falanca doğalgaz borusunun arasına bıraktım" dedi. Tabi arayan falan yok. Aç dedim arama listeni, var mı benim numaram. Açtı yok :) İnşallah oradadır dedim. Gittim baktım, kimse almamış orada duruyor.

    Orada kargo beklerken, müşteriler arıyor. Kargolar kayıp. Elemanlar birbirlerine "kaybolmuş, yapacak bir şey yok. Kayboldu de gitsin" diye konuşuyorlardı.

    Bu kadar sorumsuz ve terbiyesiz bir firma. Üzerine para kazanıyorlar.
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Hocam din kardeşiyiz bu kadar sıkmasanız mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grayscale

    Yurtici kargo mu en son care oysa kullanin yoksa kullanmayin.Gelmedikleri adrese evde yok notu dusecek kadar adi bir firma.Bu olaylar boyle olunca.Bende ne yaptim.Apartmanin kapisinin girisine kucuk kameralardan taktirdim tavana.Kafasini kaldiracak dikkatli bakacakta gorecek o cinsten yani.Sonra bir kac kere kargo siparisi verdim.Bunlar yine ayni taktigi yapti tabi.Bende kamera goruntuleriyle direk sikayetvar a ve genel merkeze sikayet ettim.Sonra duzeldiler tabi.Sinirlendim ya tabi bunlara birsey daha yapmam lazimdi.Gittim 2 tane en buyugunden buzdolabi siparis ettim.Kargosu yurtici kargo olan.Benim dairemde 3.kat . Kapiciya da dedim ki esya tasiyacagim asansoru kapat birsey olmasin diye.Bunlar urunleri getirmeden once aradilar.Sikayette ettim ya essek gibi getiriyorlar.Bende o saatte evde olacagim dedim.Bunlar geldi asansor kapali.3.kata afedersin kiclarindan ter aka aka cikardilar.Kapiyi caldilar bende evde olmama ragmen acmadim.Telefonla aradilar acmadim.Kapinin arkasina yaslandim herifleri dinledim.Adamlar kufrede kufrede indirdiler bir guzel.Bu cikarma indirme islemi toplamda 25 dk surdu.2 buzdolabini da pesin almistim.Siparisi de iade ettim.1 hafta sonra da para kartima iade edildi.Pisman miyim ? Zerre kadar degil.Beter olsun serefsizler.

    Oyşş içimin yağları eridi kardeşim sen adamsın




  • Markafoni den çocuk bezi alıyoruz. Yurtiçi kargo ile gönderiyor ne yazık ki. Acil olduğu için son 2 dir biz gidip alıyoruz. Telefondan rica etmeme rağmen sistemde 3 gün taşımada gözüktüğü oldu.

    Firma bitmiş
  • N11'den Aldığım Ürün 11.01.2016 tarihinde Yurtiçi kargoya verildi ve hala teslim edilmedi sorgulamada Transfer sürecinde yazıyor İyiki Aynı şehirden (istanbul) aldım ürünü başka bir şehirde otursaydım heralde 7-8 güne anca gelirdi
  • Tercih etmeyin şu müşteriyi mağdur edenleri, ben tercih etmiyorum.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan -TSİ- pazartesi gecesini salı gecesine bağlayan zaman diliminde kargoya verilen siparişim. Çarşamba günü öğlen bana teslim edildi. Hani DHL farkı burada koyuyor. Aynı sürede ülke içi hatta il içi teslim edemeyen kargo şirketleri bolca var Türkiye'de.
  • Kocaeli merkezdeyim. İşyerim birkaç mahalle ileri taşındı. Şubemiz de değişti doğal olarak. Amazon'dan düzenli olarak alışveriş yapıyorum ve benim şansıma mıdır nedendir bilmiyorum; hiçbir sıkıntı çekmedim yurtiçi kargodan henüz. Önceki yer çok çok düzenliydi. Şimdiki şube bir önceki kargomu C.tesi öğleden sonra getirmiş, öğlen işten çıktığım için teslim edemeyip geri götürmüşlerdi. Şubeden alınca adamlara "C.tesi öğleden sonra çalışmıyoruz, kargom geç gelecek olursa P.tesi'ye bekletir misiniz ?" diye rica etmiştim. Bugünkü kargomu şimdi getirdiler. Öğleden sonra olmadığınız için sabahtan teslim edelim dedik diye. Çok çok memnunum ben. İstisnai bir durumdur belki ama şimdiye kadar hiç sorun yaşamadığım bir yer.
  • Şahsım için İstanbul'da sıkıntı yok ama Sakarya'da iken kargom vardı 60kg üzerinde diye gelip siz alın dediler 1 ay oldu gelmedi sistemden baktım güya kargo gelmiş ben kabul etmemişim, satıcı ile görüştüm parayı iade etti yeni dönem sözleşme yapmayacakmış çok şikayet varmış, alışveriş yapmadan önce kargo seçeneği var mı diye bakın veya arayıp bilgi alın, gerekirse 3-5 lira fazla verin başka kargo firması ile gönderim yapandan alın.

