Şimdi Ara

Yurtdışından tomtop.com sitesinden cep telefonu getirtebilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;

    tomtop.com adlı güvenilir bir siteden

    http://www.tomtop.com/cell-phones/wi-fi-cell-phones/smart-phone-htc-hd2-t8585-quad-band-6-5-gps-wifi-windows.html
    Smart phone HTC HD2 T8585 Quad band 6.5 GPS Wifi Windows

    isimli telefonu getirtmeye kalksak gümrükden geçmesi için ne gibi işlemlerde bulunmalıyız?







  • Yurtdışından posta veya kargo ile telefon getirmek gibi bir uygulamaya izin vermiyor yasalar. Yani tamamen yasaklanmış durumda. Gümrükte takılır. Vergisini falan vereyim deseniz de size teslim etmezler.
  • Ben tomtop dan telefon aldım ama Çin den değil, Almanya depodan. Belçika da ki arkadaşıma gönderttim paketi. Avrupada nazın geçen akraba, arkadaşın varsa, rica et gelirken getirsinler. En iyi yol. Yoksa postaile ttelefon Türkiye gelmesi kesinlikle yasak. %90 tespit oluyor ve geri gidiyor.



    Toptop a tekrar dönersek. Olumsuz yorum çok ama ben sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ne kadar eskiymiş yahu, farketmemisim tam hort....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir bilen var mı yada getirebilen telefon ?
  • tomtop.com sitesinden bana verdikleri indirim kuponlari ve puanlarla Turkiye'ye ucretsiz gonderi olan bir siparis verdim. Once cok denedik ama Turkiye'ye gonderemiyoruz siparisi iptal edicez diye mail attilar. Daha once 1 siparis vermistim gonderdiniz dedim ki dandik ufak 5-6 dolarlik bir siparis vermistim o gelmisti. Sonra ikinci siparisim 50 dolar civarindaydi kivirdiler gonderemiyoruz diye olan maili dikkate almayin urun stokta yok ondan gonderemiyoruz iptal para iadesi yapcaz dediler. Ama urun hala Turkey freeshipping olarak satista gorunuyor. Tamam parami iade edin diye yazdim ve ondan sonra attigim hicbir maila donus yapmadilar. Muhtemelen dolandirildim. Bu tomtop.com sitesinden uzak durun. Ulasabileceginiz hicbir adresleri telefonlari yok support diye bir email adresleri var sadece ve onada ne zaman cevap verecekleri hatta cevap verip vermeyecekleri bile belli olmuyor. Su anda sitelerinde siparisim iptal edilmis ve ucret iadesi yapilmis gorunuyor ama hesabima gelen giden yok. Attigim maillarada cevap vermiyorlar artik. Bankayi aradim para gitmis bizim yapabilecegimiz birsey yok diyorlar, dolandirildim sanirim. Zaten google playdeki yorumlarin cogunda da ayni konu var il siparisim geldi ikincisi gelmedi paramida iade etmediler diye. Dolandirici bu site uzak durun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi studioworks -- 11 Mart 2018; 3:53:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.