Bildirim
YURTDIŞINDAN GELME 5800 XM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİ LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yardımcı olacak yada fikir verecek arkadaş yok mu hiç -
neden yurt dışı alıyorsun ki arkadaşım ? -
kanka gg de hep yurt dışından gelme satıyorlar:( -
arkadaşım istanbul içindeysen kadıköy ve bu doğubank piyasasına bak ikinci el temiz ve sıfır ürünler bulabilirsin ucuza
yani kredi kartın varsada uygun taksit imkanlarıylada tekno marketlerden güzel fiyatlara uygun taksitlerde alabilirsin yani.. hem aklında bir soru işaretide kalmaz..
yani o cihazı aldınmı pasaport kaydı yaptırman gerekecek ve türkçe dil desteği yükleticeksin.. ayrıca pasaporta kayıtlıysa ve o kişi telefonun kaydını sildirirse kalırsın öyle ortada.. -
ne ist si pro dün msnde konuştukya anlattımya sana mevzuyu -
ha tamam lö forum rumuzunu unutmuşum
kanka dediğim gibi yaa bence güvenme fazla tavsiyem o sana
sizin oraya gelmesini bekle yada istanbulda güvendiğin birine parayı yolla o alsın temiz ikinci el yada ucuza bulursa sıfır
-
nese enişte beye bi çıtlatalım bakalım boş vakti varsa ona aldırırırz artık
yoksa bakacaz agene gg den bişeyler 750tl limitim var pfff napacaz anlamadım ki -
Arkadasim, ben Rusya Federasyonu'nda yasiyorum. Tam bir ay once kendi kullanimim icin aldigim Nokia 5800'i satiyorum. Telefonun yazilimi guncellenmis ve tamamen Turkce'ye cevrilmistir. Hicbir sorunu yoktur. Satis sebebim, skype gibi devamli kullandigim bir yazilimin bu telefonla uyumlu calisan bir versiyonunu bulamamis olmam, ve Haziran ayinda piyasaya cikacak olan Nokia N97'de skype'nin telefona entegre gelecegini ogrenmis olmam. Bu yazilimi telefonda sorunsuz kullanmam benim icin hakikaten cok onemli. Bunun haricinde telefondan cok memnunum. Telefon faturali ve garantilidir.
Telefonu size nasil ulastiracagima gelince, yaklasik bir hafta once beni ziyarete gelen anne-babam onumuzdeki pazartesi gunu (23 Mart'ta) Turkiye'ye donuyorlar. Anlastigimiz takdirde telefonu kendilerine vericem ve doner donmez pasaportlariyla basvurup telefonu Turkiye'de kayitli hale getirecekler. Kendileri Istanbul'da bir muddet kaldiktan sonra Ankara'ya gececekler. Benim dusundugum fiyat 780 TL. Eger ilgileniyorsaniz diger detaylarla ilgili ozel mesaj atabilirsiniz. Ayrica Msn'e de yazabilirsiniz. shairane@hotmail.com
Bu arada ben bu forumda epey eski olmama ragmen fazla aktif bir kullanici degildim. Konu guven konusu oldugu icin, forumda daha aktif olan zaman zaman alisveris islemleri yuruten kardesimi referans olarak gosterebilirim. kendisinin kullanici adi anilozler
Istanbul anadolu yakasinda ikamet etmekte. Zaten eger anlasirsak size telefonu ulastiracak olan kendisidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozler -- 17 Mart 2009; 8:03:28 >
-
bende aldım bir gün sonra iade ettim çok msj yazıyorsanız hiç kullanışlı olmayan bir telefon.. -
Q klavye var zamanla alışırım heralde
ama kesin olarak alıcam en geç 1 hafta sonra
mecburiyetten sıfır alcam şans ya dün ereyondaki ürüne euro daki artıştan dolayı 40 tl zam geldi
-
slm arkadasim ben yeni fransadan geldim elimde bi tane 5800 1 tanede N96 var ama sim unlock degil sana tavsiyem 5800 alacaksan fransadan birinden iste cunku tr de ki ve amerikadan gelen hic kimseden getirtme bende forumda yazanlarin hic birinin aynisi sorun olmadi gayet super ve duzenli calisiyo. son tavsiyem ben gecen ay 200 euro ya aldim sende daha fazlasini verme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X