Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
86
Favori
68.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni üyelere ücretsiz verdi.

https://karekodyap.com/

Bu adresten sim kart bilgilerini karekod yapıp karkodu başka cihaza atıp e sim ekle dedikten sonra bu karekodu okutarak telefona kurulum yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Yeni üye oldum bana vermedi email ile kayıt olduğum için olabilir mi?

Kurulum işini daha basit yapamadılar , insan tek başına esimi ekleyemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 6 Mart 2025; 0:21:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınırsız konusun da benim şahsi fikrim Holafly uygulaması çok iyi.

Belki pahalı olabilir ama, gerçekten hangi ülke olursa olsun, bu adamlar sınırsız mobil internet vaat ediyorlar.

Türkiye de bulunduğum bölge de Türk Telekom ve de Turkcell altyapısını destekliyor, hız sınırı ise max 40'a çıkıyordu, 3 GB küsür ise Hotspot kotası vardı.

İnşallah Bayram da aksilik olmazsa yapacağım Azerbaycan ziyaretin de de Holafly den istifade edeceğim, bakalım Bakü de ve diğer şehirler de nasıl hızlar verecek.

O zaman yapacağım testleri de bu konuya ve hız testi konusun da paylaşırım, tecrübelerimi yine bu konuya aktarırım İnşallah...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam önceden reklam izleyip, bulunduğun ülkeye göre 15/30/60 dk izleme suresi veriyordu. Bu yüzden saatte bir tekrar reklam izleme gerekiyordu. Simdi reklam izledikce sureye ekleniyor max 6 saate kadar. Ama günlük bir limit yok, reklam izledigin sürece 256kbits hız ile kullanima devam edebilirsin.

Mesela 6 saatlik bir kullanim hakkında kazandin, 1 saatini kullandin, yine reklam izleyerek bunu 6 saate tamamlayabiliyorsun.

Ücretli uyelikleri ile ilgili comfort+ da 700MB first class da 5GB limit sonrasi hizin bir seviyeye dustugu yazıyor ama sizin testlere bu indigii seviye 5 mbit verebiliyorsa guzelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 6 Mart 2025; 11:12:26 >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

Hocam bir üst cevaba bakabilirseniz, anlatmaya calistim.

• 2.5gb kullanmışım şuan hızımın 1mbpse düştüğünü fark ettim. Firsty kademeli yavaşlatma uygulayacak herhalde
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet

1 saat önce kurdum , 1 günlük konfor vermedi
    Reklamlar 2 saatten fazla olmuyor

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Kapsama global yerine sadece Türkiye yapın belki o zaman 6 saat olur.

Ben hala 1mbps hızda kullanıyorum. Hiç reklam izleyip bakmadım hıza vs

Yapamadım olmuyor ve bu uygulama çok slk , 2 saat süre hiç kullanmadığım halde 13dkya indi

• Aylık olan pakette hiçbir sınır yok mesela.

• Konuya dair tecrübelerimi şöyle paylaşmak istiyorum.
    Liseye giden genç birinin internetsiz kalmaması için Firsty reklam izleyerek internet kazanmak güzel.
    Parasını vereyim hızım yüksek olsun ucuz olsun diyenler için referans kullanarak bnesim 10gb almak en güzel yöntem.
    Köye, yazlığa veya bir yere ip kamera kurayım hareket sensörü bir şey algılayıp bildirim geldikçe bakarım diyenler için bnesim süre sınırsız paketleri sim karta yazdırıp kullanmak en ideal yöntemler.
    Para sorunu yok işimi görsün diyenler için holafly,İlocallme veya Firsty sınırsız paketleri kullanılabilir.
    Ek olarak yurtdışında birkaç gün sınırsız olsun kafam rahat olsun diyenler için Redteago günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız 0.7dolar( Amerika Avrupa Asya gibi paketler)

• Arkadaslar ben de holafly aldim, yakında yurtdışı seyahatinde deneyeceğim. Bu arada turk lirası ile ödersiniz avantajlı, 6.5 dolar gösterdiği ücreti tl olarak ödeyince 208 tl ye geldi. Yani yaklasik 5.7 dolar. Bu arada %5 indirim için aşağıdaki referans linkini bırakıyorum, ihtiyacı olan kullanabilir
    İndirim kodu: REFFLY5DTO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 8 Mart 2025; 1:53:10 >

• cokbaska kullanıcısına yanıt

Ben ardi ardına izleyerek 1 2 saat kadar kendim denemiştim. Ama reddit de firmanın kendi açıklamasında 6 saate kadar kullanilabildigi yazıyordu. Belki bulunulan ülkeye göre farklılık gösteriyordu.

• Arkadaslar nisan sonunda hafta sonu kosova pristineye gidicem iphone 13 promax cihazda turkcell eSim fizikinde telekom kullaniyorum. Bu eSim uygulamalarindan uygun bir paket secicem fakat bu uygulamalardan aldigimi ekleyince turkcell deactive duruma mi geçiyor sonra tekrar karekoda ihtiyaç olmadan aktive edilebiliyor mu? Bunu konuda tecrubesi olan aydilanatibilirse sevinirim.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Telefon aynı anda 10 civarı e sim tutabilir. Turkcell aktif olarak e simler arasında durur onu aktif edince şebeke gelir. Yeni karekod için Turkcell e simi tamamen silmeniz gerekir.

Eklediğiniz e simleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kosova biraz pahalı gözüküyor e sim olarak. Yerel sim fiyatlarını araştırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 8 Mart 2025; 18:14:16 >
    Tesekkurler bilgilendirme icin. Suan bulabildigim en mantiklisi 5 gb 10 dolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esim özelliği
    Olmayan çift hatlı telefonlarda herhangi bir yazılım ile esim kullanılırmı varmı böyle bir özellik

• mason3400 M kullanıcısına yanıt
    Aradığınız sorunun yanıtı, yazılım olarak değil de, fiziki sim kart ile mümkün.
    5ber, eSIM.me, 9eSIM, Switch gibi firmaların sunduğu fiziki sim kartlar ile eSIM desteği olmayan telefonlar için kullanım mümkün. Benzer şekilde Bnesim’in fiziki sim kartı ile de eSIM olarak satın aldığınız paketleri fiziki sim kart üzerinden kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 8 Mart 2025; 20:46:53 >
  • Bugün deneme fırsatı buldum bnesim Turkcell ile çalışıyor. Bulunduğum konumda Turkcell çekmediği için hız testi Turktelekoma göre düşük çıktı. Ama TURKCELL ve Turktelekom ile anlaşmalı ve aylık 10gb 77 liraya gerçekten çok ucuz geliyor bana 😄

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.