Şimdi Ara

Yurtdışından Bavula Bıçak Koyup Türkiye'ye Getirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay sonra İspanya'ya gideceğim geri dönerken bavula acılmamis pakette avcı bıcagi koyup hediye olarak getirmek istiyorum. Havalimanında takılma olasiligi varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takılma olasılığı %100

• Getiremezsin :) Denendi.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: trq_

Getiremezsin :) Denendi.

Kendiniz gidip mi aldınız?

• bence önceden hava limanıyla konuşun bagaja vermek şartıyla belki getirmenize izin verile bilir kurban bayramında dayım ist den antebe elirken satırgetirmişti bagajda
  • Alüminyum folyoya sar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alimunyume sar ustunede buskuvu paketleri bantla gecer xraydan

• bagaji yanina almayacagin icin sorun yok. cunku ispanyadan gelirken yer bagajini verince xray zaten yok .
    turkiyeye gelincede valizini alir cikar gidersin dikkat cekmediysen aramada olmaz. tabi rastgele bavul aramasina denk gelirsen orasi ayri. ama bicak ambalajinda ve faturasida yaninda olursa zaten turkiyede bagajini acip arama dahi yapsalar hediye dersin bi sey olmayabilir. sonucta toplu getirip satis vs de yapmayacaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

bagaji yanina almayacagin icin sorun yok. cunku ispanyadan gelirken yer bagajini verince xray zaten yok .
    turkiyeye gelincede valizini alir cikar gidersin dikkat cekmediysen aramada olmaz. tabi rastgele bavul aramasina denk gelirsen orasi ayri. ama bicak ambalajinda ve faturasida yaninda olursa zaten turkiyede bagajini acip arama dahi yapsalar hediye dersin bi sey olmayabilir. sonucta toplu getirip satis vs de yapmayacaksin.

Hocam 2 tane alacagim ve valizimde duracak kutusuyla beraber.

• Takılma olasılığı %100 diyen arkadaşlar olmuş. Yanlış bilgi vermişler. Birsürü ülkeye gittim havaalanı girişinde güvenlik kontrolünü sadece Türkiye'de gördüm. (Varsa bir de Amerika'da vardır) Havaalanına elini kolunu sallayarak girebilirsin. İlk güvenlik kontrolü kapılara giderken yapılır. Zaten valizini bu güvenlik kontrolünden önce veriyorsun. Valizi uçağa almayacağın için sıkıntı olmaz. Orada havaalanı polisine sormak gibi bir hata yapma. Sorarsan yasak deyip alırlar bıçakları... Valizine koy bagaja teslim et Türkiye'ye indiğinde valizini al çık git. Olay bu kadar basit.
  • Çin'den dönüşte bavuluma bıçak seti koymuştum. Arkadaşların dediği gibi kontuar'da zaten xray yok.
  • Gümrük görevlileri ne ekmek yiyordur he vay be işe bak.

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Amcam fastan aynı şekilde avcı bıçağı getirecekti. Hediye paketli halde. Gümrükten geçiremedi. Aldılar.
  • Lüksemburg da küçük bir hava alanında x-ray den geçerken dedektör DAAT diye öttü. Ayakkabımda metal parça vardı, onlarda coraplarıma kadar çıkartıp tek tek baktılar. Sanmıyorum her türlü bi ceza kilitlerler hocam.
  • Para cezası kesildi mi?

• bavulumda caki vardi hicbir sorun olmadi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.