Şimdi Ara

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Albatros343 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
18.375
Cevap
463
Favori
1.011.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
84 oy
Giriş

ilgili kanun 2019 yılında çıkmış sanırım...bandrol ücreti...

Şimdi anlamadığım o zaman resmi harç ile niye almıyorlar ya da neye göre 20 euro luk bandrol payı için eve tebligat geliyor.

o zaman bu işin 1 kasımı yok, tüm yurt dışı kayıtlı telefonlara gelmesi gerekli değil mi? ya da gümrükte beyan edilen telefonlara...

ben de 1 kasım öncesi 2 kayıt yaptım bakalım ne olacak...

https://www.donanimhaber.com/elektronik-cihazlardan-2022-de-alinacak-bandrol-ucreti-aciklandi--142966

2021 aralık ayı haberi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 23 Aralık 2022; 20:53:59 >

çok teşekkür ederim. Eğer daha önce telefon getirmişse ve aramaya da takılırsa telefonu nasıl alacağız?

Şimdi anlamadığım o zaman resmi harç ile niye almıyorlar ya da neye göre 20 euro luk bandrol payı için eve tebligat geliyor.

o zaman bu işin 1 kasımı yok, tüm yurt dışı kayıtlı telefonlara gelmesi gerekli değil mi? ya da gümrükte beyan edilen telefonlara...

ben de 1 kasım öncesi 2 kayıt yaptım bakalım ne olacak...

https://www.donanimhaber.com/elektronik-cihazlardan-2022-de-alinacak-bandrol-ucreti-aciklandi--142966

2021 aralık ayı haberi...

eski mesajdaki tebligata bakınca;

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

gümrükler tarafından muafiyet kontrolü yapılıp sisteme işlenen telefonlara gelecek sanırım bu 20 euro bandrol ücreti...

• Arkadaşlar merhaba,

31 Aralık çıkış ve 31 Aralık'ta dönüş yapacağım.

Imei harcını şimdiden yatirsam sorun olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahiruser M kullanıcısına yanıt
    Hocam kısa süre önce paylaşım yapılmıştı yanılmıyorsam burda. Para cezası falan bişeyler okudum sanki. Ama gönlünüzü ferah tutun bence. 1 telefonla giriş yaparsa aransa da sıkıntı çıkmaz. Şansa biraz yani. Arkadaşım 3 gün önce 3 telefonla giriş yaptı totalde. Arama falan olmamış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

çok sağolun. Umarım çıkmaz.

İmei elinizdeyse yapabilirsiniz. Fakat giriş çıkışta sorun olursa (uçak erteleme vs) boşuna ödeme yapmış olursunuz, her türlü kayıt yaparım zamlansa da diyorsanız sıkıntı yok.

@mechnegg senin iş 31 aralıkta mümkün değil olmaz ,sistem hatası yaşanacak 31 aralıkta ,VD ye gidip elden yatırayım de diyemeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Aralık 2022; 22:56:23 >

Malesef benim de yurtiçi alınma 14 plus'ta aynı durum vardı. Zaten 8 den geçtiğim için çok farkediliyordu. Renk filtrelerinden bir nebze düzeltilse de bazı uygulamalarda saçma sapan sarı beyaz farkları oluyordu. 2-3 gün alışamadım içime sinmedi iade ettim. Şimdi 14 pro için yurtdışı cihaz alacaktım ama demek pro modellerinde de var bu. İnanılmaz saçma birşey gerçekten çok rahatsız edici. Hatta sağa sola öne doğru eğdiğinizde o istediğiniz beyazlığı yakalıyorsunuzdur muhtemelen ama karşıdan bakınca telefona sarımtrak.. Dediğiniz gibi sarı panel kullanımı büyük ihtimal.

Burada yapacak ödeme. Burada herhangi bir giriş - çıkış kontrol kaydı yok. E-devletteki işlem sırasında kontrol ediliyor onu da 31'in giriş - çıkış yaptıktan sonra yapacak zaten. Dolayısıyla önceden harcı ödeyebilir. Yani ben böyle düşünüyorum ama mesuliyet kabul etmem tabi Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) 

Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023)

bu ekranın sonunda ödeme başarısız , YD çıkış bilgilerinizi kontrol edin ekranı gelmesin ? Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) 

31 aralıkta o kayıt ekranı hep hata veriyor geçmiş senelerde örneği çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 23 Aralık 2022; 23:4:51 >

Valla benim bildiğim yapmıyor öyle bir kontrol. Ha ödeme başarısız derse para gitmez zaten, net anlamış olur. Yatırım tavsiyesi değildir Tüm iPhone Modelleri Yurtdışı Satın Alma ve Kayıt [ANA KONU] (Güncelleme Eylül 2023) 

Ne kadar eminsin sistemin calismayacagindan?

Diyelim çalışmadı,

Harci 31 Aralıkta yatırmış olsam, pasaport kayıt işlemini 2-3 ocakta yapsam ne olur ki? Sonuçta giriş çıkış tarihim belli.. Ne dersin?

• Nagodzob N kullanıcısına yanıt
    Hangi panelin kullanıldığını nasıl öğrenebiliriz? Bunları gösteren bi uygulama falan yok mu?

Yani bankanın İnternet şubesi üzerinden ödemeyi rahatlıkla yaparım diye düşünüyorum.

E devlette yapılacak diğer işlemlerde sorun olmazsa 31 Aralıktada işlemi tamamlarım.

Diyelim ki olmadı, 3-4 Ocakta yapsam bu işlemi Ne değişir ki. Harci eksik mi ödedin denir

• mechnegg M kullanıcısına yanıt

31 Aralık sistem hatasï(!) aslında hata değil .

Geçmiş 31 Aralıklarda bu birkaç defa yaşandı ,forumda mağdurları da var

2-3 ocakta tabii ki imei ücretini yatirirsin ama zamli tarifeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

31 Aralık çok tehlikeli bir tarih

31 Aralık yurda giriş tarihin sistemde görünür ve kayit parani odersen ,bir sansin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O imkansız. Her şey 31 aralık 23.59 a kadar bitmeli..

2022 harcıyla 2023 te kayıt yapamazsın sonra vergi dairesinden iade almaya çalışmakla uğraşırsın

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.