Şimdi Ara

yurtdışında üni okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkiyede üni okumayan lise mezunu ama parası ve dili olan 30 yaş üstü birisi amerikada avrupada ünilerin giriş sınavına girebiliyor mu ve girerse kazanırsa neler oluyor?

• Kazanırsa bütün kızlar otomatik olarak o kişiye gidiyor kişi istediği kızı seçip gönül eğlendirebiliyor ayrıca size Ferrari araba tahsis ediyorlar ömrünüz sürekli parti alkol kızlarla geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilen yok mu?
  • arkadaşlar yurtdışında üni okumanın şartları nedir? yaş diploma notu vs vs
  • şartı söylüyorum hocam: para

orda okullar çok pahalı zaten en dandiği 20k dolar ve çalışma vizesi alamıyosun ikisi ayrı vize sadece kampüs içinde çalışabilirsin onla da karnın doyar anca bir de 50k kalmana gidicek yani tabi bu 1 yıl için
  • Avrupada çoğu ülke bedava sadece bazılarının cüzi harçları var abdyi paralı sayabiliriz çünkü lisansta burs almak çok zor avrupa çoğu lisans programı anadilde bazı avrupa ülkeleri turkiyede 1 yıl üniveriste okumuş olma şartı var hazırlık dahil değil bölümün eğitim dilini bilmen lazım evraklar dışında not ortalaması kabul için önemli abd için ise sat toefl not ortalaması önemli ama ek olarak başka bir şey var mı hatırlamıyorum teoride yaş sınırı yok ama pratikte kabulü etkiler ama çok önemseme paran varsa her türlü kalburüstü bir okul bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 25 Haziran 2019; 23:0:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hevesini kırmak istemem ama 30 yaş üstü lise mezununu kabul edicek okul pratikte hemen hemen yok. Okul onay verse bu sefer vizede yaş olayına takılıp red alma ihtimalin yüksek. Çok zenginim her parayı vermeye hazırım diyosan durum değişir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 26 Haziran 2019; 2:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dil + para
  • o kadar paran varsa neden okul peşine düşüyorsun anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.