Bildirim
Yurtdışından Alınan iPad'in Garantisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yurtdışı garantisi türkiyede geçmiyor. Yurtiçi cihazların garanti kapsamına alınması için türkiye satışlı ve belirli bir firmanın garantisi altında olması gerek. Genpa, Telpa vs gibi.
Yurtdışı ürün tercih edilmemesinin sebebi bu zaten. Ama fiyat farkı yüksek boyutlarda ise bence risk alınabilir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ReJim
Yurtdışı garantisi türkiyede geçmiyor. Yurtiçi cihazların garanti kapsamına alınması için türkiye satışlı ve belirli bir firmanın garantisi altında olması gerek. Genpa, Telpa vs gibi.
Yurtdışı ürün tercih edilmemesinin sebebi bu zaten. Ama fiyat farkı yüksek boyutlarda ise bence risk alınabilir.
Apple ürünlerinde 1 yıl uluslararası garanti var Bilkom'da. Örneğin iPod ve MacBook'da.
iPad'i Bilkom getirirse, büyük ihtimalle uluslarası garanti kapsamına alacaktır.
iPhone'u Bilkom getirmediği için, uluslararası garantisi Genpa v.b. yerlerde söz konusu değildi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomX
quote:
Yurtdışı ürün tercih edilmemesinin sebebi bu zaten. Ama fiyat farkı yüksek boyutlarda ise bence risk alınabilir.
Apple ürünlerinde 1 yıl uluslararası garanti var Bilkom'da. Örneğin iPod ve MacBook'da.
iPad'i Bilkom getirirse, büyük ihtimalle uluslarası garanti kapsamına alacaktır.
iPhone'u Bilkom getirmediği için, uluslararası garantisi Genpa v.b. yerlerde söz konusu değildi.
Yani şu an olmasa bile Bilkom iPad'i getirdiği anda garanti işler diyorsunuz değil mi?
Benim de bulduğum bir kaç bilgi bu yönde idi...Araştırmaya devam.
Herkese teşekkürler._____________________________ "Tüm tahtları yok eden bir Süleyman çıkacak..."
-
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir
quote:
Orijinalden alıntı: PhantomX
quote:
iPhone'u Bilkom getirmediği için, uluslararası garantisi Genpa v.b. yerlerde söz konusu değildi.
Yani şu an olmasa bile Bilkom iPad'i getirdiği anda garanti işler diyorsunuz değil mi?
Benim de bulduğum bir kaç bilgi bu yönde idi...Araştırmaya devam.
Herkese teşekkürler.
Bilkom getirirse ve yurtdışı faturanız elinizde varsa işleme ihtimali yüksek. Ama cihaz daha girmediği için kesin konuşmuyorum._____________________________
-
Arkadaşlar nereden alınırsa alınsın, bir apple ürününü register yaparak aktif hale getirirken zaten garantisinide aktif hale getiriyorsunuz ( benim ipad gibi ) uluslararası garanti 1 yıl heryerde geçerlidir. Sadece bir Apple yetkili servisi bulmanız yeterlidir ki oda her şehirde en az 1 tane var. Mac'lerde bu aleti ilk açtığınızda bilgilerinizi girerkenki ilk ekranda, iphone ve ipad'de İtunes üzrinden yapıyorsunuz. özellikle Amerikadan getirtme şansınız varsa Apple ürünlerini buradan alın derim ben.( İphone hariç kilitli diye ) sonuçta Türkiyedeki garanti 2 yıl ama fiyatlar fena :) haa unutmadan tüm bu register olaylarını yaparken, mutlaka internet bağlantısı gerekmektedir. ( Apple resmi uyarısı gibi oldu yaw )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete75 -- 24 Ağustos 2010; 14:44:16 >_____________________________ -
rejim amma sallamışsın haaa
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mete75
Arkadaşlar nereden alınırsa alınsın, bir apple ürününü register yaparak aktif hale getirirken zaten garantisinide aktif hale getiriyorsunuz ( benim ipad gibi ) uluslararası garanti 1 yıl heryerde geçerlidir. Sadece bir Apple yetkili servisi bulmanız yeterlidir ki oda her şehirde en az 1 tane var. Mac'lerde bu aleti ilk açtığınızda bilgilerinizi girerkenki ilk ekranda, iphone ve ipad'de İtunes üzrinden yapıyorsunuz. özellikle Amerikadan getirtme şansınız varsa Apple ürünlerini buradan alın derim ben.( İphone hariç kilitli diye ) sonuçta Türkiyedeki garanti 2 yıl ama fiyatlar fena :) haa unutmadan tüm bu register olaylarını yaparken, mutlaka internet bağlantısı gerekmektedir. ( Apple resmi uyarısı gibi oldu yaw )
quote:
rejim amma sallamışsın haaa
Tek sallayan o değil bence...
