Şimdi Ara

yurtdışından cihaz alacağım ama!!!(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından iphone getireceğim fakat artık apple türkiyeye destek vermeyi bıraktı,ikinci bir sıkıntı ise artık yurtdışından alınan cihazlar burada kullanılamayacakmış!!! Bu olay tam olarak nedir anlamadım? İmei olayını nasıl halledeceğim ios cihazlarda bir yolu yok mu?

Teşekkürler.

• Yurtdışından bir cihaz getirirseniz vergisini ödeyip kullanabiliyorsunuz ancak ikinci cihaz yasak. Olay bu, bir cihaz için sıkıntı yok.

Kullanmak için pasaporta kayıt yapacaksınız sadece.

Bence en iyisi garantili almak. Çok sıkıntıya girmeyin derim Hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cokca kulaktan duyma bilgiye maruz kalmissiniz. Apple turkiyeye destegi falan kesmedi. Hatta bagdat caddesine yeni bir apple store acilmasi sozkonusu. Cekilen destek Apple Turkiye'nin yurtdisi cihazlara verdigi 1 sene uluslararasi garanti destegi.

Yurtdisi cihaz kullanamama gibi de bir sey yok. Alirsiniz telefonu, gelirsiniz memlekete e-devletten 150 lira imei kaydi icin para verirsiniz, cihazi pasaportunuza isletirsiniz olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Cokca kulaktan duyma bilgiye maruz kalmissiniz. Apple turkiyeye destegi falan kesmedi. Hatta bagdat caddesine yeni bir apple store acilmasi sozkonusu. Cekilen destek Apple Turkiye'nin yurtdisi cihazlara verdigi 1 sene uluslararasi garanti destegi.

Yurtdisi cihaz kullanamama gibi de bir sey yok. Alirsiniz telefonu, gelirsiniz memlekete e-devletten 150 lira imei kaydi icin para verirsiniz, cihazi pasaportunuza isletirsiniz olur biter.

Hocam apple türkiyeye desteği çekti derken garanti konusunda demiştim zaten.

Normalde dediğiniz gibi pasaport kayıt olayı oluyordu fakat en son yurtdışından gelen cihazlar türkiyede çalışmayacak şeklinde bir şey çıkardılar ortaya.Millet yurtdışından telefon almasın diye sanırım.Bu olayı ne yapacağız benim aklımı kurcalayan şey bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: medizinischen Labor

quote:

Cokca kulaktan duyma bilgiye maruz kalmissiniz. Apple turkiyeye destegi falan kesmedi. Hatta bagdat caddesine yeni bir apple store acilmasi sozkonusu. Cekilen destek Apple Turkiye'nin yurtdisi cihazlara verdigi 1 sene uluslararasi garanti destegi.

Normalde dediğiniz gibi pasaport kayıt olayı oluyordu fakat en son yurtdışından gelen cihazlar türkiyede çalışmayacak şeklinde bir şey çıkardılar ortaya.Millet yurtdışından telefon almasın diye sanırım.Bu olayı ne yapacağız benim aklımı kurcalayan şey bu.

Ben duymadim boyle bir bilgi. E devleti acip bakin hala imei kayit kismi varsa oluyordur iste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bizim devletin kararı değil miydi bu öyle bir haber okumuştum apple mecbur kaldı falan yazıyordu galiba devlet isteyince.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

quote:

Bizim devletin kararı değil miydi bu öyle bir haber okumuştum apple mecbur kaldı falan yazıyordu galiba devlet isteyince.

Öyle diyorlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Yurtdışından bir cihaz getirirseniz vergisini ödeyip kullanabiliyorsunuz ancak ikinci cihaz yasak. Olay bu, bir cihaz için sıkıntı yok.

Kullanmak için pasaporta kayıt yapacaksınız sadece.

Bence en iyisi garantili almak. Çok sıkıntıya girmeyin derim Hocam.

Hocam fiyat farkı fazla ya.Cevap için teşekkürler bu arada.

Yani şuan tek bir cihaz için sorun yok eminsiniz dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Fiyat elbetteki daha fazla ama en azından bir destek var arkasında. Özellikle Apple çok iyi destek sunuyor cihazlarında.

Haberler ilk çıktığında baya araştırdım, herkes tamamen getirmenin yasak olduğunu sandığından bir kez daha açıklama yaptılar; bir cihaz getirilirse (belli bir süre içerisinde) sorun yok ama ikinci bir cihaz getirilmeye çalışılırsa imeisi alınıp direkt Türkiye'de kullanıma kapatılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyoline

Fiyat elbetteki daha fazla ama en azından bir destek var arkasında. Özellikle Apple çok iyi destek sunuyor cihazlarında.

Haberler ilk çıktığında baya araştırdım, herkes tamamen getirmenin yasak olduğunu sandığından bir kez daha açıklama yaptılar; bir cihaz getirilirse (belli bir süre içerisinde) sorun yok ama ikinci bir cihaz getirilmeye çalışılırsa imeisi alınıp direkt Türkiye'de kullanıma kapatılıyor.

Sağolun hocam.Destek olayı kötü oldu dediğiniz gibi ama artık ne yapalım... Dikkatli bir şekilde kullanacağız,kronik problemi olmayan bir cihaz gelirse şansımıza tamamdır gelmezse sıkıntı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.