Şimdi Ara

Yurtdışında Otel Bulmak İçin En İyi Site (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
11.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Booking, Agoda, Expedia, Hostelworld güvenilir sitelerdir. Hepsini daha önce kullandım. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wreith


    quote:

    Orijinalden alıntı: ohara

    expedia.com


    +1

    +1
  • Merhabalar;

    Konu eski bir zamanda açılmış fakat okuyucak arkadaşlar olabilceğini düşünerek bir kaç şey söylemek isterim.Yurtdışı tatillerinde konaklama için kullanabilceğiniz bir çok rezervasyon siteleri vardır.Bu konaklama sağlayan sitelerin as oyuncuları bana kalırsa

    Booking,Agoda,Hotels dir.Birde hotel bakarken yada rezervasyon yapmadan önce daima istediğim hoteli araştırdığım yer tripadvisor dur.Yukarıda saydığım 3 sitede biri diğerlerinden ayrılır.Çünkü booking adlı sitenin türkçe hizmet veren müşteri hizmetleri yetkilileri mevcuttur.Bana kalırsa bu bir avantajdır..
  • Bugüne kadar 20 ülkede seyahatlerim oldu. Büyük çoğunluğunda booking.com üzerinden yaptım. Booking, önceden karttan çekip yapmıyor. Kalacağınız yere gittiğinizde veya duruma göre check out sırasında da ödeyebiliyorsunuz. Ama yurtdışında genelde gider gitmez istiyorlar.

    6 yıl otelde çalıştığım için biliyorum. Tripadvisor, otelleri sürekli arıyor ve bazı imkanlara sahip olmaları için yıllık para istiyor. Para karşılığında bazı otellerin olumsuz yorumlarını sildiğine de şahidim.

    Hosteller için hostelworld.com da fena değil ama önceden toplam tutarın 10% 'sini çekmelerine sinir oluyorum. O yüzden kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.