Şimdi Ara

Yurtdışına çıkmak için ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de sorsak her 3 kişiden birisi ülkeden gitmek istiyor.neredeyse her kesimden insan.Tabi her üniversite okuyan türk genci gibi bende gitmek istiyorum ama nasıl olacak peki? Ailem bana çok yüklü miktarda destek çıkmaz bu konuda,fen fakültesinde istatistik okuyorum belki bölümüm falan bir fayda sağlar diyorum ondan da emin değilim.Forumda çok sık denk geliyorum 2 seneye gidiyorum 4 5 seneye gidiyorum gibisinden.Nasil eminsiniz ve neler yaptınız da bu kadar eminsiniz çünkü dışarıdaki insanlar kollarını açmış bizi beklemiyor, Avrupa'ya gitmek cennete gitmekten daha zor şu zamanda.Nasil oluyor anlamış değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up!!

• Çok iyi ingilizce bilmen lazım, onun üzerine en az orta seviye bir dil daha ekle. Bu ikinci dil çince olursa inanılmaz fayda sağlar sana. yazılım falan öğren. İstatistik bilen yazılımcı hem de çince biliyor, bu adam iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki para ilk şart mı hocam?

• önce gideyim orada iş ararım diyorsan para lazım. Para olsa bile böyle gidenler akrabası falan yoksa gittiği yerde 1 ayda falan parasını bitirip geri dönüyor.
    En garanti gidiş yolu Türkiye’de yurtdışı ile iş yapan biryerde çalışmaya başlayıp bağlantılar falan kurup iş ayarlamak ve öyle gitmek. Bunun için paranın önemi yok, önemli olan işinizde iyi olmanız ve yabancı dil. İşinizde iyi olsanız ve çok iyi ingilizceniz olsa bile kolay bir şey değil, şanslı da olmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Peki para ilk şart mı hocam?
    N'apıcan öpücükle mi yaşayacaksın?

• Gel Bodrum Turgutreis de insan tacirleri var onlar yardımcı olur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Yok canım onu demiyorum :)) Giderken sadece.Oraya para kazanmak amacıyla gidiyoruz zaten

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt

• Parasız gelmede Nejla kardeş en az 10 bin TL yanında getir.Burda insan taciri çok buluruz...

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    10 bin nakitim olsa yasal olarak giderim ayol ne uğraşcam

• Seni hangi Avrupa ülkesi alır Nejla kardeş.Bizim biraderin memleketine gidersin anca Tazmanyaya...

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

10 bin nakitim olsa yasal olarak giderim ayol ne uğraşcam
    10 bin nakitle nere gidiyon ayol anca zimbabwe
  • Basarili olunmali ozet cevap bu, ama yurtdisinda sandiginiz kadar mutlu olacaginizi sanmiyorum, gercekten uzmanlik alaninizda is yapmak icin yurtdisi zaten mecburi cunku turkiye'de maalesef kalifiye is cok kisitli hatta yoka yakin, plazalardaki beyaz yakalilarinin onemli bir kismi yetenegini heba ediyor. Ama soyle de bir gercek var ki ruhsal tatmin olarak insanin en iyi hissettigi yer kendi ulkesi, bunu icinde sifir milliyetcilik duygusu olan bir insan olarak soyluyorum, buyudugunuz kulturden kopmak cok zor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 11:38:53 >
  • Kafa yapini mevcut manataliteni dunya gorusunu gelistir degistir.

Bunun uzerine insaa edebilirsin gerek akademik gerek insani vasiflar babinda.

Work and Travel var bircok ulke icin ...

Bir kere kapak attin mi legal yollarla gerisi gelir
  • Burdaki kimseyi dinleme.yok çok iyi dil,iş tecrübesi vs vs.geçiniz bunları.
    En kafan ağrımadan,cuk diye gidip oturum alacağın,2 kelime dil bilmene bile gerek olmayan yol;evliliktir.üniversitedeki ev arkadaşım tek kelime dil bilmiyordu,stajlarını naylon yaptı,hiç bir tecrübesi yoktu,daha önce 1 kere bile yurtdışına çıkmamıştı.gitti evlendi almanyaya yerleşti 1 ayda oturum aldı.şuan münihte yaşıyor.

• Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Moldova :))

• Hocam dediğin doğru ama oraya sığınmacı olarak gitmiyoruz insanlarla konuşmak, anlaşmak,para kazanmak için gidiyoruz.Dil bilmeden oralarda çok kolay olmaz bence

• Ortalama yapmaya bak. Sonra yuksek lisansi disarida yaparsin. Gerisi de gelir. Bolumun faydasi olur demissin ama istatistigin ne faydasi olacak ki. Suan yazilimci revacta.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.