Şimdi Ara

Yurtdışı macerası için arkadaş(lar) aranıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rkadaşlar merhaba.5-11 şubat arası resimdeki güzergahta Balkan turu yapmak istyorum.Üsküp başlangıç ve priştine dönüş.Uçakla gidilip dönülecek.Ama ara mesafeler otobüs veya trenle olacak.Yeme içme kalma ister planlı ister plansız olacak.Biliyosunuz birçok avrupa ülkesi vize istiyor.Ama haritadaki hiçbir ülke istemiyor.Ve diğer ülkeler kadar gelişmemiş olsalar bile bu fiyata kesinlikle gezmeye değer olduğunu düşünüyorum.Şu an için sadece uçak biletini almak yeterli.O da üsküp gidiş ve priştine dönüş 150 tl süper bi fiyat.Pasaport da 1 yıllık toplam 156 tl.Aşağı yukarı 1000 tlye süper bir macera olur diyorum.Çünkü gideceğimiz ülkeler avrupanın en ucuz ülkeleri.7 ülke toplamda.Gelmek isteyen arkadaşlar acele edip irtibata geçebilirler.(05358559080).Kocaelide görev yapıyorum yüzyüze de görüşebiliriz.Saygılar

Yurtdışı macerası için arkadaş(lar) aranıyor!!!

• Dubrovnikten sonra Mostar'ı da eklemenizi tavsiye ederim. Gerçekten güzel bir güzergah

Sırbistan üzerinden Kosova'ya geçmek sorun olabilir onu araştırmak lazım. Biz Belgrad'a inip Makedonya üzerinden Kosova'ya girip Priştina'dan uçmuştuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 19 Eylül 2011; 19:03:56 >
  • güzel güzergah, gelmeyi çok isterdim ama zaman olarak şubat ayı hiç müsait değilim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.