Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo ne zaman gelir ? [ SS ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyor'dan bir ürün aldım . adam dün saat 17:00 civarında kargoya vermiş . İzmir'den İstanbul'a gelicek . ama hala taşıma durumunda yazıyor . yarın gelebilir mi sizce ?

Yurtiçi Kargo ne zaman gelir ? [ SS ]

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtiçi Kargo Ne Zaman Gelir?

Yurtiçi kargolar, gönderici ve alıcı aynı ülke sınırları içindeyse gönderilen kargolardır. Kargo taşıma durumunda, taşıma süreci genellikle gönderinin boyutuna, ağırlığına ve gideceği yere göre değişiklik gösterir.

Yurtiçi kargoların teslim süresi, gönderim yöntemine ve seçilen kargo şirketine bağlıdır. Standart teslimat seçenekleri genellikle gönderim tarihinden itibaren 1-3 iş günü içinde teslimat sağlar. Ancak daha hızlı teslimat seçenekleri de mevcuttur ve bu seçenekler daha yüksek bir maliyetle birlikte gelir.

Kargo takip numaranızı kullanarak kargınızın durumunu çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz. Bu numara, kargo şirketinden gönderilen e-postada veya SMS mesajında yer alır. Takip sayfasında kargınızın nerede olduğunu, tahmini teslimat tarihini ve taşıma durumunda herhangi bir gecikme olup olmadığını görebilirsiniz.

Yurtiçi kargoların taşıma durumunda gecikmeler çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir, örneğin:

• Hava koşulları
    • Trafik sıkışıklığı
    • Gümrük kontrolleri
    • Bayram veya hafta sonu tatilleri

Teslimat süresi konusunda herhangi bir endişeniz varsa, kargo şirketinizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size güncel bilgiler sağlayabilir ve kargonuzu en kısa sürede teslim etmek için gerekli adımları atabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yarın teslim edilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayktekc

Yarın teslim edilecektir.

tamamda taşıma durumunda yazıyor hala daha ? kargo istanbul'a gelmiş .
  • Yurt içi kargo,bişey demiyorum lanet olsun sadece.
  • Sabaha subede olur sonra dağıtıma çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

Yurt içi kargo,bişey demiyorum lanet olsun sadece.

daha önce hep gelirdi hatasız bir şekilde . bu sefer böyle oldu nedense
  • bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • yarın gelecek işte ne olmuş gayet normal gözüküyor. 11-12 gibi ulaşır sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

yarın gelecek işte ne olmuş gayet normal gözüküyor. 11-12 gibi ulaşır sana

sancaktepe'ye gelmiş . ordan çekmeköy'e benim eve gelicek ama sabah 10:50'de sancaktepe'den araca yüklendi yazıyor . ve taşıma durumunda yazıyor . kargo çekmeköy şubesine geldi yazmıyor ki
  • Ben dün 5 de verdim bu sabah aldım.Valla gece çalışmış adamlar hemen halletmişler ben dedim belki şubeye yola çıkmıştır diye.Bir baktım dağıtıma çıktı diyor geldi hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..chucky..

quote:

sancaktepe'ye gelmiş . ordan çekmeköy'e benim eve gelicek ama sabah 10:50'de sancaktepe'den araca yüklendi yazıyor . ve taşıma durumunda yazıyor . kargo çekmeköy şubesine geldi yazmıyor ki

sabah değiştirir ler hocam bence yarın kesin gelir. 200 ün üzerinde kargo işlemim olmuştur neredeyse.
  • quote:

quote:

quote:

sabah değiştirir ler hocam bence yarın kesin gelir. 200 ün üzerinde kargo işlemim olmuştur neredeyse.

peki tamamdır teşekkürler

@16asd208

evet önceden de bana ertesi gün geliyordu kargo . böyle yazıldığını görünce hata felan oldu sandım .

@ShaNexxx

• Serinkuyu mu Nerden, ne aldın merak ettim
  • quote:

bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

Öyle yazması normal yarın gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

bilgisi olan varmı arkadaşlar ?

Öyle yazması normal yarın gelir.

evet beklemedeyim ben de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.