Şimdi Ara

YURTİÇİ Kargo Asla Bulaşmayın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnternetten sürekli alışveriş yapan biri olarak en sorunlu firma yurtiçi bence. Sürat da en az yurtiçi kadar sorunlu. Süratın tek artısı telefonla şubeyi aradığımda muhatap bulabiliyorum. Ama yurtiçinde o da yok. yurtiçinin evde olduğumuz halde geldik bulamadık açıklaması insanı tiksindirmeye yeter de artar bile.
    Sürat da bi ara benim kargoyu biz evde yokuz diye kafasına göre karşı komşumuza teslim etmiş. Sanki bakkal dükkanı.
  • Ben gayet memnunum yurtiçiyle, kuryeyle de muhabbetim var, evde bulamazsa arar hatta.
  • işin kötüsü mng. kargoda da bozulmalar görülüyor
    eskiden kargoları hiç el değmemiş gibi temizlikte getirirlerdi ,şimdilerde sürat veya aras gibi kutularda ezilmeler görülür oldu

    en sevmediğim ,defalarca kavga ettiğim kargo y.içi ama onların getirdiği kargolar daha hasarsız oluyor
    işin ilginci Çin'den ptt. nin getirdiği kargolara sanki hiç kimse el sürmemiş gibi geliyor ,çok ilginç değil mi :)

    kargo sistemine de sağlam bir düzenleme getirseler çok dua alacaklar
  • Kargomu tam 15 günde alıcıma ulaştıran firmanın adıdır Yurtiçi Kargo. Arkadaş ben Amerika'ya gittiğini falan düşündüm biran ama Sivas'tan Aydın'a 15 günde varmış nihayet 10-15 dk lık yol için 2 hafta müşterisini bekleten firmanın adıdır Yurtiçi Kargo. Çağrı merkezindekilerin hiçbir olaya karışmadığı ve fuzuli kurulmuş bir çağrı merkezine sahip firmanın adıdır Yurtiçi. Verdiğim kargodan benden ekstra 1.5 tl fazla alıp kargomu streçe saran ve kargo poşetinin olmadığını söyleyen (Aras kargo'da var :) ) bunu bile yapmak zorunda olmadığını belirten aşırı kurumsal Kargo Firmasıdır. Bu Söylediklerim abartı değil hepsi gerçektir son kez diyorum arkadaşlar asla asla bulaşmayın!




  • tebrikler gerçekten çok yerinde bir hareket olmuş umarım kampanyaya katılım çok olur.
  • yurtiçi ülkedeki en rezil firmadır
    kargo yolladım. 1 hafta sonra teslim edilmiştir diye mesaj geldi telefona
    meğer kargo iade olmuş güya gitmişler de bulamamışlar
    lanet olsun böyle firmaya
    yurtiçiyle gelen kargoyu ayaklarına gidip şubeden almazsan getirmiyolar
    paranı git sokağa at dilenciye ver ama yurtiçine verme
  • aynen öyle benim kargomu tam 15 günde müşterime ulaştırdılar ve paramı doğal olarak 16 gün sonra alabildim böyle bir firmadan uzak durulmalı aksi halde her gün kargo takibi urlsine yeni bir umutla bakarsınız ama sonuç hüsran olur
  • ben de kendi şubemden memnunum, başta tatsız olaylar yaşasam da epey ilerlediler. üstelik ptt şubesinden daha kalabalık oluyor içerisi her gittiğimde. buna karşın mng kargo elemanı her pakette eve gelmeden önce telefon açıyor açmazsam gelmiyor geldik yoktunuz diyor. sürat kargo şubesi ise kurumsallıktan çok uzak tamamen küçük esnaf mantığıyla çalışıyorlar. bunların yanında yurtiçi bile iyi...
  • Kesinlikle katılıyorum. Sipariş verirken bakıyorum yurtiçi kargoysa almıyorum. Bu kadar kötü nefret ettiğim başka bir kargo firması yok maalesef.

    Evimde çocuğuma bakan annem var yani evde sürekli biri var. Gelmiyorlar ancak hareketlere hergün teslim edilemedi yarın tekrar dağıtıma çıkacak diyorlar. Ben şehir dışındayken eşim şubeden almaya gitti orada laf sokunca bir de eşimi tartakladılar. Sonuçta davalık olduk. Ama davadan da birşey çıkmadı çünkü burası maalesef Türkiye. Adam öldürseniz bile 1 yıl sonra çıkıyorsunuz.

    Hatta bu şube İstanbul'un göbeği Maltepe'de gerçekleşiyor maalesef.

    ALLAHIM YURTİÇİ KARGO KULLANMAK ZORUNDA BIRAKMA YARABBİM :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun yurtici kargodan saat 13:00 da adrese kurye istedim. saat 18:00 e kadar gelinecek denildi. gelen giden olmadı. subeyı aradım 4 kez cevap veren yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartms

    bugun yurtici kargodan saat 13:00 da adrese kurye istedim. saat 18:00 e kadar gelinecek denildi. gelen giden olmadı. subeyı aradım 4 kez cevap veren yok.

    evet hoş geldin aramıza yine bunda bir şey yok :) asla bulaşma aras kargo ile çalış
  • Bende Cuma günü aldığım ürünü elime ulaşmıyor diye az önce iade etmek zorunda kaldım.7/24 evde olan birisi var ama bu firma ne hikmetse her defasında aynı bahaneyi üretiyor.gönderi takip numarası ile az önce kontrol ederken beynimden vurulmuşa döndüm.gönderide teslim edilemedi diyor,gerekçe evde bulamamışlar not bırakmışlar.ne gelen oldu ne zili çalan oldu aşağıya indim nede not var tamamen zırva.ürünü firmaya iade etmek zorunda kaldım.şubeden gidip alacaksam neden online alışveriş yapayım ki çıkar dışarıdanda alırım.ürünü satan firmaya acıyorum yeminle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snlthlk -- 12 Nisan 2017; 16:28:45 >
  • dün 16:00 gibi eleman tel. açtı abi sizin sitedeyiz bloğu bulamıyoruz hangisi diye, topu topu 7 blok olan bir site :) neyse yönetimin altındaki dedim, tamam dedi. aradan şuan itibari ile 25 saat geçti hala gelecek :)
  • Ciddi düşünüyorsanız mng ya da aras kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim müşterisine kargo poşeti bile vermeyen kargo firması burası şuan arasla çalışıyorum çok memnunum hiç ikiletmeden 4 tane ayakkabı kutularım için fazladan poşet verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aynılar arkadaş mecbur kalıp yine mahkum kaldım bunlara 1 haftadır geldi gelecek kargo bir tek kavga etmediğimiz kaldı kargo kamyonu kovalıyorum şimdi artık ver diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil bir firma. Yıllardır sistemlerinde doğru şekilde kayıtlı olan sabit adresi işgüzar cahil bir memurun değiştirmesi gibi rezillikler bile yaşanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ağustos 2018; 22:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten sürekli alışveriş yapan biri olarak, sorun yaşadığım zamanlarda https://kargotakiptr.com/yurtici-kargo-takip-kargom-nerede.html sayfasından takip işlemimi yaparım. Çünkü kargo firmalarına ulaşmak çok zor bilgiye kendiniz ulaşmanız lazım daha az stressiz oluyor. Tavsiyemdir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.