    Firmalar arasında en iyi firma UPS, uydu sistemli takibi var aracı harita üzerinde görüyorsunuz.
  • Amazon'dan 18 kilo kedi maması sipariş ettim bu euro kuru ile bile buradakinin yarı fiyatına geldi neyse. Şimdi bu kargoyu Türkiye'ye girince yurtiçi kargoya teslim edecekler. Şimdi bu yurtiçi şerefsizleri 18 kilo kargoyu sittin sene getirmezler. Yurtiçinin uzmanı olmuş tecrübeli abilerim bana ne yapmamı önerirsiniz?
  • son 6 aydır her kargoda geldik yoktunuz ve adres yanlış ibaresini görüp şikayet etmekten yorulduğum için aliexpress teslim aldığım her paketin resmini cekip bulamadığınız adrese cinden gelen paket yazıp twiter da yurtiçi kargoyu ekleyip paylastım bir süre sonra üst kademeye ulaşmış olacak ki şubeye uyarı mailli atılıp görüşülmüş sonra sıkıntısız teslim etmeye başladılar.bide utanmadan şikayet etmişsiniz dedi evet bundan sonra her teslim edilmeyen her kargoyu şikayet edicem dedim.
  • Yurtiçi kargo pişmanlıktır.Kaç kere şubeden aldırdılar.Evde olduğum zamanlar bile alıcıya ulaşılmadı yazıyorlardı.
  • Ptt kargo dışında sorunsuz olanı görmedim. Hepsi böyle. Kargolar geliyor şubade bekliyor. Dün arasta bir paketim vardı bu bana gelmez biliyorum almaya gittim ilk gün bulamadılar. İkinci gün kargo bulmaya adam ayarlamışlar bir saat aradı öyle buldu. Birde ben buna kargo parası ödemişim. Alayını kapatıcan bunların. Yurtiçinin numarasıda geldik yoktunuz. Kapıda not bile yok. Birde istisnasız hepsinin elemanları nasıl artist anlatamam. Git müdüre şikayet diyeni gördüm.
  • hoşdere çankaya şubesinide ne zaman arasam 2-3 çalıyo sonra açıp kapıyorlar, şubeye gittim bana yapılanın aynısını canlı gördüm. yani internet alışveriş siteleri ile bağı olmasa ayakta kalamazlar onu biliyorum. ptt kargo falan harekete geçmeli yada ups türkiyede büyümeli.
  • beyler bu kadar insanız toplanıp genel merkeze yürüyelim safdlkaslkskfdl
  • Benzer sorunlarla bende karşılaştım. Yurtiçi kargo, Aras kargoya göre daha hızlı teslim ediyor tabi uğramadan adresinizde yoktunuz, şubeye gelip alın diye mesaj gönderdikleride olmuyor değil.
  • Ben de İzmir'deyim gençler ben de bıktım. Geldik bulamadık diyorlar her zaman ben gidip aldım hep kargomu. Bir ara geldi aşağı zili çalıp bildiğin kaçtı adam çıktım balkona bağırdım Ayıp değil mi yaptığın nereye kaçıyosun bu kadar acele dedim 2 gün önce de aynısını yaptınız aşağıya inip aşağıda sizi aradım dedim. Abi acelemiz vardı diyor. Ulan kapıya getirme parası alıyorsunuz benden ama getirmiyorsunuz hakkımı helal eder miyim diyorum susuyor. Yurtiçini kullanmayın gençler ağır kargoları da verin otobüslere yurtiçinde istediğin otogara bıraksınlar 20lira bahşiş at daha şerefli yeminle hem sapasağlam gider kargonuz.

    Bu kampanyaya da katılın beyler yurtiçini kullanmıyoruz ;

    https://www.change.org/p/kendisini-d%C3%BCzeltene-kadar-firmalar-yurti%C3%A7i-kargo-yu-kullanmas%C4%B1n




  • tek memnun benim sanırım şubeye 9da geldiyse kargom 10 da bana gelir 1 kere bile 1 gün geç kalmadı ki çok fazla kargom gelir bizim burdaki aras mng sürat çok daha kötü heleki mng illahlah ettirmişti
  • Bende sadece Keçiören sube dandik zannediyordum Bu kadar dandik bir firma ayrca pahali nasil hala ayakta kaliyor anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.