Şimdi Ara

Yurtdışında dil okulu için 9 ay süre yeterli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç ingilizcen yok ise 9-10 ay ile basla buraya gelirsin ilerlemene göre eger dil okulundan sonra uni düsünüyorsan ing inin çok iyi olması gerekir ki ona 1 yıl harcamalısın. (ben öyle yapıcam) Ama sen gidersen 9-10 aylık baktın yeterli gelmiyecek (normal hayat için yeterli ama başka bişey istersen diye söylüyorum) orda 1-2 ay daha uzaattırabilirsin üstüne para verip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk91

Hiç ingilizcen yok ise 9-10 ay ile basla buraya gelirsin ilerlemene göre eger dil okulundan sonra uni düsünüyorsan ing inin çok iyi olması gerekir ki ona 1 yıl harcamalısın. (ben öyle yapıcam) Ama sen gidersen 9-10 aylık baktın yeterli gelmiyecek (normal hayat için yeterli ama başka bişey istersen diye söylüyorum) orda 1-2 ay daha uzaattırabilirsin üstüne para verip..

akademik eğitim advanced seviyesinden sonra veriliyor??, dediğinizden onu anladım efendim.
  • Kardeş öncelikle efendim demeden gerek yok ben 21 yasında normal bi ögrenciyim :) Ayrıca ben örnegin 5 ay 2 haftadır buradayım (ilk geldigim de elementry level indeydım su an upper intermediate level indeyim) Yani general ing de en üstün bi alt seviyesindeyim. Ama akademik ing e intermediate den sonra geçebilirsin muhtemelen (sınava alıyorlar o sınav sonucu geciyorsun o sınıflara) o sınıflara gectikten sonra 30 hafta sonra üüniversiten garanti gibi birşey. Ama senin ingilizce seviyende önemli oraya giderken ben giderken where are you going dahi diyememiştim birine. Simdi oturup sohbet edebiliyorum Allaha sükür Böyle sormak istedigin bişey varsa sor yine

• Tüm ihtiyaçlar , barınma felan ne kadar tutuyor ? Benim ıngilizce çok iyi değil ama iyi . Tek sorunum duyduğumu anlama . Bildiğim kelimeyi anlıyorum , bilmediğim olursa anlamıyorum . Birazda kelime bilgisi eksik . Construct , offer vs. Gibi kelimeleri biliyorum . Durum ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş oradayken bildigini zannediyor insan ama buraya geldiginde adam karsına geçip çatır çatır konusunca hiç bişey anlamıyosun inan. Belki pre intermediate den baslatırlar belki elementry den bilemiyorum ama australia doları iyice arttı 1.80 civarı sanırım suan ve 20 milyar dan asagı olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Tüm ihtiyaçlar , barınma felan ne kadar tutuyor ?

9000 dolar
  • arkadaşım 2 aylık dil okuluna gitti ek olarak part time garson olarak işe girmiş orda belli bi seviyesi vardı ama konuşamıyordu geldiğinde çatır çatır konuşuyordu dil okulundan çok iş yerinde ve oda kiraladığı ailenin yanında konuşarak öğrendim diyor.
  • dildile deymeden 1 yılda kalsan farktmez
  • çok pahaliymis ya ben 3-4 bin felan sanıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

9000 dolar

9ay boyunca eğitim ve barınma dahil 9000 dolar çok iyi fiyatmış

Bu gün her hangi bir vakıf üniversitesinde hazırlık sınıfı için hazırlık sınıfında da fiyatlar bu kadardır ama
    sonuçta yurt dışında yaşarak ingilizce öğreniyorsun. Burda öğrenileceğinden kat be kat fazlası öğrenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: R00T3RR00R

quote:

9000 dolar

9ay boyunca eğitim ve barınma dahil 9000 dolar çok iyi fiyatmış

Bu gün her hangi bir vakıf üniversitesinde hazırlık sınıfı için hazırlık sınıfında da fiyatlar bu kadardır ama
    sonuçta yurt dışında yaşarak ingilizce öğreniyorsun. Burda öğrenileceğinden kat be kat fazlası öğrenilir.

aylık 1000 dolarmış iyi

• Çıkarır galiba. Genellikle benim duyduğum Türkçeyi unut Türk arkadaşlarınla bile İngilizce konuş ingilizceye muhtaç ol daha çabuk öğrenirsin.
  • Arkadaslar giderler 9 aylık hepsine 9bin dolar denilmişte benim okulum biraz pahalı bir okul 40 haftalık (9 bucuk ay) 9.200 dolar verdim diger giderlerimi burada calısarak karsılıyorum. (cok fazla türk kebapcısı var senin içinde çalısmak varsa burda kendine cok rahat bakarsın) hatta geldigimde 300 dolarım vardı su an 2500 dolarım fln var (haftada 4-5 gün part time calısarak) ortalama 1 ayda gider 1000-1100 dolar oluyor ( geceleri cok takılırsan 1500 de gider tabi) ama calısırsan en az saatlik 10 dolar alırsın. (genellikle kebapcılarda) İyi bir iş bulursan tax veriyorlar (sigorta- her saat bası 1 dolar geliyor hesabına Tr ye dönerken biriken parayı alıp gidiyorsun) ve ortalama saatlik ücreti 15-20 arası oluyor.
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 21:23:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.