Şimdi Ara

Yurtdışından kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikadan bir tanıdığıma kulaklık sipariş edeceğim. Fiyatlar buraya göre bedava Şu an 2007 den kalma Sennheiser CX300 kullanıyorum(Evet hala çalışıyor) O zamanda beri kulaklıklarla pek ilgilenmiyorum. O yüzden konu açıyorum.

Model olarak benim gözüme sennheiser cx400 çarptı fiyat uygun.
    http://www.amazon.com/Sennheiser-CX400-II-B-Headphone-Integrated-Controls/dp/B001RNO8ZW/ref=sr_1_33?s=aht&ie=UTF8&qid=1310682872&sr=1-33

Fiyat olarak daha yukarılara çıkabilirim. Mesela bu.
    http://www.amazon.com/Sennheiser-CX-880-high-fidelity/dp/B0035JKJAE/ref=dp_ob_title_ce
    ama beni zorlar açıkçası aradaki farka değmeyecekse gerek yok. Bir de kablosundaki çubuğu pek sevmedim. Ne işe yaradığı belli değil.

Kulaklığı cep telefonuyla kullacağım. mikrofonlu modeller tercih sebebim.
    http://www.amazon.com/Sennheiser-MM-50-iP-Compatible/dp/B0018NU3KU/ref=pd_bxgy_e_text_b

Ama ses kalitesi öncelikli mikrofon için ses kalitesinden fazla taviz veremem. MM50 mikrofonsuz modellerden hangisine tekabül ediyor bilmiyorum.

Sennheiser dışında diğer markalara da açığım ama amazon, newegg gibi siteler olsun. UM2 falan demeyin param yetmez

• yurtdışı dedik ama forumda bunu buldum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_50004200/tm.htm

Bir de cks90 ve cks70 var.
  • shure SE 215
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

shure SE 215

• ara ara monster kendi sitesinde refurbished pro copper falan satıyo 99 dolara,böyle bir fırsat yakalarsan vur voleyi kaçırma se215 de güzel seçim tabi, sunrise xcape IE de olabilir lendmeurears ve frogbeats şu sıralar uygun fiyata satıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 15 Temmuz 2011; 19:14:20 >
  • Ben de senin gibi arayışa düşüp Brainwavz M1 sipariş ettim. Ona bakabilirsin. Onun dışında arkadaşların önerdiği modeller de kendini ispatlamış modeller zaten.
  • Vay arkadaş.bizim zamanımızda senn kraldı. Şimdi acayip markalarla dolmuş ortalık. Tavsiyeler için sağolun. Araştıracagım hepsini
    Şu an mobil sürümdeyim rahat gezemiyorum. Birde mikrofonlular var ama hep iphone için diyor. android telefolarda çalışmaz mı bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Vay arkadaş.bizim zamanımızda senn kraldı. Şimdi acayip markalarla dolmuş ortalık. Tavsiyeler için sağolun. Araştıracagım hepsini
    Şu an mobil sürümdeyim rahat gezemiyorum. Birde mikrofonlular var ama hep iphone için diyor. android telefolarda çalışmaz mı bunlar.

Valla mikrofon işi sıkıntılı Özellikle Nokia ve Samsung'ta mikrofonlu modeller(Ep-630i yi Galaxy Ste denedim) düzgün çalışmıyor. Ben olsam %100 emin olmadan mikrofonlu model almam.
  • forumdan 4 gün uzaklaştırıldığımdan yazamadım
    refhurbished alsak bir problem olur mu acaba? bu şekilde daha iyi bir model alabilirim.

http://www.amazon.com/Monster-Turbine-High-Performance-In-Ear-Speakers/dp/B001LNO722/ref=pd_cp_e_2

bir de copper var ama 139$a ama bütçeyi epey zorlar. 99$ gördüğünü söyleyen vatandaş nerde gördünüz acaba?

bir de mikrofonlular düzgün çalışmıyor derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? hiç mi çalışmıyor? arama cevaplama ve mikrofon çalışsa yeter bana. ses açma falan olmasa da olur. hepsiburada yorumlarından birinde ep630i yi galaxy ace de kullandığını yazmış bir eleman.

• quote:

forumdan 4 gün uzaklaştırıldığımdan yazamadım
    refhurbished alsak bir problem olur mu acaba? bu şekilde daha iyi bir model alabilirim.

http://www.amazon.com/Monster-Turbine-High-Performance-In-Ear-Speakers/dp/B001LNO722/ref=pd_cp_e_2

bir de copper var ama 139$a ama bütçeyi epey zorlar. 99$ gördüğünü söyleyen vatandaş nerde gördünüz acaba?

bir de mikrofonlular düzgün çalışmıyor derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? hiç mi çalışmıyor? arama cevaplama ve mikrofon çalışsa yeter bana. ses açma falan olmasa da olur. hepsiburada yorumlarından birinde ep630i yi galaxy ace de kullandığını yazmış bir eleman.