Bilkom yurt dışından alınan iPad'lere şu anda servis vermiyor. Ürün Türkiye'de satışa çıktıktan sonra ise yurtdışı faturasıyla gidenlere vermek mecburiyetindeler (çamura yatabilirler, o ayrı).
Zaten Apple'ın Support sitesinde de bir iPad'in seri numarası verilip ülke olarak Türkiye seçildiğinde aşağıdaki mesajla karşılaşılıyor:
We're sorry, there are no service options currently available in your location.
Yani birilerine sallarken biraz da kendine bakmakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djemiltr -- 25 Ağustos 2010; 19:44:53 >_____________________________ Türkçe'yi doğru kullanalım.
-
quote:
evet burasıda newyork losangles ya her yerde sokak başında bir tane apple servisi bayisi olsun iyi sallamışsın arkadaşım.. 77 ilde toplasan 3 şehirde apple resmi servisi bayisi çıkar çıkmaz onalarda bir şey yapamazlar.._____________________________
-
benim sallamışsın dediğim konu arkadaşın yurtdışı garantisinin Türkiye'de geçmemesi hakkında dedikleri! ki bu yalnış! yani; nereden alınırsa alınsın her Apple ürürnü, en azından Apple'ın kendi tarafından uluslararası 1 yıl garantilidir. evet seri no kontrolü yaptığında çıkan üzgünüz yazısının anlamıda şu; henüz sizde ipad konusunda eğitilmiş yetkili servis elemanı yok demek. bu da yalnış; bakınızhttp://www.appleservis.com/teknik/teknik.html
yetkili servis sayısında biraz uçmuşum evet
olur bazen gaza gelirim ben böyle
benim sallamışsın dediğim konu arkadaşın yurtdışı garantisinin Türkiye'de geçmemesi hakkında dedikleri! ki bu yalnış! yani; nereden alınırsa alınsın her Apple ürürnü, en azından Apple'ın kendi tarafından uluslararası 1 yıl garantilidir. evet seri no kontrolü yaptığında çıkan üzgünüz yazısının anlamıda şu; henüz sizde ipad konusunda eğitilmiş yetkili servis elemanı yok demek. bu da yalnış; bakınızhttp://www.appleservis.com/teknik/teknik.html
yetkili servis sayısında biraz uçmuşum evet
olur bazen gaza gelirim ben böyle
o da yanlış değil
adresi verilen yer yetkili servis değil. Garanti kapsamında işlem yapıp yapmadıkları sorulduğunda Bilkom'un numarasını veriyorlar.
Yine olmadı..._____________________________ Türkçe'yi doğru kullanalım.
-
vay adiler
yani servisi diyorum...
_____________________________ -
bakalım bende daha bugün aldım gittigidiyordan 64gb wifi + 3g modelini şimdiden sabırsızlanıyorum. Garanti konusunda konuyu açan arkadaş gibi benim de ufak şüphem vardı ama araştırmıştım ona göre aldım türkiyede geçiyor garantisi. BUrdan da arkadaşlar yazınca daha da içim rahatladı. _____________________________ Senior 3D Artist for Video Games | TV/Movie Production | Automotive | VR / AR | Packaging | Client Solutions -
bende yurt disindan alicam tabi parayi iyice denklestirdikten sonra fakat turkiye de kullanilmasi icin garanti durumu nasil olucak iste o beni kara kara dusunduruyo
mukemmel alet resmen asik oldum desem yeridir_____________________________ -
türkiye ile yurt dışı arasında büyük bir fiyat farkı yok ebaya bakıyorum sahibindene bakıyorum fiyatlar hemen hemen aynı.. _____________________________ -
Nasıl aynı hocam? Yanlışlık var.. _____________________________ "Tüm tahtları yok eden bir Süleyman çıkacak..." -
amerikadan alinan bir ipad'in 2 sene amerikada 1 sene de uluslararasi garantisi vardir. isteyen 99$ daha odeyerek uluslararasi garantisini de 2 seneye uzatabilir. _____________________________ Şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, GALATASARAY sevgisi, sürecek sonsuza dek...
Nasıl ki bu milletin tacıdır yıldızla ay, yüksel ta arşa kadar, şanlı GALATASARAY!

-
Ipad'ın var 1 yıl uluslararası. Türkıye'de de geçerlı. Iphone 4'ün türkıye'de geçerlı değıl malesef uluslararası garantısı. üstlenıcı fırma yok. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- iphone son kaydedilen numara bulma
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- arka kamera ters çekiyor
- samsung galaxy a56 kullanıcı yorumları
- huawei mate 70 pro
- silinen numaraları geri getirme
- now bar nedir
- samsung a25 ne zaman çıktı
- oppo find x9 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı