Şimdi Ara

Yurtdışı tur iadesi ve Schengen vizesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Aracı bir tatil sitesinden bir Avrupa turu satın aldım. Nisan ayına. Biraz aceleye geldi, aynı zamanda acemilik de olunca vize işlerini tam araştırmadan parasını ödemiş bulundum.
    Tatili bir nevi balayı olarak düğün sonrasına planladım. Ben şuan devlet memuru olarak çalışan bir hekimim. Müstakbel eşim ise öğretmen, ancak şuan çalışmıyor atama bekliyor. Bu durumda eşimin vize almasının baya sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, vize ve gerekli evraklar hakkında okuduklarımdan çıkarımım bu.
    Bunu turu aldığım firmaya ilettiğimde, şuan veya vize reddi durumunda paramın iade olmayacağı, tamamının yanacağını söylediler. Bu konuda düzgün bir şekilde bilgilendirilmediğimi söylediğimde ise daha önce bizim gibi çiftlere birçok kez vize aldıklarını söylediler.
    Benim soracağım, bunu ben sıkıntı çıkarmayayım diye mi söylediler? Böyle ben parayı aldım asla vazgeçemezsin iade edemezsin diyebilirler mi? İptal edip paramı geri almak için ne yapabilir, nereye başvurabilirim? Yoksa benim gibi Avrupa'da olacağı tarihte evli olacak olan fakat şuan olmayanlar için farklı bir durum var mıdır? Vize çıkma-çıkmama ihtimali nedir? Hesapta tutulması gereken büyük paralardan bahsediliyor, 4-5 bin TL olması yetmez mi?

    Yardımcı olabilecek olursa çok memnun olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • illa Avrupa mı?

    Fransa-italya olması sartmı?

    Makedonya-Arnavutluk hatta Ukranya gibi Euro kullanmayan Vizesiz ve Paramızın degerli oldugu ulkeler var!!

    Bir cafeye gidip bir yemege veya hamburger'e 10-20 euro veririm derseniz (90 tl) siz bilirsiniz..

    Adamlar 1000-1500 euro maas alıyor. 4500-6000 tl onlara gore bir cay 10 tl-Bir hambuger 45 tl olmasi nornal ama bana size gore pahali olmasi lazim!!..

    AirBnb ev tutup (komple ev sizin) keyifli ucuz tatil yaparsiniz hemde 1000-2000 tl maximum!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ne yaptınız bende bir paket almak istiyorum hiç yurtdışına çıkmadık eşimle . Pasaportta almadık vizesiz ülkelere ki bakmalı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.