Mikrofon olayı eğer düzgün olmazsa ses inanılmaz bozuk çıkıyor ve o tuşların hiçbiri de çalışmıyor. O yüzden %100 emin değilsen almamalısın. Bu, jackta mikrofon için kullanılan halkanın görevlerinin farklı atanmasından mı ne öyle bir şeyden kaynaklanıyordu. Onu da söylemiş olayım.

Refurbished olayına da güvenilir mi valla bilemem. çok riskli olay. eğer değerinin yarı ve altı fiyata satılıyorsa belki düşünülür ama aksi durumda imkansız bence.

• vazgeçiyorum o zaman mikrofondan. emin olamayacağım için yapacak birşey yok.

refhurbished de kafamı karıştırıyor açıkçası kulaklık hassas alet dışardan sağlam görünse de yanlış bir şeye maruz kalmış olabilir. mesela x-fi ses kartının sesini sona dayamam sennheiser mx360 ın kulaklığının tekinin cızırtı yapmasına yetmişti. refhurbished satanların da ebaydaki gibi raitingleri var. Yüksek olanlardan alsak sorun olmaz gibi. 350$ lık monster turbine copperı 139$ almak fazlasıyla çekici geliyor. Refhurbished konusunda tecrübeli olanlar varsa yazsın lütfen.
  • quote:

forumdan 4 gün uzaklaştırıldığımdan yazamadım

99$'a Copper gördüm diyen mâsum köylü

http://www.monstercable.com/outletstore/linelist.asp?ln=3

Bu sitedeydi. Ama 2 saat içinde tükendi.

• Amazondaki refurbised copperlar kafamı kurcalıyor.
    Şu an 3 kulaklık arasında gidip geliyorum
    monster turbine copper: refurbished olmazsa alamam. Fazla pahalı
    monster high performance: Bunu yeni olarak da alırım ama refhurbished 50 küsür dolar. Pek dokunmaz
    cks90: Bunu da çok övüyorlar ama tipini hiç beğenmedim refurbished olanı pek yok. Ref monsterı 50$a almak varken 118$ biraz çok geldi açıkçası.

bir de bu dinamik kulaklık ne oluyor. ne fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 21 Temmuz 2011; 23:03:39 >
  • Copper al.(Okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum, ben dinlemedim.) Diğerleri dandik.
  • @ğ Link için saolasın .

Artık Monster outlet store dan bişeyler düşürmeye bakıcam .

Evet , Fakirliğin gözü kör olsun .
  • Rica ederim. Ama oradan alış-veriş sıkıntı. TR'ye gönderimleri yok zaten. Bir de adres, kredi kartı muhabbeti falan vardı. Soru-cevap'ta muhabbeti dönmüştü bir aralar.
  • Bak bu kötü oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Copper al.(Okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum, ben dinlemedim.) Diğerleri dandik.

En iyisi o görünüyor ama refurbished 135$. zaten dolar da pahalandı copper hakkında pek türkçe bilgi yok. rock müzik performansı ve sahne genişliği nasıldır acaba?

düz monster turbine in sahnesinin biraz dar olduğundan söz ediliyor.

Hangisini alırsam alayım cx400II yi havada hoplatacağı kesin en azından cx300den geçtiğimi düşünürsek memnun kalmayacağımı sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Copper al.(Okuduğum yorumlara dayanarak söylüyorum, ben dinlemedim.) Diğerleri dandik.

En iyisi o görünüyor ama refurbished 135$. zaten dolar da pahalandı copper hakkında pek türkçe bilgi yok. rock müzik performansı ve sahne genişliği nasıldır acaba?

düz monster turbine in sahnesinin biraz dar olduğundan söz ediliyor.

Hangisini alırsam alayım cx400II yi havada hoplatacağı kesin en azından cx300den geçtiğimi düşünürsek memnun kalmayacağımı sanmıyorum

Ben kullanmadım, okuduğum yorumlara göre; Rock türevlerine gidebilir. Temiz sesi var diyorlar. Yalnız metal kasa olduğundan ağırmış, kulağı yorma durumları var yani. 9.1 puan aldığına göre iyidir herhalde.

• Ya alt tarafı kulaklık ne kadar ağır olabilir ki. Şekli ve ismindeki hava yeter. Monster Turbine pro copper. Hey yavrum uçacak sanki kablonun asimetrik olmasını tercih ederdim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.