Şimdi Ara

Yurtdışından traktör almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler şöyle bir Traktör buldum alibaba'da baya iyi kepçeli falan hatta:

Yurtdışından traktör almakturkish.alibaba.com
    Yüksek Kalite Ucuz Fiyat Tavol Sale 80hp 90hp 100hp Mini Çiftlik Traktörü S Tarım Tracteur Tarım Makineleri Çiftlik Traktörü Satılık - Buy High Quality Cheap Price Tavol 70hp 80hp 90hp 100hp Mini Farm Tractors Agriculture Tracteur Farm Machinery Farm Tractor For Sale90hp Agricultural Tractorsred Color Tractortavol Mini Farm Tractor100hp Agricultural Tractorsred Color Tractorcheap Price Farm Tractorhigh Quality Farm Tractor Product on Alibaba.com
    https://turkish.alibaba.com/product-detail/high-quality-cheap-price-Tavol-70hp-1601219698960.html

Fiyatı 226 bin tl'ye tekabül ediyor. Satış danışmanıyla sohbet ettim bana şu kodu, gtip'i verdi vergisini sorgulamam için; 8701931000

Gittim sorguladım ama birşey anlamadım sorgu ekranından

Yurtdışından traktör almak

Bu Aracın ithalatından ne kadar vergi alınacak çok anlayamadım yine de, ilk defa bu yurtdışı ticaretine baktım. Vergi oranı şeysine bakarsak sanırsam şöyle bi 79 bin tl vergi kesilecek( 226000*0.1 + 226000*0.25 + 226.000*0.21 + 226.000*0.08 ).

karçırdığım biryer varsa veya bilginenmem gereken biryer varsa ,yardımcı olursanız günüm iyi geçer Yurtdışından traktör almak .

• Bilgim yok ama merak ettim. Takip.
    Büyük ihtimalle astarı yüzünü geçecek ama bakalım birisi bilgi verir mi.
  • Araç 400 bin tl arkadaşlar vergilerle 700 bin kargo ücreti ile 30 50 bin arası yani 750 bin çıkartmalısınız gözdenç

• cwtzsts94 C kullanıcısına yanıt

Çekici kiralayıp Çine gidip getirsek daha ucuz olmaz mı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.