Şimdi Ara

Yurtdışında üniversite mi yoksa master mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben lise 4 e giden bir sayısal öğrenciyim.Malum üniversite hazırlığı yapıyoruz ama benim gözüm Almanya'da.Orada eğitim almayı düşünüyorum(mühendislik).Almanya'da üniversite konusunu baya bir araştırdım ve az çok bilgim var bu konu hakkında.

Şimdi ben üniversiteyi Almanya'da okumayı çok istiyorum.Hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama bazen şöyle düşünüyorum:Sanki bazen acele ettiğimi düşünüyorum.Çünkü üniversiteden sonra master yapma fırsatı da var.

Bir anlık hevese gelip hata yapmak istiyorum.Çünkü oraya gidince her şey bitmiş olmuyor.Dil konusunda tedirginliğim var.Almanca bilmiyorum biraz İngilizce biliyorum ama çok ileriye götürmez beni.Bu şekilde gitmek beni düşündürüyor.

Master yapmakta ise burda dilimi geliştiririm diye düşünüyorum ama burda üni bitirirken aklım hep Almanya'da kalıcak.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?Üniversite okumak mı yoksa master yapmak mı daha mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üff sanane be slk .s -- 14 Kasım 2015; 16:07:24 >

• Yok hocam o ülkeleri bir ara düşündüm ama sonra vazgeçtim.Aklımda sadece 2 ülke var.Almanya ve Rusya ama önceliğim Almanya olucak.Rusya nasıldır sizce?
  • Rusya halbuki çok güçlü bir ülke ama üniversiteleri niye böyle dandik anlamadım.İnternette 1-2 tane okuyana denk geldim.Tavsiye etmiyorlar.Rusya niye böyle ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.