Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben kurusıkı silah almayı düşünüyordum. Araştırdım, ancak baktığım modellerin fiyatları sırf ithal olduğu için uçuk bir vaziyette. Bende yakın zamanda Almanya'ya gideceğim. Oradan bir arkadaşa sordurdum, orada gayet makul fiyatlarda. Bende Almanya'ya gittiğimde oradan almayı düşünüyorum. Ancak bir sorunum var ve sizinle paylaşmak istiyorum. Bu silahı aldığımda buraya nasıl getireceğim. Yani uçakla gidip gelsem hava alanından takılırmıyım. Bir sorun çıkar mı? Sonuçta silah kurusıkı yani gerçek değil. Arabayla dönsem gümrükte takılırmıyım? Sizce ne olur ? Fikirlerinizi varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Cevaplarınızı ivedi zamanda bekliyorum. Herkese mutlu günler.
buradan al başına bela alma
arabayla dönerken silahı arabanın altına bir şekilde gizlersen ihbar da olmazsa sorun çıkmaz sonuçta kurusıkı bir nevi oyuncak gibi birşey eğer modifiye edilmezse (ki yasak)
havaalanında da kesin tesbit edilir ama silah muamelesi görür mü bilmiyorum bir emniyete falan sor istersen sonuçta yasal bir hak olarak alabilirsin herhalde
ama tabi risk her zaman vardır sen bilirsin yine de
Sağolun arkadaşlar. Dediğim gibi buradan alacaktım çok pahalı o yüzden yurtdışından getirmek istiyorum. En iyisi arabayla getirmek. Gizli bi yere koyarım ihbar olmasıda imkansız zaten. O yüzden rahatça getirebilirim diye düşünüyorum.