Şimdi Ara

Yurtdışından iphone getirmek(kullanmak)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikda 5S $700 olduğu için Amerikadan almaya karar verdim fakat Türkiye'de nasıl kullanacam? Hadi kutusundan çıkartıp cebimize koyduk geldik Türkiye'ye ama gerisi ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakanbtl -- 22 Şubat 2014; 14:21:07 >

• 110 lira vergi dairesine para yatırcan imei kaydettircen daha sonra pasaportuna kaydettircen devam edicen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanCake

110 lira vergi dairesine para yatırcan imei kaydettircen daha sonra pasaportuna kaydettircen devam edicen

Teşekkür ederim
  • Birde simkilitli olmamasına dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Birde simkilitli olmamasına dikkat edin

Ne farkediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanbtl

quote:

Orijinalden alıntı: DanCake

110 lira vergi dairesine para yatırcan imei kaydettircen daha sonra pasaportuna kaydettircen devam edicen

Teşekkür ederim

Yeni vergi harcı 119,5 tl oldu ve pasaportunuza son 2 takvim yılı içinde başka cihaz kaydı olmamalı...
    pasaportunuz müsait olmazsa,100 tl pasaport ücretini de eklemeniz gerektiğini hatırlatayım...başka birşey gerekmez
    Bu arada
    Kaydı edevlet üzerinden yapmayı da unutmayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakanbtl

quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Birde simkilitli olmamasına dikkat edin

Ne farkediyor?

Simkilitli olursa burdaki şebekelerle çalışmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurtdışından araba getirmek?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından getiren kişinin mi pasaportuna kayıt olacak yoksa kendi pasaportumuz da olur mu?Çünkü bir yakınımdan isteyecem de.
  • Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    Farketmez

• karti K kullanıcısına yanıt
    Gümrük parası ödememek için yanımda taşımam lazım Türkiye'ye dönerken değil mi?
  • Atakanbtl kullanıcısına yanıt
    Odemezsin zaten 1 telefon serbest

• 700 usd az para değil garantisiz telefon için değermi. sıfır ayarında 2. ellere yönelsen, parayıda amerikalılara kaptırmasan iyi olmaz mı?
  • hiç alma ben iPhone 5 aldım California'dan pasaportuma kaydettim hala kullanıyorum ama canı burnundadır böyle cihazların çok hassas dikkatli olmak gerekir hele garantisi olmayacak hiç tavsiye etmiyorum bende tesadüfen aldım Türkiye'de daha tanıtılmamıştı 1 ay beklettim kullanabilmek için demem o ki tekno marketten al 0 cihaz hem garantili olur aklına takılmaz.
  • iphone4s'i de 5s'i de amerika'dan getirdim. Hiç garantilik bir durumum olmadı zaten olmasın da genpa vs süründürüyor adamı, her şeyi kullanıcıya yıkmaya çalışıyorlar. Arada ciddi bir fark var hala,üstelik burada şimdi taksitler de kalktı, operatörlerden almaya kalktığında paket fiyatı ile feci bir durum çıkıyor ortaya.

Şayet amerika'dan alacaksan orijinal apple storelardan al, operatörlerden yahut diğer storelardan alma.
  • Arkadaşlara hak veriyorum,
    Ben de burdan alın diyorum,
    Bu arada,yurtdışından alınırsa;
    Yakında Apple Store açılacak,onun fayda olmaz mı?

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    Amerikalilara kaptirmak mi burdaki iphonelar turk malida bizim mi haberimiz yok acaba

• karti K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım benim söylediğimi tam anlayamadın sanırım. garantili 2. el almanın daha mantıklı olduğunu anlatmaya çalıştım. mevzu apple nin menşei değil. gereksiz harcadığımız dolarlar.
  • engin9103 kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye appstore açıldığı için yurt dışından gelen iphonlarada garanti var bilginiz olsun dedim

• alperenekc A kullanıcısına yanıt
    Türkiye'deki Apple Store garntisi ABD cihazlarında geçerli değil, ben de bilginiz olsun derim....
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgi doğru mudur?
    Shiftdelete.net editörü abdden alınan cihazların, eğer faturası vs. varsa tamirinin mümkün olduğunu söylemişti. Garanti 1 yıl ama. Uluslararası garanti kapsamında bu dediklerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.